Προς το περιεχόμενο

Μεγάλη βλακεία που κάνατε και μετανιώσετε

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι εγραφες το ονομα σου ή το κανες με το που τσακωθηκες στην σχολη? εχουν γινει χειροτερα πραγματα σε σχολες απο απλα συνθηματα σε τοιχους.

Όπως στο ΕΠΑΣ που πήγαινα που είχαν τραβήξει μαχαίρι , είχαν πετάξει καρεκλα , και είχαν δώσει μπουνιές σε καθηγητή. (είχαν βάλει φωτιά στου υποδιευθυντή το αμάξι). Και μια φορα κάναμε ντού στο γραφείο του δέκα άτομα να τον χτυπήσουμε (γιατί ένα παιδί είχε βάλει φωτιά σε ένα πυρσό από κωλόχαρτο λουσμένο με κάτι έφλεκτο και έκαψε το πάτωμα και ήρθε επάνω αυτός και μας έβριζε μανάδες σπίτια και ούρλιαζε σαν ψυχάκιας ότι θα του κάψουμε το σχολειό )και μας τραβούσαν να μας βγάλουν έξω οι καθηγητές και μας παρακαλούσαν να μην κάνουμε τίποτα. :devil: :devil:

Αντρέα εμείς δεν πάθαμε τίποτα απόλυτος ούτε καν μας ενόχλησε κάποιος (βεβαια στην περίπτωση μας τα άξιζαν όλα αυτά και είχαν χεσμένη την φωλιά τους) αλλα αυτό που έκανες δεν ήταν τίποτα το σοβαρό.

Για τα παραπάνω δεν έχω μετανιώσει γιατί είχαμε δίκιο. :devil:

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ήμουν στο κομπιούτερ και ο πατέρας μου είπε

τι στο πούτσο γυρεύεις στο φορτσαν

και γω ειπα

φακ γιου νταντ

και τοτε έριξε μπουνιά σε ένα τοίχο και έσπασε

γι'αυτό του έριξα το κομπιούτερ πάνω του αλλά αστόχησε και χτύπησε τη μάνα μου

και τότε η αδερφή μου είπε

τι στο κέρατο σκράφφυ

και τότε συνειδητοποίησα ότι ήμουν σκύλος

οπότε και έχεσα στο πάτωμα

ήταν η καλύτερη μέρα έβερ

Δημοσ.

Αντρέα αν δεν είσαι troll είσαι μεγάλη προσωπικότητα και πίστεψε με δεν το λέω ειρωνικά. :mellow:

Δημοσ.

Όταν ήμουν στα 14 με 15 έβγαζα τρελα νεύρα (πάντα για σοβαρό λόγο) και μια μέρα τράβηξα μπουνια στην πόρτα του δωματίου μου και άνοιξα τρυπα και ξαφνικά μου έφυγαν τα νεύρα και ένιωθα μ@...ας γιατί δεν δούλευα και θα έπρεπε να πληρώσουν οι δικοί μου να την φτιάξουν. Από τότε έσπασα πολλά πράγματα πάνω στα νεύρα αλλα βρήκα μετά από καιρό τρόπο να τα κοντρολάρω και να μην αναγκάσω ξανά την μάνα μου να πληρώνει για τις μαλακίες μου.

Και ένα άλλο ήταν ότι από λίγο μικρότερος είχα μια συμπεριφορά άστα να πάνε (αν είχα μπροστά μου τον τότε εαυτό μου θα τον πλάκωνα στο ξύλο) και δημιουργούσα κάθε λογής προβλήματα στους δικούς μου με αποτέλεσμα εκτος από τα καθημερινά προβλήματα τους να πρέπει να ανέχονται και το γιο τους που τους τα έκανε τσουρέκια καθημερινά. :devil:

1. Ευτυχώς ήταν της ηλικίας

2. Ελπίζω αυτό που μου είπε τότε η μάνα μου ότι θα μου κάνουν τα ίδια τα παιδιά μου και θα καταλάβω πως είναι να μην γίνει ποτε γιατί από την μια θα μου έρχεται να τα πλακώσω στις σφαλιάρες από την άλλη έχω κάνει τα ίδια και δεν με παίρνει.

