antreaslam Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 τελειωσα χθες την κοτσυφόκισσα! πολύ καλή τριλογία, τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιον διαβαζει τετοιου είδους βιβλία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά ξεκίνησα το βιβλίο "Δόκτωρ Φάουστους" του Τόμας Μαν..Το έχει διαβάσει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 O αρχοντας των μυγων. Για μεταφραση δεν ξερω , αλλα σε ταινιουλα αν θες Από όσο γνωρίζω, μία μετάφραση υπάρχει, της Ρένας Χατχούτ, σε διάφορες εκδόσεις. Έστω και καθυστερημένα να ευχαριστήσω και τους δύο σας. Κάτι άλλο τώρα, έχει διαβάσει κανείς το Χρονικό του Χρόνου; Το διαβάζω και έχω απορίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avgou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Έχω ξεκινήσει το βιβλίο "Το αίνιγμα της Σεβίλης" του Αρτούρο Πέρεθ-Ρεβέρτε. Το βρίσκω πολύ κουραστικό, γιατί ο συγγραφέας κάνει πολλές αναφορές στο παρελθόν των χαρακτήρων και τους περιγράφει πολύ αναλυτικά με αποτέλεσμα να χάνω τον ειρμό της ιστορίας. Το έχει διαβάσει κανείς; Αξίζει ή είναι χάσιμο χρόνου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 @insomniaK Μη λες κακιές λέξεις. Τροτσκι και ΚΚΕ στην ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ;;; Το Κόμμα τον θεωρεί ινστρούκτορα ταρνητών της οργανωτικής του δομής και επομένως απειλή. άρα για την περίπτωση έπρεπε να τον προτείνεις αν και σε θέματα "πίστης" δεν χωράει διάλογος μπορούσες να προτείνειςτο "ο κομισάριος και ο γιόγκι" του Άρθουρ Κέσλερ αν θυμάμαι καλά και άμα βρεθεί @Brisingr Επειδή μετά από συζήτηση με ΚΝίτη (στην προσπάθεια μου να εξηγήσω σε ποιούς τομείς διαφωνώ κάθετα και σε ποιους συμφωνώ απολύτως με το κόμμα του), εκνευρίστικα ΤΑΜΑΛΑ από το "πρέπει να διαβάσεις για να καταλάβεις"(αναφέρθηκε τουλάχιστον 10 φορές) , εχετε να προτείνετε κάτι που να εξηγεί συνοπτικά τα πιστεύω και τις βάσεις του κουμουνισμού ώστε να επαληθεύσω ότι αυτά που γνωρίζω ισχύουν χωρίς να διαβάσω τα άπαντα του Μάρξ και του Τρότσκυ; μικρό και μάλλον συνοπτικό είναι το κόκκινο βιβλιαράκι του Μάο! αλλά ίσως έχει αποσυρθεί, στη Κίνα δες μιά τυχαία συζήτηση που βρήκα για τον Χρόνη Μίσσιο*, ένα πιό ενημερωμένο απο σένα και τον "αντίδικό" σου, να δείς πόσο αχανές είναι το θέμα που ψάχνεις http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=en&article_id=296815 δείτε καλύτερα καμιά ταινία της Βανέσα Ρεντγρέηβ μετά πές του ότι είναι Τροτσκύστρια ! *http://carnagio.wordpress.com/2009/05/12/%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%AF%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82/ http://www.parisk.gr/politics/%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%AF%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Έχω ξεκινήσει το βιβλίο "Το αίνιγμα της Σεβίλης" του Αρτούρο Πέρεθ-Ρεβέρτε. Το βρίσκω πολύ κουραστικό, γιατί ο συγγραφέας κάνει πολλές αναφορές στο παρελθόν των χαρακτήρων και τους περιγράφει πολύ αναλυτικά με αποτέλεσμα να χάνω τον ειρμό της ιστορίας. Το έχει διαβάσει κανείς; Αξίζει ή είναι χάσιμο χρόνου; Nα το θεσω ετσι..σε καταλαβαινω (Βρηκα πιο ενδιαφερον το βιβλιο του ' ο πινακας της Φλανδρας' , αν δεν το εχεις υποψη σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avgou Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Nα το θεσω ετσι..σε καταλαβαινω (Βρηκα πιο ενδιαφερον το βιβλιο του ' ο πινακας της Φλανδρας' , αν δεν το εχεις υποψη σου) Δεν νομίζω οτι θα ξαναγοράσω Ρεβέρτε. 2 βιβλία του είναι αρκετά. Διάβασα και τον Ναυτικό Χάρτη (Μπορώ να πω οτι είναι λίγο καλύτερο, γιατί εξελίσεται στην Ελλάδα και έχει περισσότερο ενδιαφέρον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 http://www.parisk.gr/politics/%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%AF%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82 . Πολύ ωραία συνέντευξη. Btw μιας και αναφέρθηκε ο Μίσσιος, είχα ξεκινήσει κάποτε το "Το κλειδί είναι κάτω απ' το γεράνι" και το παράτησα γρήγορα επειδή μου φάνηκε ..