Προς το περιεχόμενο

PTC sites. Απάτη ή αλήθεια ?

Tasos250

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω διαβάσει στο free-websites.gr για τα PTC sites και γράφηκα

σε μερικά.Ο εικονικός μου λογαριασμός έχει 1-2 δολάρια μετά απο ένα μήνα.Αξίζει ο χρόνος (10-30 λεπτά την ημέρα) που

ξοδεύω ή δουλεύω για κάποιον άλλον?

Δημοσ.

λοιπον επειδη θα ακουσεις πολλα. και επειδη καποτε και εγω ειχα κολλησει.

θα πληρωθεις μερικες φορες. ναι και εγω ειχα πληρωθει και μια φορα θυμαμαι καλο μεροκαματο. θα μπεις στο τρυπακι να ''αγορασεις'' referals αφου σε γλυκανε με το 1ο ελαχιστο κερδος. θα πληρωθεις ελαχιστα παραπανω ευρω σε δεδομενο χρονικο διαστημα. αλλα μια ωραια πρωια θα δεις μηνυμα οτι οι πληρωμες ολων των μελων θα καθυστερησουν. αυτη ειναι η τακτικη τους. σε λιγες μερες το site κλεινει και γινεται η μεγαλη αρπαχτη. ειναι γενικος κανονας χωρις εξαιρεσεις. μπορω να σου πω και παραδειγμα με συγκεκριμενο σαιτ που μαλιστα αγοραζες referals μεσω PAYPAL!!!

και την εκανε αρπαχτη και μου εφαγε και μια αναληψη 30 ευρω περιπου και εχασα και αρκετα ευρω σε μερικες εκατονταδες referals που ειχα αγορασει. με το Paypal ουτε καν ασχοληθηκα να παρω λεφτα πισω. εστειλα μερικα μηνυματα δε το πολυεψαξα.

μεινε μακρια. δε χαριζονται χρηματα στο ιντερνετ. ψιχουλα μονο για να σε βαλουν στο τρυπακι.

Δημοσ.

Για 10-30 λεπτά κάθε ημέρα με κέρδος 1-2 δολλάρια το μήνα ούτε να το σκέφτεσαι. Καλύτερα αυτά τα λεπτά κλείνε τελείως τον υπολογιστή σου και θα βγάλεις πιο μεγάλο κέρδος από την εξοικονόμηση από την ΔΕΗ :-)

Δημοσ.

Για 10-30 λεπτά κάθε ημέρα με κέρδος 1-2 δολλάρια το μήνα ούτε να το σκέφτεσαι. Καλύτερα αυτά τα λεπτά κλείνε τελείως τον υπολογιστή σου και θα βγάλεις πιο μεγάλο κέρδος από την εξοικονόμηση από την ΔΕΗ :-)

+1 Εξοικονομεις χρηματα και σωζεις τον πλανητη μαζι. :mrgreen: :mrgreen:

p.s μακρυα απο PTC

Δημοσ.

Δεν αξίζει καν τον κόπο..

Καλύτερα κάνε μια βόλτα... 1 .. 2 .. 5 λέπτα , βρίσκεις και στο δρόμο!

Γιατί παραπάνω δεν θα βγάλεις

Δημοσ.

Η αληθεια βρισκεται στη μεση κατα τη γνωμη μου. Ειμαι μελος εναμησι χρονο σε αρκετα PTC sites και υπηρξα θυμα απο μερικα που

εκλεισαν και εξαφανηστηκαν με τα λεφτα μου.Ομως υπαρχουν αρκετα που ακομα πληρωνουν γιατι απλα οι διαχειρηστες βγάζουν και αυτοι

πολλα δολλαρια και τα 5-6 που αναφερει το site ειναι απο αυτα.Δεν εχετε απλα να δοκιμασετε ειναι δωρεαν!!!

Δημοσ.

