nicoc89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Παιδιά έχω μια απορία και θα ήθελα αν υπάρχει κάποιος που ξέρει από πουλια η είναι κυνηγός και αναγνωρίζει το είδος να μου πει τι είναι. Ακούω τα τελευταία βραδια ένα πουλί έξω από το δωμάτιο μου που κάνει έναν ήχο λες και έχει λόξιγκα στην αρχή και μετά ακούγεται σαν μωρό γατί. δεν κάνει νιαου φυσικά, απλά αυτό τον ήχο σαν το κλάμα του νεογέννητου μωρού γατιού. Ξέρει κανείς τι είδος είναι ? Πρέπει να είναι νυχτοπούλι γιατί άνοιξα το φως να βγω να δω τι είναι και άκουσα φτερούγισμα στα κλαδιά του δέντρου που έχω έξω από το δωμάτιο μου στον κήπο και πρέπει να πήγε να έκατσε στην απέναντι πολυκατοικία γιατί το άκουγα από εκεί πάνω μετά αλλα δεν είχα κάποιο φακό να ρίξω φως μήπως το δω. Το ακούω κάθε βραδυ εδώ και μια εβδομάδα έξω από την μπαλκονόπορτα του δωματίου μου περίπου στις 12 με 12 και κάτι. -- Μην το πάρετε για πλακα από την περιγραφή που δίνω , σοβαρά ρωτάω.
YiN Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δε μπιστεύω να μιλάς για τίποτε Γκιώνηδες; *aka κλαψοπούλι.
nicoc89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δε μπιστεύω να μιλάς για τίποτε Γκιόνηδες; *aka κλαψοπούλι. Δεν ξέρω από ήδη πουλιών , αλλα και δεν μπόρεσα να το δω ώστε να το αναγνωρίσω σε φωτογραφία. Πάντως ο ήχος που βγάζει που θυμίζει μωρό γατί είναι ανατριχιαστικός. ----- Edit: Το είπα σε ένα φίλο μου στο msn πριν λίγο και μου είπε πως αυτό το πουλί "κλαίει" κοντά σε σπίτια που πρόκειται να πεθάνει κάποιος. Έλεος με αγρίεψε νυχτιάτικα
nicoc89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 δεν μπορεις να το μαγνητοφωνησεις; Θα δοκιμάσω αύριο γιατί σήμερα με το που άνοιξα το φως του μπαλκονιού έφυγε πριν προλάβω να βγω έξω και όταν βγήκα ακουγόταν πολύ μακριά. Καλή ιδέα πάντως.
De@th L0rd Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω από ήδη πουλιών , αλλα και δεν μπόρεσα να το δω ώστε να το αναγνωρίσω σε φωτογραφία. Πάντως ο ήχος που βγάζει που θυμίζει μωρό γατί είναι ανατριχιαστικός. ----- Edit: Το είπα σε ένα φίλο μου στο msn πριν λίγο και μου είπε πως αυτό το πουλί "κλαίει" κοντά σε σπίτια που πρόκειται να πεθάνει κάποιος. Έλεος με αγρίεψε νυχτιάτικα Ναι κρατάει κ πένθος... http://en.wikipedia.org/wiki/Eurasian_Scops-owl
YiN Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ναι κρατάει κ πένθος... http://en.wikipedia.org/wiki/Eurasian_Scops-owl Αυτός είναι ο Γκιώνης.
viper2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ----- Edit: Το είπα σε ένα φίλο μου στο msn πριν λίγο και μου είπε πως αυτό το πουλί "κλαίει" κοντά σε σπίτια που πρόκειται να πεθάνει κάποιος. Έλεος με αγρίεψε νυχτιάτικα την τελευταια φορα που το ακουσα ενας γειτονας μου πεθανε... its one creepy madafka παντως καλη τυχη
nicoc89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 την τελευταια φορα που το ακουσα ενας γειτονας μου πεθανε... its one creepy madafka παντως καλη τυχη E καλά άμα είναι να πεθάνει γείτονας θεός χορεστον.
viper2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 E καλά άμα είναι να πεθάνει γείτονας θεός χορεστον. δεν το επιασες θα σου δωσω ενα hint εχει να κανει με proximity
nicoc89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 δεν το επιασες θα σου δωσω ενα hint εχει να κανει με proximity Αν σου πω ότι δεν ήξερα την λέξη και χρησιμοποίησα το google translator και μου έβγαλε εγγύτητα και πάλι δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει τι θα πεις? Πάντως θα το ψάξω και τι πουλί είναι και τι σημαίνει η λέξη αυτή. Νύσταξα πολύ, πάω για υπνάκο και αύριο θα το ψάξω καλύτερα. --------- edit: Το βρήκα τελικά , δηλαδή εννοείς ότι αυτό το πουλί μπορεί να προβλέπει θάνατο κοντά στο σημείο που σκούζει? και όχι απαραίτητα εκεί που κάθεται/κοιτάζει? :ph34r: :ph34r:
Mrboom Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Αν σου πω ότι δεν ήξερα την λέξη και χρησιμοποίησα το google translator και μου έβγαλε εγγύτητα και πάλι δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει τι θα πεις? Πάντως θα το ψάξω και τι πουλί είναι και τι σημαίνει η λέξη αυτή. Νύσταξα πολύ, πάω για υπνάκο και αύριο θα το ψάξω καλύτερα. --------- edit: Το βρήκα τελικά , δηλαδή εννοείς ότι αυτό το πουλί μπορεί να προβλέπει θάνατο κοντά στο σημείο που σκούζει? και όχι απαραίτητα εκεί που κάθεται/κοιτάζει? :ph34r: :ph34r: σημαίνει ότι θα πεθάνεις εσύ.θεός χορέσου να ουμε κλπ
nicoc89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 σημαίνει ότι θα πεθάνεις εσύ.θεός χορέσου να ουμε κλπ Και γιατί να πεθάνω εγώ? Εγώ δεν πεθαίνω γιατί δεν είμαι απλά ένας άνθρωπος , είμαι ιδέα και η ιδέες μένουν πάντα ζωντανές.
KilliK Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ριξε ψιχουλα απο ψωμι στον γειτονα να παει εκει το πουλι να κλαψουριζει
nicoc89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ριξε ψιχουλα απο ψωμι στον γειτονα να παει εκει το πουλι να κλαψουριζει Δεν κάθεται όταν ανοίγω το φως φεύγει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.