gasper Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 παιδια αντιμετοπιζω μεγαλο προβλημα με τους media players μου.(wmp,kai gom ) οταν εχω π.χ μια ταινια στο pc μου και πριν παω να πατησω πανω για να την δω αντι να μου δειχνει την εικονα της ταινιας, μου δειχνει το σημα του gom το ιδιο μου κανει και στον wmp. μηπως ξερει καποιος πως μπορει να διορθωθει το προβλημα αυτο.
TheELF Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Φοβερό πρόβλημα! Αλλά δεν είναι από το player,είναι καθαρά θέμα έλλειψης codec,πρέπει να είναι περασμένο codec για κάθε τύπο αρχείου από το οποίο θες να έχεις εικόνα.
gasper Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Φοβερό πρόβλημα! Αλλά δεν είναι από το player,είναι καθαρά θέμα έλλειψης codec,πρέπει να είναι περασμένο codec για κάθε τύπο αρχείου από το οποίο θες να έχεις εικόνα. δεν καταλαβες.. την ταινια μπορω να την δω. το θεμα ειναι πως πριν αρχισει η ταινια. αντι να βλεπω το εικονιδιο της ταινιας βλεπω το εικονιδιο του gom player. δεν ξερω πως να το εξηγησω αλιως. ελπιζω να καταλαβες.
TheELF Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Την ταινία μπορείς να την δεις επειδή οι player που αναφέρεις έχουν ενσωματωμένους codec για να παίζουν της ταινίες,τα εικονίδια τα βλέπεις από το λειτουργικό,από τα windows δηλαδή τα οποία για να σου δείξουν εικονίδιο με το περιεχόμενο πρέπει να μπορούν να δουν το περιεχόμενο,όχι μέσα από player αλλά από μόνα τους,δηλαδή πρέπει να έχεις περασμένα τα codec για τα windows άσχετα με το αν βλέπεις την ταινία μέσα από τα player. Και εγώ δεν ξέρω πως να το εξηγήσω ποιο απλά,ελπίζω να κατάλαβες.
gasper Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Την ταινία μπορείς να την δεις επειδή οι player που αναφέρεις έχουν ενσωματωμένους codec για να παίζουν της ταινίες,τα εικονίδια τα βλέπεις από το λειτουργικό,από τα windows δηλαδή τα οποία για να σου δείξουν εικονίδιο με το περιεχόμενο πρέπει να μπορούν να δουν το περιεχόμενο,όχι μέσα από player αλλά από μόνα τους,δηλαδή πρέπει να έχεις περασμένα τα codec για τα windows άσχετα με το αν βλέπεις την ταινία μέσα από τα player. Και εγώ δεν ξέρω πως να το εξηγήσω ποιο απλά,ελπίζω να κατάλαβες. πριν λιγο καιρο ηταν ολα οκ,τι μπορει να συνεβηκε? τωρα λοιπον τι πρεπει να κανω για να διορθωσο το προβλημα ?
micos000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Βάλε ffdshow ή αν δεν θέλεις πολυπακέτο, βάλε xvid codec μαζί με Haali (για τα mkv).
gasper Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 εγω φιλε micos000 εχω σκεφτει πως αν περασω τα windows απο πανω θα διορθωθει το προβλημα. δηλαδη θα επανερθουν οι χαμενοι codecs. απλα για καποιο λογο χαθηκαν καποιοι codecs τον windows. αφου πριν ηταν ολα οκ.
gasper Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 οχι φιλε μου αυτο το προβλημα το κανει με οποιοδηποτε player και αν βαλω. ενταξει ο gom κανει καποια νερα συνηθως αλλα ο windows media player? εσυ ποιος player πιστευεις οτι ειναι ο καλυτερος?
sistah Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δοκιμασε να βαλεις το K-Lite το Full και να εγαταστησεις το media player classic (βρισκεται στο K-lite,αν δεν το εχεις ηδη) και δες αν παιζει..
micos000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εννοούσα ότι όταν στήθηκε το gom πήρε την συσχέτιση των αρχείων και έβαλε το εικονίδιο του. Εγώ έχω τον mpc-hc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.