Προς το περιεχόμενο

Νυχτοπούλι

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γιατί να πεθάνω εγώ?

Εγώ δεν πεθαίνω γιατί δεν είμαι απλά ένας άνθρωπος , είμαι ιδέα και η ιδέες μένουν πάντα ζωντανές.

V? Εσύ είσαι;

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

edit: Το βρήκα τελικά , δηλαδή εννοείς ότι αυτό το πουλί μπορεί να προβλέπει θάνατο κοντά στο σημείο που σκούζει? και όχι απαραίτητα εκεί που κάθεται/κοιτάζει? :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:

1. Στήνεις καρτέρι

2. Το τουφεκάς

3. ?????

4. Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

Δημοσ.

LOOOOOOOOOOL

Τι τραγικό βίντεο είναι αυτό με το μωρό!!! :fear:

Ο χριστός και η μάνα του!!! :P

Kill it with fire που λένε και στα comments :lol: :lol: :lol:

εδιτ:

Παππού στο 3. έχεις λάθος στην κωδικοποίηση :lol:

Δημοσ.

φιλος πλεον η απάντηση στο πρόβλημα μπορεί να δωθεί μόνο απο χαρδαβέλα και το σινάφι νομιζω...κόψανε και τις πύλες γκανταμιτς

Δημοσ.

1. Στήνεις καρτέρι

2. Το τουφεκάς

3. ?????

4. Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

τουφεκας κατι που εμφανιζεται σπανια...?

αναρωτιεμαι αν ειμαι ελληνας γιατι δεν καταλαβαινω...

Δημοσ.

τουφεκας κατι που εμφανιζεται σπανια...?

αναρωτιεμαι αν ειμαι ελληνας γιατι δεν καταλαβαινω...

Για πλακα θα το έγραψε , αλλα έτσι και αλλιώς δεν θα το πυροβολούσα γιατί εκτος ότι δεν είμαι κυνηγός δεν ακυρώνεις την είδηση με το να σκοτώσεις τον αγγελιοφόρο (τι είπα πάλι ο ποιητής).

Θα δοκιμάσω να το ηχογραφήσω σήμερα και θα ανεβάσω το ηχητικό ντοκουμέντο. :mellow:

Δημοσ.

Το καλό νέο είναι ότι τα ακούνε κι άλλοι.

Ανάμεσα στα χιλιάδες έντομα, τριζόνια και γρύλους αυτά τα παράξενα νυχτοπούλια κοντά στο Πάρκο του Ματσόπουλου αφήνουν διαδοχικές στριγκλιές επί αρκετή ώρα της νύχτας!!!

Πολλοί από τους περιοίκους διατείνονται ότι είναι φωνές ψυχών,

οι οποίες στέλνουν μηνύματα δεινών και καταστροφών!

Άλλοι, ότι πρόκειται για κάποιο μεταλλαγμένο είδος ζώου το οποίο έβγαλε φτερά και κουρνιάζει όλη μέρα στα δέντρα και τη νύχτα αρχίζει το παραπονεμένο τραγούδι του.

Πάντως η κραυγή αυτού του νυχτοπουλιού δεν μοιάζει με κανένα από τα γνωστά κρωξίματα των πουλιών της νύχτας!

Το κακό είναι ότι το πουλί αυτό το λένε χαροπούλι :mrgreen:

Δημοσ.

Κουκουβαγια Νουμερο 1

Αν ακουγεται οπως αυτη στα 4 πρωτα δευτερα,μη φοβασαι.Την ακουω συνεχεια τα μεσημερια εξω απο το σπιτι μου επι χρονια και δεν εχει πεθανει κανενας στην γειτονια.:P

Kουκουβαγια Νουμερο 2

Η μηπως ακουγεται ετσι? Μαλλον αυτο θα λες..

Δημοσ.

Μπορεί να μου πει από πια στο διάλο δυσειδαιμονία προέρχεται ότι οι γλαύκες προμηνύουν θάνατο; Στα αρχαία χρόνια θεωρούταν τα πτηνά της σοφίας. Πως στο διάλο έγιναν μεταφορά του Χάρου;

Δημοσ.

Μπορεί να μου πει από πια στο διάλο δυσειδαιμονία προέρχεται ότι οι γλαύκες προμηνύουν θάνατο; Στα αρχαία χρόνια θεωρούταν τα πτηνά της σοφίας. Πως στο διάλο έγιναν μεταφορά του Χάρου;

Θεώρησε σοφός όταν γεράσεις..:Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...