REDODIN7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Εμένα πάντως η επισκεψιμότητα με το donaim ανέβηκε κατά πολύ μαζί με άλλες 2-3 ενέργειες που έκανα (πχ facebook fan page , καθημερινή ανανέωση θεμάτων κλπ). Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν θα το μετανιώσεις Το blog το ανανεώνω καθημερινά και εννοείτε πως έχω facebook fan page και Twitter , μήπως πρέπει πρώτα να κτίσω λίγο blog και μετά πάω σε δικό μου όνομα . Το σίγουρο είναι ότι ήδη πειραματίζομαι με νέο σήμα , template κλπ όποτε θα πρόκειται για ριζική αλλαγή . Οσον αφορά τα στατιστικά που ανέφερες προηγουμένως, μην στηρίζεσαι σε site του τύπου "what does my website worth"..Υπάρχουν πιο αξιόπιστα όπως το Google Analytics που ανέφερε και ένας φίλος παραπάνω και to http://statcounter.com/ επίσης πολύ καλό.. Έβαλα histats.com το ίδιο μου βγάζει μόνο που είναι πιο αναλυτικά , νομίζω 350 επισκέπτες και 450 views είναι μια χαρά για ένα νέο blog .
markosf1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Να πάρεις domain .. δεν θα δώσεις και καμιά περιουσία! Πες ότι δεν ήπιες ένα πότο.. στη έξοδο σου!
JohnXarxas Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ακόμα το σκέφεσαι? αγόρασε απο το papaki.gr κανένα 20ευρο πρέπει να κάνει
techtalker Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Εάν θέλεις να διατηρήσεις το Blog σου στο blogger και δεν πρόκειται να αλλάξεις τελικά σε wordpress ή κάτι άλλο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις Freedns υπηρεσίες για να το κάνεις να ανοίγει με το domain σου. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, μπορώ να σου στείλω ένα λινκ με τα βήματα
REDODIN7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Εάν θέλεις να διατηρήσεις το Blog σου στο blogger και δεν πρόκειται να αλλάξεις τελικά σε wordpress ή κάτι άλλο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις Freedns υπηρεσίες για να το κάνεις να ανοίγει με το domain σου. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, μπορώ να σου στείλω ένα λινκ με τα βήματα Τι ακριβως εννοεις ? Απο οτι ξερω μολις παρω ονομα θα κανω συνχρονισμο με το μπλογκερ , εσυ τι εννοεις ? Υ.Γ Τελικα θα βαλω το αποφασισα απλα δεν ξερω ακομα αν θα κρατησω το ιδιο ονομα αλλα σε gr η θα αλλαξει εντελος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.