Η αληθεια βρισκεται στη μεση κατα τη γνωμη μου. Ειμαι μελος εναμησι χρονο σε αρκετα PTC sites και υπηρξα θυμα απο μερικα που

εκλεισαν και εξαφανηστηκαν με τα λεφτα μου.Ομως υπαρχουν αρκετα που ακομα πληρωνουν γιατι απλα οι διαχειρηστες βγάζουν και αυτοι

πολλα δολλαρια και τα 5-6 που αναφερει το site ειναι απο αυτα.Δεν εχετε απλα να δοκιμασετε ειναι δωρεαν!!!

δοκιμασαμε και καηκαμε Ελεν. απλο ισοζυγιο. αν εισαι ολη μερα στον υπολογιστη κηνυγωντας τα κλικ θα καψεις πιο πολυ ρευμα και εγκεφαλικη ουσια απο τα 0.01$ (το μέγιστο...το σύνηθες νομιζω ειναι 0.001$) το κλικ.

επίσης πέραν των 3 σαιτ..όλα τα άλλα ειναι scams ή θα γίνουν με μαθηματικη ακριβεια.

και για να το αναλύσω πιο πολύ.

τα (+)

-Είναι εν δυνάμει δωρεάν. Αν δεν επενδύσεις δεν εχεις τιποτα να χάσεις εκτος απο τον χρόνο σου.

-Αν ασχοληθεις μαλιστα με 3 συγκεκριμένα σαίτς (δε τα αναφερω καν δεν υπαρχει λογος ψαχτε το εσεις) θα πληρωθεις σίγουρα έστω αυτο το 0,5$ που μπορει να βγάλεις το μήνα.

-Αν είσαι πρήξας και ξεφτίλας και δε ντρεπεσαι να παρακαλάς τον ενα και τον άλλο να γραφτεί στο σαιτ με το κωδικό σου(οπότε οτι κλικαρει αυτος το παιρνεις και εσυ) τότε το κέρδος γίνεται πιο αξιόλογο

Λεφτά αξιολογα μπορει να βγάλεις μόνο ΑΝ

1. Επενδυσεις

2. Αν το σαίτ δε κλέισει (γινει scam-αρπαχτη) μέχρι να αποσβέσεις την επένδυση σου (πράγμα δύσκολο)

3. Αν ασχολέισαι αρκετες ωρες τη μερα....

4. Αν είσαι τυχερος

5. Αν εχεις υπομονή (και χρόνο ελεύθερο)

Πρεπει να ισχυουν και τα 5 παραπανω για να έχεις πιθανότητα για κέρδος. αν οχι τότε θα χάσεις το χρόνο σου, θα απελπιστεις και στο τέλος θα διαγράψεις απο τα αγαπημένα σου τα PTC απογοητευμενος και χαμένος.

Τα (-)

προκύπτουν απο τα 1. 2. 3 που ειπα ακριβως απο πανω.

Δημοσ.

Και μελος εδω, 19 λεπτα πριν γραψεις το πρωτο σου θετικοτατο μηνυμα για αυτο το θεμα, σε αυτο το site ;)

Τι συμπτωσις...

Δημοσ.

Και μελος εδω, 19 λεπτα πριν γραψεις το πρωτο σου θετικοτατο μηνυμα για αυτο το θεμα, σε αυτο το site ;)

Τι συμπτωσις...

Ας το κλειδώσει κάποιος admin γιατι προβλέπω και αλλους να κανουν το 1ο τους μήνυμα στο insomnia πλασάροντας μας και referal links.... :devil:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έσκασε το onbux. scam. ενα απο τα μεγαλύτερα site στο χωρο για οποιον ατυχή ασχοληθηκε μαζί του....δυστυχως το γνωρίζει.

http://scamptcalert.blogspot.com/

http://ptc-investigation.com/onbux.aspx

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ το site ειναι η πιο επικύνδινη μορφή ptc scam γιατί συνεχίζει να είναι online και την εγγραφή χρηστών και εκμεταλλευεται το ραδιούργο και bot forum του για να σε πείσει ότι όλα πανε καλά...

Δημοσ.

Είχα μια φορά πριν κανένα χρονο που ήταν 1 cent για μια διαφημιση.. το παράτησα για ένά χρονο και μετα απο 12 μήνες μπαίνω και ηταν 0.001$ και έφυγα ... ευτυχώς δεν είχα επαληθεύσει το PayPal

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...