Προς το περιεχόμενο

Μπορω να καταθεσω Πτυχιο αντι απολυτηριο λυκειου σε διαγωνισμο ?

REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν καταθεσεις πτυχιο αντι για απολυτηριο πιθανοτατα θα απορριφθεις αμεσως απο τον διαγωνισμο.

Οταν ο διαγωνισμος ειναι ΔΕ, απαραιτητα απολυτηριο λυκειου και ας εχεις παρει εσυ phd ..

Δημοσ.

Οπότε έτσι είναι,ή κρίνεσαι με το απολυτήριό σου ή συμμετέχεις σε διαγωνισμό αντίστοιχης με την ειδικότητα του ΤΕΙ σου θέσης,αν το βρίσκεις τόσο "άδικο"...Όσο για το ποιος αξίζει να δουλεύει,όλοι αξίζουν μια ευκαιρία...από εκεί και ]

2)Τα περί "δικαίου και αδίκου" και τα "αν η γιαγιά μου είχε κάκαλα..." τα έχω αφήσει απ'την τρυφερή ηλικία των 15,sorry...

3)Όπως τα 4ετή Τ.Ε.Ι. είναι ισότιμα με τα 4ετή Α.Ε.Ι.,έτσι και αυτό...

4)Εργαζόμενο θέλουν,όχι να κάνουν φιλανθρωπία...

1)Δυστυχώς οι θέσεις για Τ.Ε είναι πολύ λιγότερες από αυτές για Δ.Ε , επισης στην πρώτη περίπτωση θέλει εξειδίκευση άρα παίρνουν ακόμα πιο λίγα άτομα ενώ στην δεύτερη συμμετέχει και η κουτσή Μαρία :mrgreen: . Όχι δεν αξίζουν όλοι δουλεία κλασικό παράδειγμα πως λειτουργούν οι δημόσιες υπηρεσίες !

2)Αυτή είναι η γνώμη σου η δικιά μου πάλι λέει ότι δίκαιο δεν είναι κάτι σχετικό αλλά κάτι πολύ συγκεκριμένο

3)Ποιος σου είπε ότι είναι ισότιμα εεε ? Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε κλάδος Π.Ε και T.E , η ισοτιμία είναι δυστυχώς στα λογια :mad:

4) Αν εννοείς για τα άτομα με αναπηρία τότε θα σου πω ότι το κράτος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟ να βοηθάει τους αδύνατους , δεν είναι θέμα φιλανθρωπίας άλλα απλής λογικής και σωστής λειτουργίας ενός κράτους δηλαδή οι πολύτεκνοι τι είναι μάγκες ή μήπως έχουν περισσότερους ψήφους :devil: :shifty:

Δημοσ.

1)Δυστυχώς οι θέσεις για Τ.Ε είναι πολύ λιγότερες από αυτές για Δ.Ε , επισης στην πρώτη περίπτωση θέλει εξειδίκευση άρα παίρνουν ακόμα πιο λίγα άτομα ενώ στην δεύτερη συμμετέχει και η κουτσή Μαρία :mrgreen: . Όχι δεν αξίζουν όλοι δουλεία κλασικό παράδειγμα πως λειτουργούν οι δημόσιες υπηρεσίες !

2)Αυτή είναι η γνώμη σου η δικιά μου πάλι λέει ότι δίκαιο δεν είναι κάτι σχετικό αλλά κάτι πολύ συγκεκριμένο

3)Ποιος σου είπε ότι είναι ισότιμα εεε ? Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε κλάδος Π.Ε και T.E , η ισοτιμία είναι δυστυχώς στα λογια :mad:

4) Αν εννοείς για τα άτομα με αναπηρία τότε θα σου πω ότι το κράτος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟ να βοηθάει τους αδύνατους , δεν είναι θέμα φιλανθρωπίας άλλα απλής λογικής και σωστής λειτουργίας ενός κράτους δηλαδή οι πολύτεκνοι τι είναι μάγκες ή μήπως έχουν περισσότερους ψήφους :devil: :shifty:

1)Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου...

2)Δηλαδή;

3)Διάβασε τον πρόσφατο νόμο Ραγκούση και πες μας τι λέει...

4)Ναι όντως,οι πολύτεκνοι έχουν ψήφους,τι περίμενες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...