Προς το περιεχόμενο

Ασύρματος Εκτυπωτής

gkwa1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού που έχω θέλω να συνδέσω έναν εκτυπωτή hp 5610, ο οποίος δεν είναι ασύρματος. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον κάνω ασύρματο? ή πρέπει να πάω σε καινούργιο εκτυπωτή?

Δημοσ.

Εδώ σε έχω : Belkin Network USB Hub

Το καλό είναι οτι μπορείς να συνδέσεις οτιδήποτε USB συσκευή θέλεις και να την κάνεις share.

Το κακό είναι οτι δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονη πρόσβαση σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές παρά μόνο μια κάθε φορά.Προσωπικά δεν το θεωρώ σημαντικό ελάττωμα.

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό ψάχνω αλλά η τιμή του είναι λίγο φαρμακερή δεν νομίζετε?

Αν ο εκτυπωτής είναι συνδεδεμένος ενσύρματα σε έναν υπολογιστή ο δευτερός υπολογιστής του ασύρματου δικτύου θα μπορεί να βλέπει με κάποιον τρόπο τον εκτυπωτή, χωρίς να πάω σε απομακρυσμένο χειρισμό του πρώτου υπολογιστή?

Δημοσ.

Ναι αυτό σκέφτηκα και εγώ ίσως σε ebay το βρω σε καλύτερη τιμή αλλά και πάλι... Μόνο αν γίνετε να δουλέψει με τον παραπάνω τρόπο που ανέφερα αλλίως usb και πάλι usb...

Δημοσ.

Ή τον κάνεις share τον εκτυπωτή και αφήνεις το pc που τον έχεις συνδεμένο ανοικτό για όσο θες να κάνεις εκτυπώσεις από το 2ο pc ή ψάχνεις να βρεις κάποιο usb print server. Αν θυμάμαι καλά έχει βγάλει η TP-Link ένα, ασύρματο, γύρω στα 50-60 ευρά.

Γενικώς, όμως, αυτά παίζουν εδώ πέρα από 50+ €

Δημοσ.

οπως ειπαν τα παιδια η κανεις share τον εκτυπωτη που ειναι ανεξοδο απλα πρεπει να καις και εναδευτερο Pc.

η ενα ρουτερ που να εχει Usb Πανω για printer.αμα δενεχεις το να πας να παρεις νεο δεν αξιζει.

η η πρωτη συσκευη επισης ακριβη.

καλυτερα κρατας τον εκτυπωτη αυτον σαν spare και παιρνεις ενα καινουριο να ειναι ethernet και θα ειναι οτι πιο καλο.θα εχεις και spare εκτυπωτη.

Δημοσ.

Μάλλον θα κάνω τον εκτυπωτή share δεν αξίζει αλλίως άλλωστε με βολέυει ο συγκεκριμένος και δεν είμαι να δώσψ μια 150άρα τώρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...