γλυκανάλατο; Το έχει διαβάσει κανείς, να του δώσω άλλη μία ευκαιρία μπας και το παρεξήγησα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ ωραία συνέντευξη. Btw μιας και αναφέρθηκε ο Μίσσιος, είχα ξεκινήσει κάποτε το "Το κλειδί είναι κάτω απ' το γεράνι" και το παράτησα γρήγορα επειδή μου φάνηκε ..γλυκανάλατο; Το έχει διαβάσει κανείς, να του δώσω άλλη μία ευκαιρία μπας και το παρεξήγησα; liopyr εγώ όχι απλά ήθελα να δείξω τον ωκεανό ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOMIKOS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ ωραία συνέντευξη. Btw μιας και αναφέρθηκε ο Μίσσιος, είχα ξεκινήσει κάποτε το "Το κλειδί είναι κάτω απ' το γεράνι" και το παράτησα γρήγορα επειδή μου φάνηκε ..γλυκανάλατο; Το έχει διαβάσει κανείς, να του δώσω άλλη μία ευκαιρία μπας και το παρεξήγησα; φίλος που το διάβασε του άρεσε προσωπική άποψη δεν έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 μπορει καποιος να μου προτινει ενα καλο χριστουγεννιατικο βιβλιο. Το βιβλιο το θελω για δωρο στην κοπελα μου (20 χρονων) τις αρεσουν τετοιες ιστοριες αλλα θα προτιμουσα οχι τις πολυ γνωστες (το πνευμα των χριστουγεννων κτλ.) κατι αλλο καινουργιο και αναλαφρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια θελω ενα βιβλιο σχετικο με βακτηρια και οτιδηποτε αλλο σχετικο με αυτα. Ποια ειναι,πως πολλαπλασιαζονται,θερμοκρασιες που ζουν, τα παντα. Αλλα να ξεκιναει απο το μηδεν γιατι δεν ξερω τιποτα. Προτασεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 http://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/90750 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas1966 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Τελείωσα-τρεις μέρες μου πήρε-το παιχνίδι των κρυφών ευχών. Ξεκίνησε σαν εφηβικό ευχάριστο ανάγνωσμα,όμως πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε αυτό που πραγματικά είναι,ένα ψυχολογικό θρίλερ.Και κόλλησε στα χέρια σαν πυρακτωμένο μέταλλο! Εξαίσιο βιβλίο που σίγουρα θα ξαναδιαβαστεί γι'αυτό θα κοσμεί τη βιβλιοθήκη μου δια παντός,ανεπηρέαστο από διευθετήσεις-εκκαθαρίσεις λόγω έλλειψης χώρου. Ένα πράγμα με στεναχωρεί.Που το είχα τάξει σε έναν πιτσιρικά 13χρονο (ένεκα οικείας προς αυτόν θεματολογίας,νόμισα ατυχώς) και τώρα ψάχνω τρόπους να ανασκευάσω,βρίσκοντας δικαιολογίες να μη του το δώσω.Όχι μόνο γιατί το θέλω να το έχω αλλά και γιατί τα νεανικά χάχανα στον πρόλογο θα γίνουν ψυχικά τραύματα στην πορεία. Δεν είναι υπερβολικό ότι είναι too much για ανήλικους,δεν είναι ντροπή να πω ότι ...φοβήθηκα κι εγώ (εγώ που νόμιζα ότι έχω αναισθητοποιηθεί απέναντι στα βιβλία από καιρό) από την υποβόσκουσα μα διαρκώς ανερχόμενη σκοτεινή του υπόσταση.Που δεν έμεινε ανερχόμενη,υπήρξε κορύφωση και...σηκώθηκε η τρίχα! Αναρωτιέμαι πόσο καιρό είχα από τότε που είχα χάσει επαφή με το περιβάλλον εξαιτίας του διαβάσματος.Μήνες ίσως;Ο Κοοντζ ήρθε πολύ κοντά σ'αυτό,οι Πεφωτισμένοι επίσης.Όμως σε τούτο-όταν το είχα στα χέρια- ξεχνούσα τελείως να κοιτάζω το ρολόι,τις σελίδες,τον μηχανικό υπολογισμό του πόσες σελίδες διαβάζω ανά ώρα,τον καιρό έξω... Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Θα σας παρασύρει μέσα του. ΥΓ. Για Όσους το διάβασαν ή το διαβάσουν ή το φυλλομετρήσουν σε κάποιο βιβλιοπωλείο: Συμφωνείτε ή όχι στο ότι αυτή η γραμματοσειρά είναι από τις ελκυστικότερες για τα μάτια μας για πολύωρη ανάγνωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ ωραία συνέντευξη. Btw μιας και αναφέρθηκε ο Μίσσιος, είχα ξεκινήσει κάποτε το "Το κλειδί είναι κάτω απ' το γεράνι" και το παράτησα γρήγορα επειδή μου φάνηκε ..γλυκανάλατο; Το έχει διαβάσει κανείς, να του δώσω άλλη μία ευκαιρία μπας και το παρεξήγησα; αν θέλεις μίσσιο, μακριά από τις... "ντομάτες" του , και διαβασε ανεπιφυλακτα "καλα εσύ σκοτωθηκες νωρίς" και "χαμογελα ρε, τι σου ζητανε"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα