Salvation Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Και γιατί να πεθάνω εγώ? Εγώ δεν πεθαίνω γιατί δεν είμαι απλά ένας άνθρωπος , είμαι ιδέα και η ιδέες μένουν πάντα ζωντανές. V? Εσύ είσαι;
Mrboom Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 το θέμα δε σας θυμίζει λίγο αυτό? http://www.youtube.com/watch?v=Vq9vHFKZHLE
pappous_soulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 edit: Το βρήκα τελικά , δηλαδή εννοείς ότι αυτό το πουλί μπορεί να προβλέπει θάνατο κοντά στο σημείο που σκούζει? και όχι απαραίτητα εκεί που κάθεται/κοιτάζει? :ph34r: :ph34r: 1. Στήνεις καρτέρι 2. Το τουφεκάς 3. ????? 4. Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ
marios32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 LOOOOOOOOOOL Τι τραγικό βίντεο είναι αυτό με το μωρό!!! Ο χριστός και η μάνα του!!! Kill it with fire που λένε και στα comments :lol: εδιτ: Παππού στο 3. έχεις λάθος στην κωδικοποίηση
Mrboom Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 φιλος πλεον η απάντηση στο πρόβλημα μπορεί να δωθεί μόνο απο χαρδαβέλα και το σινάφι νομιζω...κόψανε και τις πύλες γκανταμιτς
bnvdarklord Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 1. Στήνεις καρτέρι 2. Το τουφεκάς 3. ????? 4. Η PROFITΙΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ fixed.
viper2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 1. Στήνεις καρτέρι 2. Το τουφεκάς 3. ????? 4. Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ τουφεκας κατι που εμφανιζεται σπανια...? αναρωτιεμαι αν ειμαι ελληνας γιατι δεν καταλαβαινω...
nicoc89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 τουφεκας κατι που εμφανιζεται σπανια...? αναρωτιεμαι αν ειμαι ελληνας γιατι δεν καταλαβαινω... Για πλακα θα το έγραψε , αλλα έτσι και αλλιώς δεν θα το πυροβολούσα γιατί εκτος ότι δεν είμαι κυνηγός δεν ακυρώνεις την είδηση με το να σκοτώσεις τον αγγελιοφόρο (τι είπα πάλι ο ποιητής). Θα δοκιμάσω να το ηχογραφήσω σήμερα και θα ανεβάσω το ηχητικό ντοκουμέντο.
μαφαλντα Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Το καλό νέο είναι ότι τα ακούνε κι άλλοι. Ανάμεσα στα χιλιάδες έντομα, τριζόνια και γρύλους αυτά τα παράξενα νυχτοπούλια κοντά στο Πάρκο του Ματσόπουλου αφήνουν διαδοχικές στριγκλιές επί αρκετή ώρα της νύχτας!!! Πολλοί από τους περιοίκους διατείνονται ότι είναι φωνές ψυχών, οι οποίες στέλνουν μηνύματα δεινών και καταστροφών! Άλλοι, ότι πρόκειται για κάποιο μεταλλαγμένο είδος ζώου το οποίο έβγαλε φτερά και κουρνιάζει όλη μέρα στα δέντρα και τη νύχτα αρχίζει το παραπονεμένο τραγούδι του. Πάντως η κραυγή αυτού του νυχτοπουλιού δεν μοιάζει με κανένα από τα γνωστά κρωξίματα των πουλιών της νύχτας! Το κακό είναι ότι το πουλί αυτό το λένε χαροπούλι
Vintage Jewel Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Κουκουβαγια Νουμερο 1 Αν ακουγεται οπως αυτη στα 4 πρωτα δευτερα,μη φοβασαι.Την ακουω συνεχεια τα μεσημερια εξω απο το σπιτι μου επι χρονια και δεν εχει πεθανει κανενας στην γειτονια. Kουκουβαγια Νουμερο 2 Η μηπως ακουγεται ετσι? Μαλλον αυτο θα λες..
De@th L0rd Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μπορεί να μου πει από πια στο διάλο δυσειδαιμονία προέρχεται ότι οι γλαύκες προμηνύουν θάνατο; Στα αρχαία χρόνια θεωρούταν τα πτηνά της σοφίας. Πως στο διάλο έγιναν μεταφορά του Χάρου;
status Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μπορεί να μου πει από πια στο διάλο δυσειδαιμονία προέρχεται ότι οι γλαύκες προμηνύουν θάνατο; Στα αρχαία χρόνια θεωρούταν τα πτηνά της σοφίας. Πως στο διάλο έγιναν μεταφορά του Χάρου; Θεώρησε σοφός όταν γεράσεις..:Ρ
YiN Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Km3D2jq1HoQ Μπδγ, αυτό είναι ο Γκιώνης που λέγαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.