Προς το περιεχόμενο

Τηλεοραση mpeg4 εως 24''

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.

Ειχα μια 14'' απτις κλασσικες παλιες στην κουζινα μου η οποια ειπε το ποιημα και πρεπει να την αντικαταστησω.

Χωροταξικα δεν μπορει να μπει οθονη ανω των 24'', αρα κοιταω για κατι μεχρι αυτη τη διασταση η και πιο μικρο, παροτι ξερω πως δεν ειναι και τοσο value for money αυτη η κατηγορια.

Τα κριτηρια μου ειναι:

-Αν γινεται να μην ειναι TN panel

-Nα εχει mpeg4

-Δεν με ενδιαφερει καθολου το θεμα LED, για την ακριβεια το θεωρω και απατη αν ειναι πανω σε TN panel.

Για το θεμα τιμης ειμαι αρκετα ελαστικος αν προκειται να βρω κατι ποιοτικο που ικανοποιει τα παραπανω κριτηρια.

Πχ κατι σαν την dell u2311 που να ηταν και τηλεοραση, θα ηταν ιδανικη επιλογη.

Δημοσ.

Τη σκεφτηκα αυτην την λυση, ακομα και στο θεμα των ηχειων βρισκεις ακρη με το soundbar της dell που δεν πιανει και χωρο, αλλα κατεληξα στο οτι θελω ειτε 2ο HDMI/display port (η dell εχει μονο 1 νομιζω), ειτε οτι θελω rca/s-video inputs, ειτε οτι θελω coaxial input. Ο λογος ειναι οτι μελλοντικα σκεφτομαι να βαλω κανα δορυφορικο.

Θελω δηλαδη να ειναι TV.

Δημοσ.

απο τη στιγμη που λεει LCD πιστευω πως δεν ειναι ΤΝ

τελείως άσχετος είσαι φίλε μου . καμία σχέση.

Δημοσ.

Τη σκεφτηκα αυτην την λυση, ακομα και στο θεμα των ηχειων βρισκεις ακρη με το soundbar της dell που δεν πιανει και χωρο, αλλα κατεληξα στο οτι θελω ειτε 2ο HDMI/display port (η dell εχει μονο 1 νομιζω), ειτε οτι θελω rca/s-video inputs, ειτε οτι θελω coaxial input. Ο λογος ειναι οτι μελλοντικα σκεφτομαι να βαλω κανα δορυφορικο.

Θελω δηλαδη να ειναι TV.

εχει ενα display port ενα dvi και ενα dsub

δεν αρκουν?

coaxial input?για ηχο?αφου δεν εχει ηχεια...

αν ειναι να βαλεις δορυφορικο δε κοτσαρεις δεκτη hd καλυτερα?θα εχει σιγουρα hdmi...

Δημοσ.

Aν βαλω HD receiver δορυφορικο , τοτε που θα βαλω το hd mpeg4?

Το coaxial το λεω σαν εναλλακτικο του scart. Μπορεις να συνδεσεις το δορυφορικο η το μpeg4 αν ειχε coaxial input.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...