Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

επειδή είμαι νέος στον χώρο των εφαρμογών για Windows Phone 7 θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει να μου απαντήσει σε μια απορία.

Όταν φτιάξω μια εφαρμογή, χρειάζεται να γράψω κώδικα στο αρχείο App.xaml ή στο App.xaml.cs για το πώς θα διαχειρίζεται το λειτουργικό (Windows Phone 7) την εφαρμογή όταν για παράδειγμα πατάω το back ή το start, για παράδειγμα να την τερματίζει και να ελευθερώνει την μνήμη που τυχών έχει δεσμευτεί, ή δεν χρειάζεται κώδικας και τις λειτουργίες αυτές τις αναλαμβάνει το λειτουργικό μόνο του;

Δημοσ.

Όταν φτιάξω μια εφαρμογή, χρειάζεται να γράψω κώδικα στο αρχείο App.xaml ή στο App.xaml.cs

Ή στο cs ή στο xaml ή και στα δυο, εξαρταται απο το τι θελεις να φτιαξεις. Συνηθως στο xaml βαζεις το UI.

Δημοσ.

Ή στο cs ή στο xaml ή και στα δυο, εξαρταται απο το τι θελεις να φτιαξεις. Συνηθως στο xaml βαζεις το UI.

Οκ, αλλά δεν ρώτησα αυτό. Ρώτησα αν πρέπει να γράψω κώδικα για το πώς θα διαχειρίζεται το λειτουργικό την εφαρμογή μου όταν πατάω το back ή το start.

Δημοσ.

Χρειάζεται για το tombstoning. Πρέπει ο χρήστης αν φύγει από την εφαρμογή σου (χωρίς να την τερματίσει) όταν θα επιστρέψει σε αυτήν να βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο.

Δημοσ.

Χρειάζεται για το tombstoning. Πρέπει ο χρήστης αν φύγει από την εφαρμογή σου (χωρίς να την τερματίσει) όταν θα επιστρέψει σε αυτήν να βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο.

Αν όμως δεν με ενδιαφέρει το tombstoning δεν χρειάζεται, έτσι;

Ξέρεις μήπως που μπορώ να βρω έναν εύκολο οδηγό με τα βασικά για το Expression Blend;

Ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω το θέμα μου επειδή έχω άλλη μια απορία.

Λοιπόν, έχω φτιάξει μια εφαρμογή και θέλω να διαχειριστώ το tombstoning. Επειδή είναι αρκετά περίπλοκο σκέφτηκα να ψάξω να βρω έναν τρόπο να το κάνω πιο απλά, έτσι βρήκα το TombstoneHelper.dll και το έκανα import στο project μου και έγραψα και τις εντολές που λένε οι οδηγίες αλλά δεν δουλεύει η αποθήκευση των δεδομένων όταν η εφαρμογή γίνεται deactivated.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς σας το συγκεκριμένο dll; Τι μπορεί να κάνω λάθος;

Ευχαριστώ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

επειδη σκεφτομαι να αρχισω και εγω καταρχην τι θα χρειαστει να εγκαταστησω κ αν υπαρχει καποιο tutorial για την αναπτυξη εφαρμογων ?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

επειδη σκεφτομαι να αρχισω και εγω καταρχην τι θα χρειαστει να εγκαταστησω κ αν υπαρχει καποιο tutorial για την αναπτυξη εφαρμογων ?

http://studentguru.gr/ Οτι ψαχνεις να βρεις,,,,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...