lostgravity Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 παιδια γεια σας,εχω την ψυκτρα h60 της corsair η οποια στη συσκευασια μεσα ειχε για το ψυγειο ενα 12αρι ανεμιστηρι.Σκεφτομαι να προσθεσω ακομα ενα αλλα δεν ξερω σε τι διαταξη πρεπει να τα βαλω για καλυτερα αποτελεσματα.Πρεπει δηλαδη το ενα να βγαζει και το αλλο να βαζει Η να εισαγουν/εξαγουν και τα 2 προς την ιδια κατευθυνση?
SPANK Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Εγώ που έχω την H70 και είχα το ίδιο δίλλύμα με εσένα τελικά το καλύτερο που δούλεψε για εμένα απο απόψη θερμοκρασιών ειναι να παίρνει απο έξω φρέσκο αέρα και απο μέσα να φέυγει απο τους ανεμίστήρες της οροφής. Γνώμη μου ειναι να δοκιμάσεις και τα 2 και να δείς με ποιό έχεις καλύτερα αποτελέσματα αλλα στην περίπτωση που βάζεις φρέσκο αέρα απο έξω σιγουρέψου οτι το κουτί σου εχει καλό airflow και οτι βγαίνει ο αέρας απο τους επάνω ανεμιστήρες αλλιώς θα ανέβει η θερμοκρασία μεσα στο κουτί. Η αλήθεια βέβαια οτι σκέφτομαι τώρα που έρχεται το καλοκαίρι και με δεδομένο οτι το δωμάτιο μου βράζει αφου ειναι στην ταράτσα να αλλάξω την διάταξη και να βγάζω ολο τον ζεστό αέρα απο μέσα.
lostgravity Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Εγώ που έχω την H70 και είχα το ίδιο δίλλύμα με εσένα τελικά το καλύτερο που δούλεψε για εμένα απο απόψη θερμοκρασιών ειναι να παίρνει απο έξω φρέσκο αέρα και απο μέσα να φέυγει απο τους ανεμίστήρες της οροφής. Γνώμη μου ειναι να δοκιμάσεις και τα 2 και να δείς με ποιό έχεις καλύτερα αποτελέσματα αλλα στην περίπτωση που βάζεις φρέσκο αέρα απο έξω σιγουρέψου οτι το κουτί σου εχει καλό airflow και οτι βγαίνει ο αέρας απο τους επάνω ανεμιστήρες αλλιώς θα ανέβει η θερμοκρασία μεσα στο κουτί. Η αλήθεια βέβαια οτι σκέφτομαι τώρα που έρχεται το καλοκαίρι και με δεδομένο οτι το δωμάτιο μου βράζει αφου ειναι στην ταράτσα να αλλάξω την διάταξη και να βγάζω ολο τον ζεστό αέρα απο μέσα. Εγω τα εβαλα να βγαζουν και τα δυο τον αερα προς τα εξω,αλλα ετσι ισως να μην ψυχεται επαρκως το radiator γιατι ο αερας που περναει απο αυτο ειναι ηδη ζεστος .Απο την αλλη,αν τα βαλω να βαζουν αερα προς τα μεσα,λογω του οτι το 8αρι ανεμιστηρακι της οροφης δεν πιστευω πως κανει και πολλα,ο ζεστος αερας θα εγκλωβιζεται μεσα.Το να τα εβαζα σε αντιθετη ροη δεν ξερω τι αποτελεσμα μπορει να ειχε... ''Η αλήθεια βέβαια οτι σκέφτομαι τώρα που έρχεται το καλοκαίρι και με δεδομένο οτι το δωμάτιο μου βράζει αφου ειναι στην ταράτσα να αλλάξω την διάταξη και να βγάζω ολο τον ζεστό αέρα απο μέσα.'' Χαχα...καλη ιδεα να αλλαζει κανεις τα ανεμιστηρια συμφωνα με τις καιρικες συνθηκες!
billst21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 επειδή έχω και εγω τον Η70 έχω βάλει το ψυγείο απ' έξω με 2 Fan ο ένας παίρνει τον έξω αέρα (push) και ο άλλος από μέσα (pull) τον βάζει εσωτερικά 2 fans οροφής 14άρια βγάζουν όλο τον αέρα απο το εσωτερικό τού κουτιού και έχω πολύ καλές θερμοκρασίες όσο γιά το περιβάλον δωματίου έχω aircondition οπότε καταλαβαίνετε...
SPANK Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Καλά σε κανα μήνα θα αλλάξω διαταξη στους ανεμιστήρες αφου ο αέρας που θα έχει το δωμάτιο θα ειναι πιο ζεστός και απο την εξωτερική θερμοκρασία :cry:
billst21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Καλά σε κανα μήνα θα αλλάξω διαταξη στους ανεμιστήρες αφου ο ζεστός αέρας που θα έχει το δωμάτιο θα ειναι πιο ζεστός και απο την εξωτερική θερμοκρασία :cry: χαχαχαχα σίγουρα δεν το συζητάμε.
FaRMaKhs Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Σε μενα παντως ειτε exhaust ειναι ειτε intake δεν εχει ουτε 1C διαφορα (για την Η50 μιλαω ομως)
lostgravity Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Σε μενα παντως ειτε exhaust ειναι ειτε intake δεν εχει ουτε 1C διαφορα (για την Η50 μιλαω ομως) exhaust και intake,εννοεις ειτε να βγαζουν και τα 2 ειτε να βαζουν?
Dosas Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Εγώ τα έχω push/pull exhaust στην Η70 μου, η διαφορά είναι 1-2 oC παραπάνω σε load temps στην cpu από intake με διαφορά ότι το εσωτερικό του pc είναι πολύ πιο κρύο έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.