Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με συνδεση στο φοιτητικό ιντερνετ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

εχω πρόβλημα με τη σύνδεση στο ιντερνετ ίσως φταίει το ρούτερ ή το ενσωματωμένο wifi του λάπτοπ (δεν ειμαι σίγουρος)

ενώ δείχνει κάτω δεξιά δίπλα στην ώρα πως είναι συνδεδεμένο στο ιντερνετ .. μπαίνει στο ιντερνετ , με πετάει έξω , δεν φορτώνει σελίδες , lag-άρει όταν παιζω παιχνίδια κλπ ...

στον ΟΤΕ είπαν να παρω τηλ στο πανεπιστήμιο να μ δώσουν κατι dns διευθύνσεις...

έχετε καμια πρόταση να προτείνετε μήπως και λυθεί το πρόβλημα? εχω ήδη κατεβάσει ενημερωση για το wifi

ευχαριστώ

post-208976-0-51535100-1305483011_thumb.jpg

Δημοσ.

Τί εννοείς όταν γράφεις φοιτητικό internet ?

φοιτητικό ιντερνετ για φοιτητες με μειωμένες τιμές μέσω του ΔΙΟΔΟΣ . Εγώ εχω connex αλλα μάλλον η τιμή ειναι ανάλογη και της ποιότητας ιντερνετ (ότι πληρώνεις παίρνεις )

Δημοσ.

λεωνίδα μήπως είσαι στη Κρήτη; Απ' όσο ξέρω έχει ένα θέμα εκεί ο ΟΤΕ και η ΕΔΕΤ (που δίνει το ΔΙΟΔΟΣ)

Δημοσ.

για να δεις αν είναι dns μπες στο ασύρματο, και πήγαινε: Start -> Run, πληκτρολογησε cmd και στο παράθυρο που θα ανοίξει πάτα nslookup www.insomnia.gr και δώσε εδώ αυτό που θα σου γυρίσει η εντολή. Αρχικά να δούμε αν μπορείς να το δεις.

(ότι πληρώνεις παίρνεις )

Πλέον στα ίδια λεφτά μπορείς να έχεις και μη-φοιτητική σύνδεση. Ο μόνος λόγος να κρατάς το φοιτητικό είναι για να έχεις πρόσβαση σε δίκτυα με βιβλιοθήκες κλπ.

Δημοσ.

Microsoft Windows [Έκδοση 6.0.6002]

Πνευματικά δικαιώματα © 2006 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου

δικαιώματος.

C:\Users\leonidas>nslookup

╨±ΎίΏώΈίήΉ▌ΊΎ≥ ϊώάΆΎΉώ≤Ϊ▐≥: UnKnown

Address: 192.168.1.1

> nslookup www.insomnia.gr

─ώάΆΎΉώ≤Ϊ▐≥: insomnia.gr

Address: 62.1.42.20

Aliases: www.insomnia.gr

*** www.insomnia.gr δεν βρίσκει nslookup: Query refused

>

δεν εχω καταλάβει τι ειναι αυτό κ τι μπορώ να δω...

ααα, διόρθωση .. το πακέτο ιντερνετ που έχω ειναι δωρεάν :-D

Δημοσ.

Resolve μπορείς και κάνεις κανονικά (ελπίζω να το έκανες ενώ ήσουν συδεδεμένος στην ασύρματη σύνδεση). Δοκίμασε αν είναι να αλλάξεις και να βάλεις τους DNS της Google. Θα βρεις οδηγίες εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...