gkwa1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Καλησπέρα, Στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού που έχω θέλω να συνδέσω έναν εκτυπωτή hp 5610, ο οποίος δεν είναι ασύρματος. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον κάνω ασύρματο? ή πρέπει να πάω σε καινούργιο εκτυπωτή?
kinitos Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Υπάρχουν κατι σαν ρουτερ που κάνουν τέτοια δουλειά πρέπει να έχει και το plaisio
tarantules Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Εδώ σε έχω : Belkin Network USB Hub Το καλό είναι οτι μπορείς να συνδέσεις οτιδήποτε USB συσκευή θέλεις και να την κάνεις share. Το κακό είναι οτι δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονη πρόσβαση σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές παρά μόνο μια κάθε φορά.Προσωπικά δεν το θεωρώ σημαντικό ελάττωμα.
gkwa1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ακριβώς αυτό ψάχνω αλλά η τιμή του είναι λίγο φαρμακερή δεν νομίζετε? Αν ο εκτυπωτής είναι συνδεδεμένος ενσύρματα σε έναν υπολογιστή ο δευτερός υπολογιστής του ασύρματου δικτύου θα μπορεί να βλέπει με κάποιον τρόπο τον εκτυπωτή, χωρίς να πάω σε απομακρυσμένο χειρισμό του πρώτου υπολογιστή?
gkwa1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ναι αυτό σκέφτηκα και εγώ ίσως σε ebay το βρω σε καλύτερη τιμή αλλά και πάλι... Μόνο αν γίνετε να δουλέψει με τον παραπάνω τρόπο που ανέφερα αλλίως usb και πάλι usb...
lexmark Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ή τον κάνεις share τον εκτυπωτή και αφήνεις το pc που τον έχεις συνδεμένο ανοικτό για όσο θες να κάνεις εκτυπώσεις από το 2ο pc ή ψάχνεις να βρεις κάποιο usb print server. Αν θυμάμαι καλά έχει βγάλει η TP-Link ένα, ασύρματο, γύρω στα 50-60 ευρά. Γενικώς, όμως, αυτά παίζουν εδώ πέρα από 50+ €
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 οπως ειπαν τα παιδια η κανεις share τον εκτυπωτη που ειναι ανεξοδο απλα πρεπει να καις και εναδευτερο Pc. η ενα ρουτερ που να εχει Usb Πανω για printer.αμα δενεχεις το να πας να παρεις νεο δεν αξιζει. η η πρωτη συσκευη επισης ακριβη. καλυτερα κρατας τον εκτυπωτη αυτον σαν spare και παιρνεις ενα καινουριο να ειναι ethernet και θα ειναι οτι πιο καλο.θα εχεις και spare εκτυπωτη.
gkwa1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μάλλον θα κάνω τον εκτυπωτή share δεν αξίζει αλλίως άλλωστε με βολέυει ο συγκεκριμένος και δεν είμαι να δώσψ μια 150άρα τώρα...
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ε ναι ειναι η πιο φτηνη λυση(0 ευρω).να ηταν κανας ακριβος laser εκτυπωτης να πω οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.