Προς το περιεχόμενο

Αξιζει να αγορασω domain name ?

REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταιο καιρο επιδη σχεφτομαι να αλλαξω template μου ηρθε στο μυαλο να το συνδιασω με domain name και να φυγω απο το blogspot.com , ο λογος αποκτησεις domain name ειναι καθαρα θεμα προωθησεις αφου εχω καταλαβει πως " πουλαει " πιο πολυ ενα δικο σου ονομα απο το blogspot.com .

Με βαση τα παρακατω στατιστικα πιστευετε οτι αξιζει να αρχισω απο το μηδεν η οχι ???

"

Website Value : $1,060.56

Website Page Views : 484

Website Daily Ad-Revenue : $1.45

Alexa Rank : 2,272,386

Alexa Links in : 6

Δημοσ.

μπα, όχι ακόμα

περίμενε λίγο ακόμα

μπορείς βέβαια να βάλεις ένα free domain name .tk

όμως, δεν ξέρω εαν θα βοηθήσει την πορεία του blog σου μια συννεχής αλλαγή ονομάτων

Δημοσ.

μπα, όχι ακόμα

περίμενε λίγο ακόμα

μπορείς βέβαια να βάλεις ένα free domain name .tk

όμως, δεν ξέρω εαν θα βοηθήσει την πορεία του blog σου μια συννεχής αλλαγή ονομάτων

Αυτο θα ειναι το τελιοτικο , το θεμα ειναι τωρα που δεν εχω την τρελη κινηση να μην χασω πολλους φαν λογο αλλαγης ή μηπως ισχιει το αντιστροφο :unsure:

Δημοσ.

Τον τελευταιο καιρο επιδη σχεφτομαι να αλλαξω template μου ηρθε στο μυαλο να το συνδιασω με domain name και να φυγω απο το blogspot.com , ο λογος αποκτησεις domain name ειναι καθαρα θεμα προωθησεις αφου εχω καταλαβει πως " πουλαει " πιο πολυ ενα δικο σου ονομα απο το blogspot.com .

Με βαση τα παρακατω στατιστικα πιστευετε οτι αξιζει να αρχισω απο το μηδεν η οχι ???

"Website Value : $1,060.56

Website Page Views : 484

Website Daily Ad-Revenue : $1.45

Alexa Rank : 2,272,386

Alexa Links in : 6

τα στατιστικά από που τα παίρνεις?

Δημοσ.

δεν είναι σίγουρα στατιστικά αυτά...

μην κοιτάς το website value..

αν θες να δεις στατιστικά δες εδώ http://www.google.com/analytics/

Και όχι και από μένα, αν το περιεχόμενο είναι καλό, έρχεται σε δεύτερη μοίρα το ότι τελειώνει σε blogspot.com

Επίσης τα hits που έχεις είναι λίγα.

Τέλος αν αποφασίσεις να αγοράσεις domain βάλε wordpress, θα με θυμηθείς ^_^

Δημοσ.

Αυτο θα ειναι το τελιοτικο , το θεμα ειναι τωρα που δεν εχω την τρελη κινηση να μην χασω πολλους φαν λογο αλλαγης ή μηπως ισχιει το αντιστροφο :unsure:

μπα, αν γίνεται κράτα και την παλια διεύθυνση (αν γίνεται)

η γράψε μια ανακοίνωση καμια εβδομάδα πριν γίνει η αλλαγή

δεν είναι σίγουρα στατιστικά αυτά...

μην κοιτάς το website value..

αν θες να δεις στατιστικά δες εδώ http://www.google.com/analytics/

Και όχι και από μένα, αν το περιεχόμενο είναι καλό, έρχεται σε δεύτερη μοίρα το ότι τελειώνει σε blogspot.com

Επίσης τα hits που έχεις είναι λίγα.

Τέλος αν αποφασίσεις να αγοράσεις domain βάλε wordpress, θα με θυμηθείς ^_^

ναι, όντως δεν είναι σίγουρα

επειδή εγώ είμαι πρωτάρης σε αυτόν τον τομέα και μπερδεύτηκα από το google analytics, υπάρχει και το histats.com που είναι πιο καλό

όσο αναφορά το όνομα, ναι, όντως, δεν παίζει τόσο ρόλο (troktiko.blogspot.com)

από την άλλη προσθέτει κύρος το .com /.gr

http://www.makemoneyonline.gr/

δες αυτό το site

εδώ έχει διάφορα για δημιουργία site κλπ

έχει και ενότητα για domain name

Δημοσ.

Σκέψου ότι έχεις τηλεφωνικό νούμερο και επειδή μετακομίζεις είσαι αναγκασμένος να αλλάξεις νούμερο οπότε και οι πελάτες σου "σε χάνουν". Το ίδιο ισχύει και για το domain. Πάρε domain από τώρα γιατί όσο το καθυστερείς τόσο χειρότερα είναι.

Δημοσ.

Σκέψου ότι έχεις τηλεφωνικό νούμερο και επειδή μετακομίζεις είσαι αναγκασμένος να αλλάξεις νούμερο οπότε και οι πελάτες σου "σε χάνουν". Το ίδιο ισχύει και για το domain. Πάρε domain από τώρα γιατί όσο το καθυστερείς τόσο χειρότερα είναι.

Και εγω αυτο βεβαια σκεφτομαι ( αν και βεβαια να εχεις πιστω κοινο θα σε ακολουγησει , επισης πεζει και το redirect url ) .

Το μόνο κολημα ειναι τα backlinks και το Alexa Rank , επισης ειναι κανα δυο ονοματα που θελω και ελπιζω μηπως λήξουν και τα παρω :devil:

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να το αλλάξεις τώρα που είναι σχετικά νωρίς. Το παλιό μπορείς να το κρατήσεις, ούτως ή άλλως δωρεάν είναι και απλά να το έχεις για να ανακοινώνεις ότι το νέο site είναι στο άλλο domain. Απλά διάλεξε προσεκτικά το νέο domain για να μη χρειαστεί να το αλλάξεις μετά πάλι.

Δημοσ.

Η καλυτερη εταιρια για αγορα domain ειναι papaki.gr

Απο εκει θα παρω , οταν το αποφασισω :-D .Με κερδισε η δυνατοτητα αγορας με paysafe

Δημοσ.

Οσον αφορά τα στατιστικά που ανέφερες προηγουμένως, μην στηρίζεσαι σε site του τύπου "what does my website worth"..Υπάρχουν πιο αξιόπιστα όπως το Google Analytics που ανέφερε και ένας φίλος παραπάνω και to http://statcounter.com/ επίσης πολύ καλό..

Δημοσ.

Εμένα πάντως η επισκεψιμότητα με το donaim ανέβηκε κατά πολύ μαζί με άλλες 2-3 ενέργειες που έκανα (πχ facebook fan page , καθημερινή ανανέωση θεμάτων κλπ). Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν θα το μετανιώσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...