Προς το περιεχόμενο

Corsair XMS 2x4GB 1600MHz

bearisBk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι προσφορα γιατι ειναι απο ελληνικο μαγαζι

Ο μόνος περιορισμός που τίθεται -για ευνόητους λόγους- είναι να είναι δυνατή η αγορά ή η αποστολή των προϊόντων στην Ελλάδα.

http://www.insomnia....AF%CE%B5%CF%82/

Δημοσ.

Ο μόνος περιορισμός που τίθεται -για ευνόητους λόγους- είναι να είναι δυνατή η αγορά ή η αποστολή των προϊόντων στην Ελλάδα.

http://www.insomnia....AF%CE%B5%CF%82/

ενταξει δεν ειναι το ιδιο ομως, οπως και να το κανουμε ειναι πλεονεκτημα σε περιπτωση RMA να πας καπου διπλα σου αντι να το στειλεις στο εξωτερικο (και πιθανον να πληρωσεις κιολας μεταφορικα), οπως ειναι ακομα πιο μεγαλο πλεονεκτημα να ειναι και γνωστη αλυσιδα...

Εγω οταν κοιταω skroutz αγνοω εντελως pixmania/zizanio κλπ που ειναι εκτος ελλαδας, και συνηθως δε μετραω καν μαγαζια που ειναι εκτος Αθηνας (πχ visionstudio ή κατι αλλα στην πατρα). Σε δευτερη φαση συνηθως δεν υπολογιζω τα αγνωστα (σε εμενα) e-shops που τα οποια δεν εχω ψωνισει ποτε, και τελικα φτανω να μετραω τιμες απο τιποτα you/pc1/e-shop, και να προτιμω τελικα τιποτα πλαισιο/multirama/public αν εχουν μικλρη διαφορα τιμης.

Κατα τη γνωμη μου υπαρχουν 6 κατηγοριες που ζυγιζω διαφορετικα :

μαγαζι με εδρα το εξωτερικο που στελνει Ελλαδα < μαγαζι στην Ελλαδα εκτος Αθηνων < Αθηναϊκο "αγνωστο" e-shop < Αθηναϊκο γνωστο e-shop < Αθηναϊκο γνωστο μικρομαγαζο (της στουρναρη) < Μεγαλη αλυσιδα

Αποκει και περα αναλογ αμε την διαφορα τιμης και με το ποση σημασια εχει το RMA (πχ αλλο να παρεις μια ψυκτρα και αλλο ενα σκληρο δισκο...) μπορει να διαλεξω οποιοδηποτε απο τα παραπανω

Το νοημα ειναι οτι ΕΧΕΙ διαφορα ποιο μαγαζι ειναι και που ειναι, και οχι απλα αν στελνει Ελλαδα στην αξιολογηση μιας προσφορας.

Αποκει και περα το δευτερο link σου με τις Kingston με καλυπτει και συμφωνω μαζι σου οτι δεν προκειται για καμια προσφορα... Δε βλεπω το λογο για 1-2-5 ευρω να πας σε εντελως αγνωστο καινουριο καταστημα...

Χωρια οτι γενικα πιστευω για να θεωρησω κατι προσφορα θα πρεπει να εχει τουλαχιστον 10% διαφορα απο τον ανταγωνισμο και οσο πιο φτηνο ειναι ακομα μεγαλυτερο ποσοστο. Δηλαδη θα επρεπε να τις εχει στα 70, το πολυ 75 ευρω τοτε ναι θα το θεωρουσα προσφορα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...