giannis0000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 στο χ10 μινι...πολυ χλωμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 στο χ10 μινι...πολυ χλωμο! εεελαααα μην είσαι κακός λεεεεε ..Ας μας την δώσουν κει πέρα..έστω την 2.2 .. Να μείνουν στην άκρη τα root. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sppoulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως έχω το Samsung Galaxy Mini και προς το παρόν καμία αναβάθμιση μέσω του Kies δεν εμφανίζεται!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkaloger Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δηλαδή η gingerbread δεν θα υποστηρίζει ελληνικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalitexnis2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ελλάδα πότε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Χτες βράδυ τσέκαρα για το Samsung Galaxy Ace που έχω, αλλά ακόμα δεν υπάρχει αναβάθμιση για την Ελλάδα. Θα μας πάρει λίγο (ημέρες ελπίζω, όχι εβδομάδες), αλλά το σημαντικό είναι ότι υπάρχει - επίσημη- αναβάθμιση. Η πιο μεγάλη βελτίωση είναι πάντως η απόδοση της μπαταρίας. Στα άλλα οι βελτιώσεις είναι πιο οριακές ή όχι τόσο σημαντικές για τα πιο καινούργια κινητά όπως το Ace που δεν από ταχύτητα τα πάνε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalitexnis2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Στο galaxy tab τη αλλαγές έχει η 2.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Αυτές που λέει η αρχική είδηση, ότι τίποτε παραπάνω. Αναλυτικότερα τα λέει το δελτίο τύπου της Samsung, που έχει λινκάρει και ο Hal9000 στην είδηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δηλαδή η gingerbread δεν θα υποστηρίζει ελληνικά? αυτο απο που το καταλαβες??? Ελλάδα πότε? Εγώ πάντως έχω το Samsung Galaxy Mini και προς το παρόν καμία αναβάθμιση μέσω του Kies δεν εμφανίζεται!!! Χτες βράδυ τσέκαρα για το Samsung Galaxy Ace που έχω, αλλά ακόμα δεν υπάρχει αναβάθμιση για την Ελλάδα. Θα μας πάρει λίγο (ημέρες ελπίζω, όχι εβδομάδες), αλλά το σημαντικό είναι ότι υπάρχει - επίσημη- αναβάθμιση.Η πιο μεγάλη βελτίωση είναι πάντως η απόδοση της μπαταρίας. Στα άλλα οι βελτιώσεις είναι πιο οριακές ή όχι τόσο σημαντικές για τα πιο καινούργια κινητά όπως το Ace που δεν από ταχύτητα τα πάνε καλά. ρε παιδια χθες βγηκε η ανακοινωση και σημερα ψαχνετε στο Kies??? :lol: χαλαρωστε λιγο πρωτα θα παρουν ολες οι χωρες και μετα εμεις υπολογιστε για τελος καλοκαιριου αρχες φθινοπορου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 ρε παιδια χθες βγηκε η ανακοινωση και σημερα ψαχνετε στο Kies??? :lol: χαλαρωστε λιγο πρωτα θα παρουν ολες οι χωρες και μετα εμεις υπολογιστε για τελος καλοκαιριου αρχες φθινοπορου... Α, δεν ξέρω για σένα, εγώ θα τσεκάρω κάθε μέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Α, δεν ξέρω για σένα, εγώ θα τσεκάρω κάθε μέρα! για σενα το λεω, τζαμπα θα κουραζεσαι ξεκινα καλυτερα οπως ειπα να τσεκαρεις απο αρχες φθινοπωρου προσωπικα παντως δεν περιμενω το Kies για αναβαθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ναι, λέμε για την επίσημη διανομή και την επίσημη αναβάθμιση Υπάρχουν και τα ανεπίσημα, χωρίς αμφιβολία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Αν περάσω το 2.3 από kies άλλης χώρας χάνω την εγγύηση; Στην περίπτωση που την χάνω, όταν βγει Ελλάδα θα μπορώ να περάσω το ελληνικό και να είμαι οκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_pro Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 στο χ10 μινι...πολυ χλωμο! X10 mini 2.3??? Με τι ακριβως cpu??με τι ram???μην λεμε οτι μας ερθει εδω μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Για Galaxy 3 ξέρει κανείς αν θα βγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα