Merdock Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Γι'αυτό και εγώ όταν τσατίζομαι ρίχνω μπουνιές στο κρεβάτι
pappous_soulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Έγραψα και το όνομα του.Το θέμα εγώ ήμουν μόνος μου όταν τα έκανα,έβαλα και απειλή.;Όχι πως θα ερχόμουν με όπλο,απλά να δουν τα άλλα μυνήματα που έγραψα με μαρκαδόρο Staedtler σοβαρά. Σημασία έχει να μην είναι ανεξίτηλος γιατί αν κάνεις ορθογραφικά θα'ναι μαλακία να το περνάς μετά με blanco.
marios32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Αχχαχαχαχααχ!!!! Δεν υπάρχει η φάση βραδιάτικα Πάω να φάω ψωμί με μαρμελάδα φράουλα, κάνει 10 χρόνια να κατέβει το drive angry ρε παιδί μου
Mrboom Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Σημασία έχει να μην είναι ανεξίτηλος γιατί αν κάνεις ορθογραφικά θα'ναι μαλακία να το περνάς μετά με blanco. τι τον νοιαζει ρε αφου βάζει τον πατέρα του και τα σβήνει
marantonis Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Όταν ήμουν στα 14 με 15 έβγαζα τρελα νεύρα (πάντα για σοβαρό λόγο) και μια μέρα τράβηξα μπουνια στην πόρτα του δωματίου μου και άνοιξα τρυπα Κι εγω το 'χω κανει αυτο
SilverCloak Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Κρίμα, και θα ήταν ωραίο topic. Θα εξοικονομούσε και φράγκα από ψυχολόγους. Sorry κοράκια, κάποτε είχαμε φίλους, τώρα υπάρχουν τα forum, δεν σας χρειαζόμαστε πια. Ρε Αντρίκο, άμα σε ζορίζει το ελληνικό, πες το σε άλλη γλώσσα. Αυτό με τα νεύρα περνάει, μην ανησυχείτε. Το λένε σεξ. Στη χειρότερη περίπτωση, πιο οικονομικό από καινούργια πόρτα/τοίχο/αμάξι. Δεν σας κοροϊδεύω. Από πείρα μιλάω. Όταν ήμουν μικρός είχα μια πόρτα κεφαλοτύρι. Ευτυχώς ήξερα που είναι τα δοκάρια και βάραγα μόνο νοβοπάν και δεν χρειάστηκα λάμες. Όσο για το τι έκανα και μετάνιωσα... Sorry, τίποτα. Έχω built-in robust rationalization mechanism, για την αποφυγή εξόδων στα ανωτέρω αναφερθέντα κοράκια. Όπως έχουν και τα περισσότερα επιτυχημένα καθάρματα άλλωστε.
122 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FmyDkA-JTqM Το κουκλάκι είναι εξώγαμο... Χαχαχαχ
Ioannis1908 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Χθές ήταν ηλιόλουστη ημέρα. Πήρα ομπρέλα μαζί μου. Το μεσημέρι έφαγα παστίτσιο. Η φίλη μου η Μαρία,ωραίο το μακαρόνι αλλα η μπεσαμέλ δεν είχε δέσει,με κέρδισε 3-0 η άτιμη στο τάβλι.Αργά τα ξημερώματα στις 8 το απόγευμα χτήπησε το τηλέφωνο και ανοίγοντας την πόρτα τι είδα?Μ16Α2 είχα στο στρατό καλά ήταν έκανα αρκετούς φίλους και είμαι πλεον πτυχιούχος. :lol: :lol:
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Αndreas2 τα θεματα που ανοιγεις ειναι αποφασεις της στιγμης, ή σε απασχολουν καποιο Χ διαστημα? Οντοπικ, εγω εχω μετανιωσει μονο για ο,τι δεν εχω κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.