Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με ενημερώσεις στο mac osx

leonidasetsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πρόβλημα με ενημερώσεις στο mac osx

πριν από μια εβδομάδα πήγα να κάνω ένα update για το mac και μου εμφάνισε ότι υπήρχαν διαθέσιμες ενημερώσεις τις κατέβασα και αφού κατέβηκαν πάτησα install...μετά κάποια στιγμή έλεγε ότι δv εγκαταστήθηκαν σωστά και κατι αγγλικα "an error corrupted" και μου λεει να κανω restart και δεν κανει restart , δηλαδη μονο κλεινει δεν ανοιγει... τι κανω? πως μπορω να εχω την καινουργια εκδοση του mac osx?

Macbook Pro : Mac Osx v. 10.6.6

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Όταν λες "δεν ανοίγει"; Τώρα δεν μπορείς να τον ανοίξεις δηλαδή; Γιατί αν δεν μπορείς να τον ανοίξεις, έχεις σοβαρότερα προβλήματα από το να κάνεις αναβάθμιση.

Η διαθέσιμη ενημέρωση που γινόταν, ήταν του λειτουργικού ή κάποιου προγράμματος; Πρόσεξες/θυμάσαι;

Δοκίμασε να κατεβάσεις το update και να το εγκαταστήσεις χωρίς τη βοήθεια του Software Update, από εδώ:

http://support.apple.com/kb/DL1383

• 3 εβδομάδες αργότερα...

ευχαριστω..οχι δεν εχω προβλημα με το ανοιγμα του μακ ανοιγει κανονικα απλα μονο στα απντειτ λεει οτι θα κανει ρεσταρτ και κλεινει απλα..μετα εγω το ανοιγω κανονικα..δεν χρησιμοποιω κανενα προγραμμα για απντειτ εξαλου γιατι να το κανω.. :P

Επισκέπτης

Εννοούσα μήπως έκανε update κάποιο πρόγραμμα τον εαυτό του, όχι μήπως είχες ειδικό πρόγραμμα για updates. Τέλος πάντων, καμιά φορά τρέχουν τέτοια προγράμματα που εγκαθιστά κανείς στο μηχάνημά του χωρίς να το καταλάβει.

Δοκίμασες αυτό που σου είπα; Τι έγινε;

Τόσες εβδομάδες έχεις πρόβλημα και ακόμα δεν το έχεις λύσει;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Λοιπόν ακομα δεν το εχω διορθοσει σημερα δοκιμασα να ξανα κανω το απντειτ και εχω σημειωσει ακριβως τι λεει λοιπον.

Πατησα να βρει για ενημερωσεις βρηκε (5) τις κατεβασα ολα ωραια , μετα πατησα ινστάλ και με το μπλε μπακραουντ απο πισω βγαινει ενα παράθυρο και λεει : Software Update - Installing 5 Items και ελεγε απο κάτω writting files...

αφου σχεδον πηγενε να τελειωσει η διαδικασια writting files αλλάζει και λεει : running package script και αμεσως μετά πετάγεται το παράθυρο : An error occurred during installation παταω ok και μετα None of the selected updates could be installed An unxpected error occured παταω restart και αυτο ειναι ολο...!!! :confused:

Ευχαριστω πολυ για τα post με το ενδιαφερον σου για το προβλημα μου.. ελπιζω να μην ειναι κατι σημαντικο και οτι μπορει να διορθοθει με καποιον απλο τροπο.

Επισης πρεπει να πω οτι χρησιμοποιω το cleanmymac το οποιο καθαριζει καποια αρχεια ασημαντα οπος logs και τετεια και εχει την δηνατοτητα να διαγραφει προγραμματα κτλπ. Υπαρχει περιπτοσει να επιρεάζει αυτό τα updates? :whistle:

Το cleamymac ειναι σπασμενο.. :shifty:

Λοιπόν ακομα δεν το εχω διορθοσει σημερα δοκιμασα να ξανα κανω το απντειτ και εχω σημειωσει ακριβως τι λεει λοιπον.