3. Κοίτα να δεις έχω φτάσει σε άλλο επίπεδο παραδέχομαι τα λάθη μου. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Έχω κάνει πολύ χειρότερες μαλακίες από αυτά που ανέφερα αλλα δεν θέλω να φάω κράξιμο και πέτρες από τους συνφορουμιστες. :lol: :lol: :lol:

Ετσι ακριβως.

Σεπτεμβριος 2010 ημουν στο εξωτερικο για αγωνες και ειδα φοτος της κοπελας μου σε PC συναθλητη και καλα φιλου.

Βαρεσα μπουνια στον τοιχο.Μολις τραβηξα το χερι μου ακουστηκαν μερικα κρακ.Το στραπατσαρισα οσο δεν πηγαινε.

Αποτελεσμα.Ημουν Αγια Πετρουπολη μια βδομαδα με διαλυμενο χερι και επιδεσμους.

Το χερι μου χρειαστηκε 3 μηνες και μια εγχειριηση προς το παρον με λαμες για να κρατανε τα κοκαλα στη θεση τους να κολλησουν.Το χειμωνα θα τις βγαλω και αυτες και ελπιζω ολα να πανε καλα.

Το μετανιωσα οσο δεν παει.

Εχασα τις προπονησεις μου,μαμησα την σχολη μου.Και εκτος αυτων ειχα και την μανα μου να με τρεχει απο δω και απο κει σε γιατρους για να κανουνε οτι καλυτερο γινοταν.

Παντα να ελεγχετε τα νευρα σας.Μπορειτε να κανετε πραγματα τα οποια θα τα μετανιωνετε για μια ζωη.

Παλι καλα που βαρεσα το χερι μου στον τοιχο.

Δημοσ.

Ετσι ακριβως.

Σεπτεμβριος 2010 ημουν στο εξωτερικο για αγωνες και ειδα φοτος της κοπελας μου σε PC συναθλητη και καλα φιλου.

Βαρεσα μπουνια στον τοιχο.Μολις τραβηξα το χερι μου ακουστηκαν μερικα κρακ.Το στραπατσαρισα οσο δεν πηγαινε.

Αποτελεσμα.Ημουν Αγια Πετρουπολη μια βδομαδα με διαλυμενο χερι και επιδεσμους.

Το χερι μου χρειαστηκε 3 μηνες και μια εγχειριηση προς το παρον με λαμες για να κρατανε τα κοκαλα στη θεση τους να κολλησουν.Το χειμωνα θα τις βγαλω και αυτες και ελπιζω ολα να πανε καλα.

Το μετανιωσα οσο δεν παει.

Εχασα τις προπονησεις μου,μαμησα την σχολη μου.Και εκτος αυτων ειχα και την μανα μου να με τρεχει απο δω και απο κει σε γιατρους για να κανουνε οτι καλυτερο γινοταν.

Παντα να ελεγχετε τα νευρα σας.Μπορειτε να κανετε πραγματα τα οποια θα τα μετανιωνετε για μια ζωη.

Παλι καλα που βαρεσα το χερι μου στον τοιχο.

Εγώ γεννήθηκα με νεύρα δεν ξέρω είναι στον άνθρωπο να ανάβεις σαν φιτίλι και καλό είναι να μάθεις να συγκράτησε, γιατί η μεγάλη μαλακια μια φορα θα γίνει και μετά ...

Περαστικά .. ;)

Δημοσ.

Εγώ γεννήθηκα με νεύρα δεν ξέρω είναι στον άνθρωπο να ανάβεις σαν φιτίλι και καλό είναι να μάθεις να συγκράτησε, γιατί η μεγάλη μαλακια μια φορα θα γίνει και μετά ...

Περαστικά .. ;)

Thanks

Δεν υπαρχει λογος να τσαντιζεσε με αλλους.Δεν μπορεις να τους ελεξεις.Ο,τι θελουν μπορουν να κανουν.Εδω μας μαμαει τις ζωες η μαμα πατριδα και εμεις το χαβα μας.

