Προς το περιεχόμενο

παλιο μηχανημα για 7

ksideras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα...

εχω ενα παλιο συστημα και θελω να περασω τα 7 η ram εινε 1,50 η καρτα γραφηκων εινε μια παλια nvidia geforce 440 agp και δεν βρησκω drivers και για την καρτα ηχου που εινε η sis 7012 υπαρχει καπιο αλο προγγραμα για τους drivers

ευχαρηστω για τον χρονο σας :rolleyes:

Δημοσ.

Εχεις λιγη μνημη για τα 7αρια.απο το να κατσεις να ασοχληθεις να ψαχνεις να αγοραζεις μνημες,καλυτερα κανε του μια φρεσκια εγκατασταση με xp και ειναι οκ.

Για τους drivers,δοκιμασε απο την σελιδα του κατασκευαστη της μητρικης σου επιλεγοντας ακριβως το μοντελο που εχεις.

Δημοσ.

Μπορώ να πω ότι ακόμα και τα ultimate και μάλιστα τα 64bit τρέχουν μια χαρά με 1,5GB μνήμη,τόσο έχω και εγώ και ξέρω,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Το πρόβλημα θα είναι ο επεξεργαστής σου που δεν θα είναι για windows7 και θα σέρνεται.

Τώρα για της κάρτες ήχου και γραφικών δεν νομίζω να βρεις drivers,και το να τρέχεις λειτουργικό σε VESA γραφικά δεν λέει καθόλου.

Δημοσ.

περασα ολου τους drivers εκτος τησ μιτρηκις qdi superb4fx ξεραιτε που μπωρο να τους βρω η παρομιους που να κανουν για να αναγνωρησει το ethernet γιατι δεν εχω internet

Δημοσ.

Ναι ρε συ οκ αρκουν τα 1.5 giga για να το τρεξει αλλα τι αλλο θα μπορει να τρεξει μετα?θα cachαρει συνεχεια τον δισκο.....

Τη μάνα του και τον πατέρα του μπορεί να τρέξει με ενάμισυ Γκιγκ (στο λέει άλλωστε ο Έλφης εμπειρικά). Το πρόβλημά του δεν είναι η ποσότητα RAM, αλλά η τραγικά λίγη γραφοκάρτα (και γενικά οι AGP δυνατότητες της μητρικής) - κι αυτό αν θέλει να χρησιμοποιεί Aero-πατέρο. Κατά τ' άλλα, το λειτουργικό λειτουργεί κανονικά.

περασα ολου τους drivers εκτος τησ μιτρηκις qdi superb4fx ξεραιτε που μπωρο να τους βρω η παρομιους που να κανουν για να αναγνωρησει το ethernet γιατι δεν εχω internet

...και πώς το έγραψες αυτό...; (οκ, πλακίτσα. Ψάξε για σεβενάτο driver στη σελίδα του κατασκευαστή της συσκευής ethernet. Είτε κάρτα είναι - είτε onboard)

Δημοσ.

δεν γιναιτε αυτο γιατι εχει κληησει το σιτε οποτε παπαλα καμια αλη ιδεα?

Δημοσ.

Τελικά βρήκες driver για την 440 για win7;

Τέλος πάντων,

Στην έναρξη->εύρεση γράφεις devmgmt.msc και το τρέχεις,πατάς δεξή click σε κάθε άγνωστη συσκευή ->ιδιότητες , λεπτομέρειες , αναγνωριστικά υλικού ,και τα στοιχεία που παίρνεις από εκεί γράψε τα εδώ να δούμε τη άγνωστα έχεις και ποια είναι η κάρτα δικτύου,μπάς και μπορέσουμε να βρούμε κάτι.

Ναι ρε συ οκ αρκουν τα 1.5 giga για να το τρεξει αλλα τι αλλο θα μπορει να τρεξει μετα?θα cachαρει συνεχεια τον δισκο.....

Χαίρω πολύ,ε και; άστο να cashάρει(και δεν το κάνει συνέχεια αλλά σε «πιάνω» ) με 1.5GB μόνο αν βάλεις windows98 και ποιο παλιά δεν θα το κάνει αυτό και με τα xp μια χαρά θα caschάρει,ίσως λιγότερο αλλά όχι κατά πολύ.

Δημοσ.

ναι βρηκα drivers τωραγια τΑ 7 θελω βοηθεια γιατι ειμε καινυργιος gigabit εγραφε η καρτα δυκτιου στα εχπ

Δημοσ.

Κάνε αυτό που είπα,χωρίς το κωδικό αυτόν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Η gigabit δεν έβγαλε μόνο μια κάρτα.

Δημοσ.

οκ το βρηκα διαχειρησει συσκευων ελεγεσ δεν δηχνει στοιχεια κατηολου κανενασιτε με δριβερς τησ γιγαμπιτ να δοκιμασω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...