Προς το περιεχόμενο

Νυχτοπούλι

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παίδες!

επεσα πάνω σε αυτό το φόρουμ, ψάχνοντας στο ίντερνετ για νυχτοπούλια χαροπούλια και άλλα τέτοια ευχάριστα...

πιο συγκεκριμένα είχαμε στη γειτονιά (γέρακα) για 3 μέρες 2-3 νυχτοπούλια με φωνή περίεργη και σφυριχτή που δεν είχα ξανακούσει (είμαι δεινή κάμπερ και έχω ζήσει αρκετά κοντά στη φύση). Χτες το απόγευμα βρήκαν απέναντι σε χωράφι πτώμα τυλιγμένο σε κουβέρτα, μας είπαν ότι ήταν εκεί 3-4 μέρες. έγινε χαμός πλάκωσε όλη η αστυνομία αφού δίπλα μένει και ο αρχηγός της αστυνομίας που φυλάσσεται 24/7! φαντάσου...

τέλος πάντων ανατρίχιασα 100 φορές όταν συνέδεσα τα γεγονότα! Το απίστευτο? είχε νυχτώσει όταν μάζεψαν το πτώμα. με το που το βάλαν στη νεκροφόρα τα πουλιά σταμάτησαν το κελάηδημα κι απλά εξαφανίστηκαν!

Φίλε nicoc89 μήπως να αρχίσετε να ψάχνετε τα γύρω χωράφια?? λέμε τώρα..!

Ε; Που αυτό;

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτός ο ανθρωποκεντρισμός πάντως βρε παιδί μου, τσ τσ τσ...μπορεί το πετούμενο να σκούζει επειδή ετοιμαζόταν να δει τα ραδίκια ανάποδα ο μόρτης γάτος της γειτονιάς, η τσαπερδόνα δεκαωχτούρα, ο άθλιος πόντικας που κατοικεί στην κουζίνα της ταβέρνας παραπέρα, τα μυρμήγκια που θα πατήσεις στο επόμενο σου βήμα ξερωγώ...το κατοικίδιο του γείτονα (όχι, όχι το δικό μας), σώνει και καλά ότι τραβαει ζόρι για τον επικείμενο θάνατο καποιου υπέρτατου δίποδου, πφφ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...