warfare Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Την καλημέρα μου παιδιά Λοιπόν έχω ένα philips dvp3360 που το χρησιμοποιώ μόνο μέσο usb.Καλό χρυσό ναι δεν κολλάει στα αρχεία όπως στο προηγούμενο που είχα και όλα καλα με τα subs αλλά μόλις του βάλεις αρχείο avi μεγαλύτερο από 2 gb δεν το βλέπει καν.. Απ' ότι έψαξα αυτο δεν διορθώνετε οπότε ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο dvd player που να παίζει αρχεία μεγαλύτερα των 2gb χωρίς να κολλάει και να έχει πρόβλημα με τους υπότιτλους? Ξέρω πως με ένα επιτραπέζιο media player λύνω όλα τα προβλήματα και θα παίζει και mkv αρχεία αλλά είναι λίγο ακριβά εκτός και αν έχετε να προτείνετε κάποιο οικονομικό θα το εκτιμούσα Σας ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniamike Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 CRYSTAL AUDIO - Νέο ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟ PicoHD5.1 ή μπορεις να παρεις εναν επίγειο δεκτη mpeg4 με δυνατοτητες media player αν δεν εχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warfare Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 φιλαράκι το έχεις δοκιμάσει το picohd5,1?Δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniamike Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ριξε μια ματια στο λινκ που εδωσα εχει οτι θες... και εκει εχει και αλλους media players... στο προτεινα γιατι ειπες κατι οικονομικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.