kenmitsakos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 θα ειθελα να φτειξω ενα προγραμματακι στην visual basic τωρα την μαθενω στην σχολη και θα ειθελα να ειναι ενα παραθυρο που να εχω επανω συντομευσης με κουμπια "button" . φορτωνω τα κουμπια στην φορμα τα σχεδιαζω ετσι οπως τα θελω τωρα για να βαλω την συντομευση δηλαδη οταν παταω πανω στο κουμπι να μου ανοιγη το winamp που ειναι στο c:\winamp\winamp.exe τι πρεπει να γραψω οταν κανω click επανω του ;
rafail1994 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Θα γράψεις μέσα στο button > Shell("Την διαδρομή του αρχείου")
kenmitsakos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Θα γράψεις μέσα στο button > Shell("Την διαδρομή του αρχείου") oooooooo ωραιος ευχαριστω πολυ !!!! ξερεις πως μπωρο να κλειδωσο την φορμα μου στο μεγεθος που εχω προτηνει εγω και να μην μπωρεις να την αλλαξεις ;
rafail1994 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Θα έχεις μπροστά σου την φόρμα και διπλά στα properties θα πας στο formborder style και θα επιλέξεις το FixedDialog
kenmitsakos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Θα έχεις μπροστά σου την φόρμα και διπλά στα properties θα πας στο formborder style και θα επιλέξεις το FixedDialog ooo ευχαριστω και πολυ !!! αν θελω κατι που σιγουρα τα χρειαστω θα ξαναρωτησω
rafail1994 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Εντάξει . Από την σχολή δεν σας έδωσαν κανένα βιβλίο ;Στην 2008 δουλεύεις έτσι ;
kenmitsakos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Εντάξει . Από την σχολή δεν σας έδωσαν κανένα βιβλίο ;Στην 2008 δουλεύεις έτσι ; ναι στην σχολη την 08 κανω βιβλια δεν εχουμε επειδη αλλαξαν καθηγιτη επειτελους γιατι ο παλιος εκανε pascal μονο και οταν εφυγε η γραματεια δεν ειπε οτι πρεπει να αλλαξουν τα βιβλια αφου αλλαξαν καθηγιτη και αλλεξε το μαθημα και ο eudoxos δεν δεχεται στο μεσω τις χρονιας αλλαγες και εχουμε μονο καποιες σημειωσεις . ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΠΛΑ ΣΑΣ ! -------------------------------------------------------------------------------------- πως μπωρο με το progress bar να δειχνει σινεχεια οτι φωτωνεει ετσι απλα να βλεπω οτι τρεχει ; ναι στην σχολη την 08 κανω βιβλια δεν εχουμε επειδη αλλαξαν καθηγιτη επειτελους γιατι ο παλιος εκανε pascal μονο και οταν εφυγε η γραματεια δεν ειπε οτι πρεπει να αλλαξουν τα βιβλια αφου αλλαξαν καθηγιτη και αλλεξε το μαθημα και ο eudoxos δεν δεχεται στο μεσω τις χρονιας αλλαγες και εχουμε μονο καποιες σημειωσεις . ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΠΛΑ ΣΑΣ ! -------------------------------------------------------------------------------------- πως μπωρο με το progress bar να δειχνει σινεχεια οτι φωτωνεει ετσι απλα να βλεπω οτι τρεχει ; ή πως μπωρο με μια αρχικη φορμα παταντως ενα πληκτρο start να τρεχει στην κυρια φορμα ή και διαφορετικα απο την μια σε αλλη ;
rafail1994 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Όσον αναφορά το progress bar θα βάλεις πρώτα είναι timer Μέσα στον κώδικα του timer θα γράψεις > ProgressBar1.Increment(+2) If ProgressBar1.Value = 100 Then Timer1.Stop() Και για να ξεκινήσει το timer θα γράψεις στην φόρμα που θα τον βάλεις στο load > timer1.start() Πάλι με το progress bar θέλεις να το κανείς ;
kenmitsakos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Όσον αναφορά το progress bar θα βάλεις πρώτα είναι timer Μέσα στον κώδικα του timer θα γράψεις > ProgressBar1.Increment(+2) If ProgressBar1.Value = 100 Then Timer1.Stop() Και για να ξεκινήσει το timer θα γράψεις στην φόρμα που θα τον βάλεις στο load > timer1.start() Πάλι με το progress bar θέλεις να το κανείς ; κατι δεν παει καλα μου βγαζει σφαλμα κοιτα
rafail1994 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δεν έγραψες σωστά τον κώδικα >ProgressBar1.Increment(+2) Και το timer1.start θα το βάλεις στο load της φόρμας η σε κάποιο button
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.