Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις βιβλίων

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έτσι, μόνο Νορβηγίλα.

Νομίζω, πως ο Παν είναι επίσης μέσα στην αγία τριάδα μαζί με την Πείνα και τους Νοσταλγούς (η μετάφραση του Mysteries).

Και ακούστε αυτό που άκουσα κι εγώ πριν χρόνια και μου βγήκε σε καλό, μετάφραση μόνο από Δασκαλάκη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Χτες τελείωσα "το ίχνος" του Del Toro και του Hogan.. Ωραίο σαν δράση, μυστήριο κλπ αλλά ψιλο-ξενέρωσα με την φάση βαμπίρ... Κανένα άλλο παρεμφερές αλλά όχι τόσο sci-fi ??

Παραδείγματα βιβλίων που μου άρεσαν:

1) αρκτικός κύκλος

2) da vinci code & illuminati

3) ο νικητής είναι μόνος..

γενικά πάντως, dan brown φάσεις..

• Moderators

δείτε καλύτερα καμιά ταινία της Βανέσα Ρεντγρέηβ

μετά πές του ότι είναι Τροτσκύστρια !:mrgreen:

Aν και καθυστερημενα, τι εννοεις εδω?

Χτες τελείωσα "το ίχνος" του Del Toro και του Hogan.. Ωραίο σαν δράση, μυστήριο κλπ αλλά ψιλο-ξενέρωσα με την φάση βαμπίρ... Κανένα άλλο παρεμφερές αλλά όχι τόσο sci-fi ??

Παραδείγματα βιβλίων που μου άρεσαν:

1) αρκτικός κύκλος

2) da vinci code & illuminati

3) ο νικητής είναι μόνος..

γενικά πάντως, dan brown φάσεις..

Βασικα διαβασε και την συνεχεια, Η Πτωση.

Μετα πηγαινε στο Η Κορη Του Θεου. http://www.livanis.gr/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%9B%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%B9%CF%82-%CE%97-%CE%BA%CF%8C%CF%81%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CF%8D_p-251798.aspx Αν σου φανει αντιγραφη απο Μπραουν ειναι επειδη ο Περντου κατηγορησε τον Μπραουν πως του εκλεψε την ιδεα.

Μετα (ή πριν) διαβασε οποια θελεις της Catherine Neville. Το Οκτω, Η Φωτια (με αυτην τη σειρα τα παραπανω), ο Μαγικος Κυκλος.

Και γενικα ο Λιβανης εχει ακριβως αυτα που θελεις. Αν δεις καποιο βιβλιο των εκδοσεων με ξενο συγγραφεα και εκδοση 2008 και μετα, οι πιθανοτητες ειναι πως θα πεσεις μεσα :-D

Βασικα διαβασε και την συνεχεια, Η Πτωση.

Μετα πηγαινε στο Η Κορη Του Θεου. http://www.livanis.g...D_p-251798.aspx Αν σου φανει αντιγραφη απο Μπραουν ειναι επειδη ο Περντου κατηγορησε τον Μπραουν πως του εκλεψε την ιδεα.

Μετα (ή πριν) διαβασε οποια θελεις της Catherine Neville. Το Οκτω, Η Φωτια (με αυτην τη σειρα τα παραπανω), ο Μαγικος Κυκλος.

Και γενικα ο Λιβανης εχει ακριβως αυτα που θελεις. Αν δεις καποιο βιβλιο των εκδοσεων με ξενο συγγραφεα και εκδοση 2008 και μετα, οι πιθανοτητες ειναι πως θα πεσεις μεσα :-D

To έχω διαβάσει το Η κόρη του Θεού, πολύ καλό ομολογώ !

Συγχαρητήρια στο φίλο που πρότεινε τους '' Αγώνες Πείνας''. Φοβερό βιβλίο . Τώρα ξεκινάω το δεύτερο .

Μακάρι να είναι όσο καλό ήταν και το πρώτο.

Η συγγραφέας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά , δε κουράζει σε κανένα σημείο.

προσφατα διαβασα το "καιν" του Ζ. Σαραμάγκου, που ήταν και το τελευταίο του. Το προτείνω γιατι ειναι ευκολο, σε λογικό μέγεθος και με πολύ ενδιαφέρον twist ending.

Σχετικά ανάλαφρο που αναφέρεται στα γεγονότα της π. Διαθήκης όπως θα την έγραφε ο Σαραμάγκου B)

Σχετικά ανάλαφρο που αναφέρεται στα γεγονότα της π. Διαθήκης όπως θα την έγραφε ο Σαραμάγκου B)

Χωρίς την έννοια της παραγράφου, ας πούμε; :-D

Από ό,τι δείχνει το biblionet, όχι.

Βρηκα επιτελους και αγορασα τη Φιλοσοφια στο Μπουντουαρ του Sade. Μετα απο τις 120 ημερες εχω υψηλες (και διαστροφικες :devil: ) προσδοκιες. Για να δουμε..

Βρηκα επιτελους και αγορασα τη Φιλοσοφια στο Μπουντουαρ του Sade. Μετα απο τις 120 ημερες εχω υψηλες (και διαστροφικες :devil: ) προσδοκιες. Για να δουμε..

Καμία σχέση όμως, η φιλοσοφία είναι από τα ήπια, μαζί με τις ζαστίν και τα λοιπά τσουλάκια. Οι 120 μέρες ήταν το τελίκιασμα του μαρκί.

τις 120 μέρες διαβασες το βιβλίο ή ειδες την ταινία; Εχω διαβάσει την φιλοσοφία στο μπουντουαρ και δεν μου έκανε ιδιαιτερη εντύπωση

Πρωτα διαβασα το βιβλιο, επειτα ειδα την ταινια. Ηταν εξαιρετικα δυσκολη μεταφορα, αλλα τη θεωρω αρκετα επιτυχημενη. Παζολινι βεβαια ειν΄ αυτος.

Η συνεχομενη & επιμονη ερευνα μου με οδηγησε και σε 2-3 ακομα,ας τα προσθεσω,ισως καποιος να τα γνωριζει:

Το Τεστ

οπου οι κριτικες του ειναι...δειτε μονοι σας

"..."Τo "Tεστ" του James Dashner είναι μια γρήγορη και τρομακτικά περιπετειώδης ιστορία που είναι βέβαιο πως θα απολαύσουν οι θαυμαστές των Αγώνων Πείνας και του Άρχοντα των Μυγών." (Kyla Paterno)

"Tο "Τεστ" είναι ακαταμάχητο... Η συναρπαστική κεντρική ιδέα φέρνει στο νου την τηλεοπτική σειρά Lost (για τον Lucifer αυτο). O συγγραφέας καταφέρνει όχι μόνο να δώσει μπόλικη πλοκή με καταπληκτικό ρυθμό, αλλά και ολοκληρωμένους χαρακτήρες που θέλεις να υποστηρίξεις". (TeenReads.com)

"Αγωνιώδεις ανατροπές και εκπλήξεις κάνουν την πλοκή αυτού του εξαιρετικού βιβλίου ακόμη καλύτερη, καθώς κινείται με σταθερό αλλά συναρπαστικό ρυθμό..."

Ξέρει κανείς αν έχει βγει το δεύτερο μέρος της τριλογίας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...