Εχει πολυ συζητηση το θεμα με τα νευρα :P

Δημοσ.

θυμαστε τοτε που ολοι ειχαμε νοκια 3310/3330?ημουν σε φιλικο σπιτι και καθομασταν οι μισοι στο σαλονι και οι μισοι στο μπαλκονι ξαφνικα ερχετε η κολλητη μου και μου δινει το κινητο μου(ετσι νομιζα..) λεγοντας οτι ειναι η ταδε.η ταδε λοιπον μου ειπε και κατι πολυ ασχημο που ειχε γινει.οταν τελειωσε ειχα τσαντιστει τοσο πολυ που πεταξα το κινητο απο το μπαλκονι.μπαινοντας μεσα λεει η κολλητη μου που ειναι το κινητο, της λεω το πεταξα απο το μπαλκονι γιατι τι σε νοιαζει και μου λεει ρε τσουλι αυτο ηταν το δικο μου κινητο..εμεινα μαλακας..

Δημοσ.

Μόνο σε μένα φαίνονται ασυναρτησίες όλα τα λεγόμενα του Andreas2;

ΌΛΑ ΟΜΩΣ!

δεν εισαι μονος.

Δημοσ.

Θυμάμαι όταν σπoύδαζα,έγινε κάτι και πέρασα καταστάσεις.

been there done that

Πήγα μια μέρα μεσάνυχτα,έγραψα πράματα στους τοίχους,έσπασα το παράθυρο αλλά το φοβερό ήτσν ότι έγραψα ότι αν δεν τα δουν θα έρθω με το Καλάσνικοβ που πάω έφεδρος,δεν το εννοούσα ομώς.Ευτυχώς το είπα όταν ήρθα σπίτι και πήγε ο πατέρας μου και το έσβησε,μπορούσε και να μην το έλεγα, πόσο θα έμπλεκα.

ούτε απ' έξω δεν πέρασα.

Δημοσ.

Θυμάμαι όταν σπoύδαζα,έγινε κάτι και πέρασα καταστάσεις.Πήγα μια μέρα μεσάνυχτα,έγραψα πράματα στους τοίχους,έσπασα το παράθυρο αλλά το φοβερό ήτσν ότι έγραψα ότι αν δεν τα δουν θα έρθω με το Καλάσνικοβ που πάω έφεδρος,δεν το εννοούσα ομώς.Ευτυχώς το είπα όταν ήρθα σπίτι και πήγε ο πατέρας μου και το έσβησε,μπορούσε και να μην το έλεγα, πόσο θα έμπλεκα.

όντως κάλα έκανε και το έσβησε.έτσι πρέπει ανταρτοπόλεμος και τετχια.τελικά τους καθάρισες όλους?

Δημοσ.

Έγραψα και το όνομα του.Το θέμα εγώ ήμουν μόνος μου όταν τα έκανα,έβαλα και απειλή.;Όχι πως θα ερχόμουν με όπλο,απλά να δουν τα άλλα μυνήματα που έγραψα με μαρκαδόρο Staedtler σοβαρά.

Δημοσ.

Έγραψα και το όνομα του.Το θέμα εγώ ήμουν μόνος μου όταν τα έκανα,έβαλα και απειλή.;Όχι πως θα ερχόμουν με όπλο,απλά να δουν τα άλλα μυνήματα που έγραψα με μαρκαδόρο Staedtler σοβαρά.

φιλοσ μπας και ητανε carioca ο μαρκαδόρος?

Δημοσ.

Ρε αντρέα τι παλικάρι είσαι συ ; :lol: :lol: :lol:

Εεεεε... μια βλακεία που έχω κάνει είναι να κλασσικά και εγώ μπουνιά, σε καρέκλα(γραφείου) όμως (πέτυχα σιδερένιο μέρος) και ράγισμα στο κότσι μετά... και πάλι καλά να λέω που δεν έπαθα τίποτε χειρότερο...

Σίγουρα έχω κάνει και χειρότερα, όμως σε γενικές γραμμές προσπαθώ να είμαι ήρεμος γιατί και εγώ τσατίζομαι εύκολα ^_^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...