Πατησα να βρει για ενημερωσεις βρηκε (5) τις κατεβασα ολα ωραια , μετα πατησα ινστάλ και με το μπλε μπακραουντ απο πισω βγαινει ενα παράθυρο και λεει : Software Update - Installing 5 Items και ελεγε απο κάτω writting files...

αφου σχεδον πηγενε να τελειωσει η διαδικασια writting files αλλάζει και λεει : running package script και αμεσως μετά πετάγεται το παράθυρο : An error occurred during installation παταω ok και μετα None of the selected updates could be installed An unxpected error occured παταω restart και αυτο ειναι ολο...!!! :confused:

Ευχαριστω πολυ για τα post με το ενδιαφερον σου για το προβλημα μου.. ελπιζω να μην ειναι κατι σημαντικο και οτι μπορει να διορθοθει με καποιον απλο τροπο.

Επισης πρεπει να πω οτι χρησιμοποιω το cleanmymac το οποιο καθαριζει καποια αρχεια ασημαντα οπος logs και τετεια και εχει την δηνατοτητα να διαγραφει προγραμματα κτλπ. Υπαρχει περιπτοσει να επιρεάζει αυτό τα updates? :whistle:

παναζια μου :confused:

εσυ εισαι επικίνδυνος :shock:

Επισκέπτης

Βρε! :-) Σου έχω γράψει από το δεύτερο ποστ τι μπορείς να κάνεις. Δοκίμασέ το να δούμε τι γίνεται. :-)

Ή άστο και περίμενε το Lion. Δεν αργεί. ;)

κατι αλλο δεν εγινε σωστα,το clean my mac το εχω και εγω εδω και 6 μηνες και δεν ειχα ποτε προβληματα

Το clean my mac μου εχει δημιουργησει απειρα προβληματα...Δεν μπορουσα να μπω battlenet , εχασα φωτογραφιες, τα apps crasharan...εχω ακομα και προβλημα με το itunes για να κανω restore το iphone..Να ναι καλα το time machine...Αν δεν ειχες backup δεν νομιζω να μπορεις να κανεις και πολλα..'Η περιμενεις να βγουν τα lion για να κανεις ενα clean start ομορφα ή ξαναβαζεις τα snow leopard και μετα τα lion ...και γω μεσα στο μηνα αυτο θα κανω..

Βρε! :-) Σου έχω γράψει από το δεύτερο ποστ τι μπορείς να κάνεις. Δοκίμασέ το να δούμε τι γίνεται. :-)

Ή άστο και περίμενε το Lion. Δεν αργεί. ;)

Το εκανα αυτο που μου ειπες και γινεται ακριβως το ιδιο...δηλαδη στην τελικη πρεπει να πληρώσω για να διορθοθουν τα updates? και αμα παρω τα Lion και συμβει το ιδιο?

ς"Komos" ..για πιον λογο επικίνδυνος;;

Δε χρησιμοποιούμε σπασμένα προγράμματα που ενδεχομένως να επηρεάζουν το λειτουργικό. Μη σου πω ούτε καν αυθεντικά. Γιατί δηλαδή να χρησιμοποιείς το cleanmymac, τι προσφέρει; (κάτσε να πάω να δω...)

Άλλα ένα σπασμένο προγραμματάκι / παιχνιδάκι άλλο αυτά που αφορούν το λειτουργικό! (Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια αλλά εγώ έτσι κάνω. Είχα σπασμένο hyperdock και ευτυχώς το έβγαλα γιατί άρχισε να σέρνεται. Μπορεί και με το αυθεντικό να σερνόταν, δεν ξέρω.)

Εμένα μου είχε δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα το BetterTouchTool. Κολλούσε το MBP συχνότατα. Ώσπου το έβγαλα, το BetterTouchTool, και ησύχασα. Χώρια ότι μου δημιουργούσε πρόβλημα με το Pages και δεν είχα δεξί κλικ μετά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...