Προς το περιεχόμενο

Κλειστά όλα τα Ports???

IIInferno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια βοήθεια αν είναι δυνατόν...

Παίζω ένα παιχνίδι online και έχει πολύ lag, και πήγα να τσεκάρω πιο port χρησιμοποιεί για να το ανοίξω.

Το ανοίγω αλλά τίποτα.Πηγαίνω σε ενα (σε πολλά βασικά) online port scanner και μου δείχνει όλα τα ports μου είναι κλειστά,παρόλλο που έχω και άλλα ανοιχτά και δουλεύουν τα προγράμματα που τα χρησιμοποιούν.

Τι μπορεί να συμβαίνει?Δοκίμασα και το McAffe Superscanner και μου δείχνει 0 opened ports.

Το router μου είναι Speedtouch TG585v7 και ασχολούμαι χρόνια με υπολογιστές και internet, θέλω να πώ ξέρω να ανοίγω τα ports, firewall κ.τ.λ.

Δημοσ.

www.portforward.com για να δεις για το ρουτερ σου.β.κλεινεις firewall σε pc για να μην σε κοβουν.

γ.αν εχεις οτενεν πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια.

δ.www.canyouseeme.org για ωραιο Online test.

Δημοσ.

www.portforward.com για να δεις για το ρουτερ σου.β.κλεινεις firewall σε pc για να μην σε κοβουν.

γ.αν εχεις οτενεν πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια.

δ.www.canyouseeme.org για ωραιο Online test.

Φίλε μου τα έχω ήδη κάνει όλα αυτά που μου λές αλλά διστυχώς τίποτα.

Δημοσ.

ε δεν γινεται κατι πρεπει να κανεις λαθος.εχω κανει απειρες φορες portforward σε thomson και εχει παιξει μια χαρα.για να μην ειναι ανοιχτο ενα port η θα εχεις κανει λαθος στην ip που εχεις βαλει η καποιο firewall θα σε κοβει.

Δημοσ.

ε δεν γινεται κατι πρεπει να κανεις λαθος.εχω κανει απειρες φορες portforward σε thomson και εχει παιξει μια χαρα.για να μην ειναι ανοιχτο ενα port η θα εχεις κανει λαθος στην ip που εχεις βαλει η καποιο firewall θα σε κοβει.

Και εγώ τα εχω κάνει άπειρες φορές πρώτη φορά μου συμβαίνει γι'αυτό και ζήτησα βοήθεια...

Πάντα όλα μου έπαιζαν άψογα και τώρα αυτό...

Δημοσ.

Εχετε μπερδεψει λιγο το θεμα του Port Forward. Πορτα ανοιγεις συνηθως για να συνδεθουν σε σενα και οχι για να συνδεθεις εσυ σε καποιο Server (τουλαχιστον στα απλα Router σαν αυτα που στελνει ο καθε παροχος ή κυκλοφορουν στο εμπορια σε χαμηλες τιμες δεν χρειαζεται να ανοιξεις outbound ports). Πραγμα το οποιο σημαινει οτι θα επρεπε να ανοιξεις την συγκεκριμενη πορτα αν ο server ηταν στο pc σου και οι αλλοι θα επρεπε να συνδεθουν με σενα.

Δεν εχει νοημα να προσπαθεις να ανοιξεις τις πορτες για να συνδεθεις εσυ καπου απομακρυσμενα.

Επισης το οτι περνεις αποτελεσμα στα Port Scanning sites, οτι 0 ports ειναι ανοιχτες, αυτο σημαινει οτι δεν εχεις καποιο application-service στο pc σου να τρεχει, που να κανει listening στην συγεκριμενη port ωστε να το ανοιχνευσει ο scanner και να σου πει οτι η συγκεκριμενη πορτα ειναι ανοιχτη.

Το προβλημα σου ειναι στην συνδεση σου ή στον server που προσπαθεις να συνδεθεις.

Δοκιμασε να κανεις ενα traceroute στον server που προσπαθεις να συνδεθεις και κανε ενα post εδω με τα αποτελεσματα.

Δημοσ.

Αν εννοείς ότι μόνο όσοι κάνουν host έναν game server χρειάζεται να ανοίξουν πόρτες, τότε κάνεις λάθος.

Πολλά παιχνίδια απαιτούν για το multiplayer κομμάτι τους να έχεις ανοικτές πόρτες ώστε να δέχονται incoming connections. Χαρακτηριστικό παράδειγμα από ένα τέτοιο σύγχρονο παιχνίδι, το Call Of Duty Black Ops:

Why can't I connect to online games?

A common cause of problem with connecting to an online game is a router that needs configuration. While most of the time this isn't necessary, each game is different and it may be required even if you've never done so in the past. The most common type of configuration is port forwarding. Each router has a different menu setup so we can't give you exact instructions on how to do this on this site. You should refer to your router manufacturer or a site like http://portforward.com/ for more assistance.

List of ports to forward:

Nintendo Wii - TCP [443, 3074] UDP [3074, 3075]

PC - TCP [3074] UDP [3074]

PlayStation 3 - TCP [80, 81, 443, 3074, 5223] UDP [3074, 3075, 3478]

Xbox 360 - TCP [80] UDP [88, 3074]

Πηγή: Call Of Duty Black Ops FAQ

Δημοσ.

επισης και τα p2p θελουν ports για να παιξουν γρηγορα και να μπορουν και οι αλλοι να παιρνουν αρχεια απο σενα.

απο το www.canyouseeme.org θα πρεπε να δει ανοιχτα Ports παντως.

βεβαια οπως ξεχασα να πω πρεπει να τρεχει το Service για να δεις την πορτα ανοιχτη.δηλαδη αμα ανοιξω την 4444 και εχω κλειστο το mtorrent η πορτα φαινεται κλειστη.αν ανοιξω το Mtorrent και παω στο www.canyouseeme.org τοτε βγαινει ανοιχτη.

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά λύθηκε το πρόβλημα.Απλα έτρεχα το port scan όταν ήταν κλειστή η εφαρμογή και έδειχνε κλειστό το port.

Νόμιζα οτι με το port trigger μόνο δείχνει ανοιχτά τα ports όταν μόνο χρησιμοποιούνται.

Άνοιξα κανονικά το πορτ και δουλεύει χωρίς lag τώρα το παιχνίδι.(DOW2 Retribution :P)

Δημοσ.

πρεπει να ειναι ανοιχτη η εφαρμογη για αυτο και σου εγραψα και απο πανω το παραδειγμα με το Mtorrent.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...