Προς το περιεχόμενο

Πως θα Συνδεσω το Home Cinema με τον Υ/Η για ηχο

Mixalis133

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδια.. το Home Cinema Που εχω ειναι το Sony DAV-SCB Home Cinema..Και δεν ξερω πως μπορω να το συνδεσω στον υπολογιστη... Αν μπορει να με βοηθησει καποιος θα το εκτιμουσα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι εισοδους εχει αυτο το home cinema?

Αυτό εν τάξη 1 λεπτό google και το βρήκα.

http://pdf.crse.com/manuals/4248417711.pdf

Απλά RCA και optical in.

Το θέμα είναι τι έχει στο Η/Υ του και αν θέλει εικόνα και ήχο.

Δηλαδή τη κάρτα γραφικών και τη κάρτα ήχου έχει.

σελ 16

εκει που λέει audio in και έχει δύο κυκλάκια RCA

παίρνεις ένα καλώδιο που απο τη μία είναι RCA και απο την άλλη καρφί λεπτό

έτσι το έχω και εγώ συνδεμένο σε ενισχυτή και δουλεύω μια χαρά

δεν εχω καρτα ηχου... καρτα γραφικω εχω την Nvidia GT220 χρειαζεται να παρω καρτα ηχου???

Μπορεί να έχεις έξοδο ήχου,δηλαδή ενσωματωμένη κάρτα ήχου πάνω στην μητρική.

Εχω ηχο στον Η/Υ μου τον εχω συνδεσει με στερεοφωνικο ειναι ενα καλωδιο απο την μια καρφακι και απο την αλλη ενα ασπρο και κοκκινο βισμα.. αυτα τα βαζω στο audio iN?

το αν θα παίζουν όλα εξαρτάται απο τις ρυθμίσεις που θα κάνεις στο HC

ποιότητα ήχου δεν πιστέυω να χάσεις

κάνε δοκιμή και πες μας εντυπώσεις

Απο τη στιγμη που μιλας για home cinema λογικα θα θες να παιρνεις ολα τα καναλια ηχου και οχι μόνο L/R απο δικαναλες ταινιες.

Οποτε μια ειναι η λυση σου. Ψαξε στο pc σου για το αν υπαρχει εξοδος οπτικη spdif. Αν δεν υπαρχει, τοτε αγορασε την φθηνοτερη καρτα ηχου με οπτικη εξοδο (οχι coaxial)

Yστερα αγορασε μια οπτικη ινα και συνδεσε την απο την εξοδο του pc στην εισοδο OPTICAL DIGITAL IN (VIDEO 2) που βλεπεις στην πισω οψη του home cinema οπως δειχνει το pdf manual που ειδα.

Σε καθε αλλη περιπτωση (αναλογικη συνδεση) ο player απο το pc θα ρυθμιστει να κανει downmix τον 5.1 ηχο ωστε να τον ακους στερεο.

Αν δεν γνωριζεις αν το pc σου εχει εξοδο spdif κοιτα εδω στην εικονα s/pdif ports. Θα διακρινεις αριστερα την οπτικη και δεξια την coaxial.

Επισης, μπορεις να κοιταξεις την DIGITAL AUDIO IN στο home cinema σου για να την δεις πως ειναι.

Δεν βρισκω το λογο ομως να μην αγορασεις μια καρτα ηχου (αν δεν εχεις spdif) μιας και ετσι θα μπορεις να κανεις χρηση 5.1 ηχου απο τις ταινιες σου. Σιγουρεψου ομως οτι η καρτα ηχου που θα ζητησεις, θα εχει οπτικη ψηφιακη εξοδο και οχι coaxial ψηφιακη εξοδο, μιας και απο οτι ειδα, ο SONY ενισχυτης σου εχει οπτικη ψηφιακη εισοδο και οχι coaxial ψηφιακη εισοδο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ολα τα παραπανω ισχυουν μονο αν το pdf manual που εδωσε ο φιλος theELF ειναι το σωστο manual για το δικο σου μοντελο. σιγουρεψου οτι το sony εχει digital audio in οπτικη πριν προχωρησεις σε αγορα καρτας ηχου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...