Kasrith Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Τελειωσα μολις το Strain. Πολυ καλο, αλλα ρε γ***ο το τελος μας αφηνει πολυ γκαου-μπιου Θελω αυριο να παω να παρω το Fall, αλλα κανει τωρα κανα $25 γιατι ειναι μονο το hardcover ενω το Strain ηταν $10... Τζαμπα +150%
marantonis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Αυτο τον καιρο διαβαζω το "Μετα τη γνωση" του Bertrand Russell. Το καλοκαιρι ειχα αφιερωθει περισσοτερο στα βιβλια και διαβασα καμια εικοσαρια, τωρα το χειμωνα ειναι σεζον ταινιων και σειρων Για το επομενο (θερος) εχω προγραμματισει να πιασω τους Ντοστογιεφσκι και Καφκα (εχω διαβασει ως τωρα ενα βιβλιο απ' τον καθενα) και να διαβασω τα απαντα.
marantonis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Αυτο τον καιρο διαβαζω το "Μετα τη γνωση" του Bertrand Russell. Το καλοκαιρι ειχα αφιερωθει περισσοτερο στα βιβλια και διαβασα καμια εικοσαρια, τωρα το χειμωνα ειναι σεζον ταινιων και σειρων Για το επομενο (θερος) εχω προγραμματισει να πιασω τους Ντοστογιεφσκι και Καφκα (εχω διαβασει ως τωρα ενα βιβλιο απ' τον καθενα) και να διαβασω τα απαντα.
Freakster Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 πείτε μου γνώμες για τον έρωτα στα χρόνια της χολέρας πλιζζ. έπεσε μια έκδοση στα χέρια μου με τραγική γραμματοσειρά και αναρωτιέμαι αν αξίζει να ξεστραβωθω
NOMIKOS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Το καλοκαιρι ειχα αφιερωθει περισσοτερο στα βιβλια και διαβασα καμια εικοσαρια, τωρα το χειμωνα ειναι σεζον ταινιων και σειρων . Μια από τα ίδια αλλά τα βιβλία έχουν ακόμα την τιμητική τους.
Kasrith Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μια από τα ίδια αλλά τα βιβλία έχουν ακόμα την τιμητική τους.
YiN Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 πείτε μου γνώμες για τον έρωτα στα χρόνια της χολέρας πλιζζ.έπεσε μια έκδοση στα χέρια μου με τραγική γραμματοσειρά και αναρωτιέμαι αν αξίζει να ξεστραβωθω Μετά τα 100 χρόνια μοναξιάς, για εμένα είναι το καλύτερο του Μαρκέζ. Αξίζει να διαβασεις έστω ένα βιβλίο του, ας είναι αυτό.
Members gsarig Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Members Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Αυτο τον καιρο διαβαζω το "Μετα τη γνωση" του Bertrand Russell. Το καλοκαιρι ειχα αφιερωθει περισσοτερο στα βιβλια και διαβασα καμια εικοσαρια, τωρα το χειμωνα ειναι σεζον ταινιων και σειρων Για το επομενο (θερος) εχω προγραμματισει να πιασω τους Ντοστογιεφσκι και Καφκα (εχω διαβασει ως τωρα ενα βιβλιο απ' τον καθενα) και να διαβασω τα απαντα. Τα άπαντα του Κάφκα είναι εύκολο να τα ξεπετάξεις σε ένα καλοκαίρι. Για τα άπαντα του Ντοστογιέφσκι όμως μάλλον θα χρειαστείς περισσότερο καιρό
angmar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Έχουμε καμιά γνώμη για το "κάστρο των αγγέλων" του Gaarder;
bnvdarklord Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Τι εχετε να πειτε για τον Η.P.Lovecraft; Μου τον εχουν προτεινει σαν συγγραφέα, αλλά θα ήθελα και καμια άλλη γνώμη.
Sellers Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Ψάχνω και εγώ καμιά γνώμη για τον Philip Roth. Απο που να αρχίσω? Την Ταπείνωση την διάβασε κανένας?
Arcanaloth Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Τι εχετε να πειτε για τον Η.P.Lovecraft; Μου τον εχουν προτεινει σαν συγγραφέα, αλλά θα ήθελα και καμια άλλη γνώμη. Σαν τί δεύτερη γνώμη ψάχνεις για τον Lovecraft δηλαδή, ο σημαντικότερος συγγραφέας ιστοριών τρόμου που υπήρξε ποτέ, παγκοσμίως γνωστός και που επηρέασε χιλιάδες άλλους να τον αντιγράψουν. Τα έργα του είναι κλασικά και έχουν γίνει ταινίες, μπλουζάκια, καρτούν, internet memes και ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Ήταν και παραμένει όσο πιο πετυχημένος μπορεί να θεωρηθεί ένας συγγραφέας στον χώρο του. Αν σ' αρέσει η λογοτεχνία τρόμου, πάρε διάβασε (ή ακόμα και μελέτησε, καθώς έχει φτιάξει ολόκληρους κόσμους και αυτός σαν τον Τόλκιν). Αν όχι...ψάξε κάτι άλλο. Αλλά άτομο που να σου πει "ποιος Lovecraft τώρα μωρέ, κλάιν, άστο καλύτερα" δεν θα βρεις.
bnvdarklord Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δεν εχω διαβάσει ποτέ καποιο βιβλίο τρόμου αλλά θελω να διαβάσω καποια τέτοια βιβλία, και για αυτό μου τον πρότειναν. Απο οτι βλέπω εχει γραψει πολλα βιβλία. Με ποιο προτεινεις να ξεκινήσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα