Προς το περιεχόμενο

Επιλογη cpu 775

PP1969

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε εγώ πήρα τον celeron 430 που δεν υπάρχει πιο πράσινος από αυτόν 25 watt σε load !!! Κλοκάρετε ανετα στο διπλάσιο τις αρχικής του ταχύτητας αν θές, εγώ τον έχω σε σύστημα με win 7 64x. ψάξε στο νετ να δεις τι λενε και γιαυτον.

Δημοσ.

Nαι αλλα αν τον κλοκαρεις δε θα ειναι πια στα 25W. Επισης θα χρειαζεται fan οπωσδηποτε.

Στο site σε 218 ψηφους του βαζουν μολις 3/10.

Απ'οτι βλεπω εδω ο celeron που κοιτας δεν ειναι συμβατος με την μητρικη,αλλα ειναι ο Pentium Dual Core E5700 που κοιτουσες παραπανω με μια αναβαθμιση του bios.

Τελικα παρηγγειλα τον 5700, αλλα η αναβαθμιση που λες ειναι υποχρεωτικη? Αν δεν εκκινει το συστημα πως θα την κανω??

Δημοσ.

Θα πρεπει να βρεις συμβατο επεξεργαστη με την εκδοση bios που εχει τωρα η μητρικη και να αναβαθμισεις.

Η πρωτη εκδοση απ'οτι βλεπω ειναι η 0305 ψαξε απο κανενα φιλο συμβατο επεξεργαστη και κανε την αναβαθμιση.

Δημοσ.

Κι αν δεν εχω τετοιο φιλο?

Μηπως η mobo εχει ηδη περασμενο το bios αυτο? Που βλεπω το revision της?

Δημοσ.

μπορει να εχει αυτοκολιτακι στο τσιπακι bios σχεδον στην μεση της ασπρης θυρας στην εξωτερικη πλευρα

Δημοσ.

Πραγματι βρηκα στο στικερ ενα 4ψηφιο νουμερο. Αυτο βεβαια δεν ειναι η revision εκδοση της mobo, ειναι η εκδοση bios. Πως ξερω ποιο bios ταιριαζει σε ποιον επεξεργαστη?

Δημοσ.

Αυτη η μαμισια ψυκτρα του 775 πως κουμπωνει? τα 4 δοκαρια που εχει, αφου τα πιεσεις κατω, τα γυριζεις αριστερα ή δεξια?

Τα βελακια που υπαρχουν τι εικονιζουν, το κλειδωμα ή το ξεκλειδωμα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...