liverpoolman Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μετα απο κολλημα του λαπτοπ το αρχισα σε σφαλιαριδια και μετα το κλεισα απο το κουμπι!Τωρα οταν το ανοιγω λεει toshiba οπως παλια αλλα μετα αντι να ανοιξει τα windows μου λεει κατι με ασπρα γραμματα σε μαυρη οθονη για ethernet και κατι αλλα οτι προσπαθει να ανοιξει και δεν μπορει
ice25 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 μαλών δεν βλέπει το δίσκο και προσπαθεί να κάνει boot απο το lan μπες bios να δεις αν βλέπει τον δίσκο αν δεν τον βλέπει ανοίγεις απο κάτω και βλέπεις αν είναι κουμπωμένος κανονικά πιθανών απο τις σφαλιάρες να κουνήθηκε.. κανε το ίδιο και για τις ram
liverpoolman Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ελενξα τον σκληρο και δεν τον βλεπει!Τον ξαναεβαλα και ακους ενα θορυβο να κανει χχχχχχχχ κομπλαροντας και δεν τον βλεπει παλι.Λες να καηκε?Πως μπορω να τον σωσω?
pc_expert Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δεν μπορείς να τον σώσεις από τα "σφαλιαρίδια" που όπως είπες του ριξες του έβγαλες τα μάτια. Πρέπει να αλλάξεις σκληρό δίσκο.Να ξαναπεράσεις λειτουργικό και drivers από την αρχή.
liverpoolman Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 drivers ουτε καν του ειχα περασει δεν μου ειχαν δωσει τιποτα απο το μαγαζι!Μπορει να ειχε καει ο σκληρος στο κολλημα πριν τα χτυπηματα!Αλλα οπως και να εχει δεν το χτυπουσα εκει που ειναι ο σκληρος!Που μπορω να βρω ?
SPANK Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Καλα τουλούμι στο ξύλο το έκανες και μαλλον ψόφησε ο δίσκος αφου λές δεν τον βλέπει καν το bios. Αυτο που θα σου πρότεινα ειναι να τον βγάλεις να τον κάνεις εξωτερικό βάζωντας τον σε αλλο pc και αν δείς αν έχει μείνει καθόλου ζωή μεσα του. Αν όντως ο δίσκος έφυγε για αλλες πολιτείες εξωτικές αγόρα καινούργιου πέρασμα λειτουργικού κτλπ
lexmark Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Το "τον κλότσησα στο πόδι και μελάνιασε το μάτι" δεν ισχύει για τα pc δυστυχώς. Κάνε αυτό που σου είπε ο spank, αν και εγώ είμαι κάργα απαισιόδοξος με αυτά που είπες, ότι θα βρεις κάτι. Πας για νέο σκληρό και την επόμενη φορά του φέρεσαι σαν να κρατάς παιδάκι, ότι και να σου κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.