aserprince Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Εχω εναν σκληρο δισκο με 2 partition και πηγα κα τον ενσωματοσω και να εχω 1 μονο δισκο απο διαχειρηση δισκων. δεν τα καταφερα ωμος.και αφισα αδιαμορφωτο το δισκο (D) που ειχα για αποθηκευτικο χορο των αλλο δισκο © δεν των πηραξα καθολου που εχω τα xp.Ο δισκος D ηταν διαμορφομενος πριν και δεν ειχα τιποτα αποθηκευμενο μεσα. Μετα που εκανα επανακινηση με πεταξε. "Reboot and select a proper boot device or insert boot media in selected boot device and press any key". Ειχα επιλογη 2 boot xp και ubuntu τα ubuntu ειναι εγκαταστημενα μεσα στα xp.Πως θα επαναφερω το συστημα μου? Δεν θελω να κανω φορματ.
nikomas50 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Για δοκίμασε ψημένος και χωρίς αφίσα. Εσύ αμέσως να αρχίσεις στο χορό! Μετά που έγραψες δε σε πείραξε ο ώμος σου;
washcloud Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 ...τζάμπα πάει ο χρόνος μας, όταν τα κείμενα είναι ανορθόγραφα και η περιγραφή γενικά τουρλουμπούκι. Αν θες, ξαναδοκίμασε.
aserprince Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 ...τζάμπα πάει ο χρόνος μας, όταν τα κείμενα είναι ανορθόγραφα και η περιγραφή γενικά τουρλουμπούκι. Αν θες, ξαναδοκίμασε. Αστο μην κουραζεσαι το θεμα εληξε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.