Nate Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Με ενδιαφέρει η αρχαία Ελλάδα και η αναγέννηση και ψάχνω βιβλία που να λένε για αυτές τις εποχές. Ψάχνω όμως βιβλία που να λένε για το πως περνούσαν εκείνη την εποχή, δηλαδή την καθημερινότητά τους, διάφορες δουλειές που έκαναν κ.τ.λ. Υ.Γ.Δεν θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένα βιβλία, από βιβλιοπωλείο ψάχνω. Το λέω για να μην νομίζει κάποιος ότι είναι αγγελία.
klainmaingr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Tou 0024 Tour du monde:Le Havre,Le Havre Les escales 84 jours - 1 voyage par mois 9.240,00 € 85 γ@μημένες μέρες μα τον Ιούλιο Βέρν!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Για την Αναγέννηση κλασική επιλογή είναι το Δεκαήμερο του Boccaccio (Βοκάκιου). Εξαιρετικό επίσης το The Canterbury Tales του Chaucer. Το πρώτο σίγουρα υπάρχει μεταφρασμένο, για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος. Για την αρχαία Ελλάδα εντόπισα ένα βιβλίο με τίτλο Η Καθημερινή Ζωή στην Αρχαία Ελλάδα (Μ. Κολόμποβα και Ε.Λ. Οζερετσκαϊα), το οποίο σύμφωνα με το biblionet κυκλοφορεί κανονικά. Δεν το γνωρίζω, αλλά οι κριτικές που είδα είναι θετικές. Επίσης η ερώτησή σου μεταφέρεται στο σχετικό νήμα.
NOMIKOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Για την Αναγέννηση κλασική επιλογή είναι το Δεκαήμερο του Boccaccio (Βοκάκιου). Εξαιρετικό QUOTE] Συμφωνώ σε αυτό πράγματι καλό.
gslenis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Αλλά άτομο που να σου πει "ποιος Lovecraft τώρα μωρέ, κλάιν, άστο καλύτερα" δεν θα βρεις. Ελα μωρε τωρα μωρε...ποιος Lovecraft?Κλαιν Μαιν!:lol: Πλακα κανω φυσικα!Τα βουνα της Τρελας,Ο Ναος του Τρομου απο τα καλα του.Εγω τωρα τελευταια πηρα την Περιπτωση του Τσαρλς Ντεξτερ Γουωρντ,αλλα περιμενω να τελειωσω το Ιστοριες Μυστηριου και Φαντασιας,του Εντγκαρ Αλαν Ποε!
subdee Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Επειδή δεν το κατέχω το Γερμανικό, μπορεί να μου προτείνει κάποιος μια καλή Ελληνική ή Αγγλική μετάφραση του Also Sprach Zarathustra του Nietzsche; Γνωρίζω την μετάφραση του Kaufmann αλλά δεν μπορώ να τη βρώ πουθενά αμεταχείριστη.
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Αν και ειναι καλή μετάφραση, στο βιβλίο του Σαρίκα λείπει η εισαγωγή και τα σχόλια που χωρίς αυτά δεν βγάζεις άκρη. Και ουσιαστικά σε αναγκάζει να αγοράσεις άλλο ένα βιβλίο του ίδιου μεταφραστή που τα συμπεριλαμβάνει μαζί με δικές του παρατηρήσεις...
kostas1966 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μόλις τελείωσα την Ταχύτητα του DEAN KOONTZ. Μυστήριο,αγωνία,ανατροπές,απρόβλεπτο.Έχει ό,τι χρειάζεται ένα αστυνομικό μυθιστόρημα κι ακόμα περισσότερα.Αμέσως κερδίζει υψηλή προτεραιότητα στη ζωή σας διότι-εκτός των παραπάνω-τιμά και τον τίτλο του: Είναι ταχύτατο!Αδύνατον να ξεφύγουμε από τον ξέφρενο ρυθμό του.Θα προσπεράσει τις περισσότερες-αν όχι όλες(!)-τις ασχολίες σας όσο είναι εν κινήσει και θα τις κάνει low priority! Γι'αυτό: Προσδεθείτε,παρατήστε τις δουλειές σας για αργότερα και απολαύστε την "Ταχύτητά" του.
Lucifer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Αν και ειναι καλή μετάφραση, στο βιβλίο του Σαρίκα λείπει η εισαγωγή και τα σχόλια που χωρίς αυτά δεν βγάζεις άκρη. Και ουσιαστικά σε αναγκάζει να αγοράσεις άλλο ένα βιβλίο του ίδιου μεταφραστή που τα συμπεριλαμβάνει μαζί με δικές του παρατηρήσεις... Αν χρειάζεται να σου πει κάποιος άλλος τι διάβασες (όχι εσύ, γενικό είναι το β' πρόσωπο) νομίζω είναι πεταμένα λεφτά για το συγκεκριμένο βιβλίο. Καλύτερα να τα δώσεις στο πέρα απ' το καλό και το κακό, το λυκόφως ή τον αντίχριστο, αλλά το ΕΜΟΖ νομίζω οφείλει να είναι προσωπική αναζήτηση.
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 αμα δεν χρειαζονται δεν θα τα εγραφε ο ιδιος ο Νιτσε
Lucifer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Αυτό που λες δεν το έχω υπ' όψιν μου. Ποιο από αυτά είναι το μεταφρασμένο απ' τον Σαρίκα; Να μην ξεχάσω επίσης, και η μετάφραση του Δικταίου είναι πανέμορφη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα