msakis01 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Σε αυτόν τον δίσκο ΔΕΝ θα βάλεις windows. Καλημερα εναν ιδιο δισκο στα 640 gb εχω και εγω με εγκατεστημενα τα 7 64 bit.Μηπως θα μπορουσες να μου πεις που ειναι το προβλημα με αυτους τους δισκους;Σε ευχαριστω....
terry308 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Σε αυτόν τον δίσκο ΔΕΝ θα βάλεις windows. Καλημερα εναν ιδιο δισκο στα 640 gb εχω και εγω με εγκατεστημενα τα 7 64 bit.Μηπως θα μπορουσες να μου πεις που ειναι το προβλημα με αυτους τους δισκους;Σε ευχαριστω.... Γιατι ειναι green edition με χαμηλη ταχυτητα περιστροφης ... (rpm) και αργει στη αποκριση του λειτουργικου αυτου του τυπου οι δισκοι προτιμουνται για αποθηκευση δεδομενων .... Τα λειτουργικα μπαινουν σε δισκους 7,200 στροφων ή σε raptors ή ακομα καλυτερα σε ssd's
msakis01 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Γιατι ειναι green edition με χαμηλη ταχυτητα περιστροφης ... (rpm) και αργει στη αποκριση του λειτουργικου αυτου του τυπου οι δισκοι προτιμουνται για αποθηκευση δεδομενων .... Τα λειτουργικα μπαινουν σε δισκους 7,200 στροφων ή σε raptors ή ακομα καλυτερα σε ssd's Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Ειχα την εντυπωση πως ηταν 7,200 στροφων αρα και γι αυτο στην αξιολογιση του υπολογιστη ο δισκος ηταν πολυ χαμηλα βαθμολογιμενος.Επισης εγω και εναν δευτερο σκληρο ιδιο με εγκατασταση mac snow και φανταζομαι πως και απο εκει θα χανο ταχυτητα.Μηπως εχεις να μου προτινεις 2 γρηγορους δισκους ωστε να τους αντικαταστησω; Σε ευχαριστω ξανα....
terry308 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Ειχα την εντυπωση πως ηταν 7,200 στροφων αρα και γι αυτο στην αξιολογιση του υπολογιστη ο δισκος ηταν πολυ χαμηλα βαθμολογιμενος.Επισης εγω και εναν δευτερο σκληρο ιδιο με εγκατασταση mac snow και φανταζομαι πως και απο εκει θα χανο ταχυτητα.Μηπως εχεις να μου προτινεις 2 γρηγορους δισκους ωστε να τους αντικαταστησω; Σε ευχαριστω ξανα.... Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ SATA II 7200rpm 32MB Δεν ξερω αν μπορεις σπαζοντας τον στη μεση να κανεις τη δουλεια που κανεις τωρα με 2 ... που μπορεις να τους κανεις αποθηκες πλεον Μπορεις να ανεβεις και πιο πανω (σε ταχυτητα αλλα και σε τιμη) .. αλλα δεν χρειαζεται ...
msakis01 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως το πλαισιο τους αναγνωριζει ως 7,200 στροφες; οριστε και το παρακατω λινκ : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Green-WD10EARS-1TB-HDD-3-5inches-64MB-Cache-7200RPM-SATA-3Gb-s.htm
terry308 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως το πλαισιο τους αναγνωριζει ως 7,200 στροφες; οριστε και το παρακατω λινκ : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Green-WD10EARS-1TB-HDD-3-5inches-64MB-Cache-7200RPM-SATA-3Gb-s.htm Ειναι 5,400 - 7,200 .. οταν χρειαζεται ... δεν δουλευουν ΣΤΑΘΕΡΑ στις 7,200 IntelliPower Η νέα γενιά σκληρών δίσκων από την Western Digital με το σύστημα IntelliPower σας επιτρέπει να μειώσετε την ενέργεια κατανάλωσης διατηρώντας υψηλές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής. Αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα από την καθημερινή λειτουργία του συστήματος τους συμβάλλοντας παράλληλα στην προσπάθεια μείωσης των ενεργειακών αναγκών του πλανήτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.