Arcanaloth Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Θα μου προτεινε κανεισ να διαβασω τα βιβλια του σαλβοτορ? http://en.wikipedia.org/wiki/R._A._Salvatore#The_Icewind_Dale_TrilogyΑπο οτι διαβασα κατι περιγραφες με τραβαει η ιστορια...υπαρχει καποιος που να τα εχει διαβασει ή να μπορει να μου πει μερικα πραγματα για αυτα??(εαν αξιζουν τον χρονο και τα λεφτα να τα αγορασω) Αν σου αρέσει το fantasy γενικά, ο Salvatore είναι κλασική αξία. Φυσικά και αξίζουν τα βιβλία του, είναι από τα πλέον διάσημα του χώρου και οι ήρωες του πασίγνωστοι ακόμα και σε άτομα που δεν τα έχουν διαβάσει. Αν γενικά δεν σε τραβάει το fantasy (μάγοι, δράκοι, ιππότες κτλ.) τι να σου πω...πιθανόν να μην σου αρέσουν και αυτά. Πάντως οι ιστορίες του είναι καταπληκτικές. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με την τριλογία The Dark Elf Trilogy * Homeland * Exile * Sojourn που είναι πραγματικό διαμάντι, με ήρωα φυσικά τον πασίγνωστο Drizz't Do 'Urden.
Jorio Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Αν σου αρέσει το fantasy γενικά, ο Salvatore είναι κλασική αξία.Φυσικά και αξίζουν τα βιβλία του, είναι από τα πλέον διάσημα του χώρου και οι ήρωες του πασίγνωστοι ακόμα και σε άτομα που δεν τα έχουν διαβάσει. Αν γενικά δεν σε τραβάει το fantasy (μάγοι, δράκοι, ιππότες κτλ.) τι να σου πω...πιθανόν να μην σου αρέσουν και αυτά. Πάντως οι ιστορίες του είναι καταπληκτικές. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με την τριλογία The Dark Elf Trilogy * Homeland * Exile * Sojourn που είναι πραγματικό διαμάντι, με ήρωα φυσικά τον πασίγνωστο Drizz't Do 'Urden. Εχω τρελα με αυτη την κατηγορια βιβλιων...και ψαχνοντας στον γοογλη επεσε το ματι μου πανω στον σαλβατορε...Ευχαριστω πολυ παντως...θα τα παραγγειλω σημερα κιολας να ερθουν γιατι το εχω αναγκη ενα καλο βιβλιο...
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 εδω και καμποσο καιρο παλευω να τελειωσω το Infinite Jest. Το προτεινω ιδιαιτερα σε αυτούς που διαβάζουν τα βιβλία τους γρήγορα
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ε ρε γαμώ τις τριλογίες, δεν μπορώ να περιμένω. Ήδη είμαι στην αναμονή για την συνέχεια του ΤΕΣΤ. Αν το θελεις στα αγγλικα, κυκλοφορησε την περασμενη εβδομαδα. Το ειχα προπαραγγειλει απο Amazon. Το τελειωσα σημερα. Εξισου καλο (και σε σημεια καλυτερο) με το πρωτο. Ο συγγραφεας παιρνει ναρκωτικα παντως.
Sellers Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Αν το θελεις στα αγγλικα, κυκλοφορησε την περασμενη εβδομαδα. Το ειχα προπαραγγειλει απο Amazon. Το τελειωσα σημερα. Εξισου καλο (και σε σημεια καλυτερο) με το πρωτο.Ο συγγραφεας παιρνει ναρκωτικα παντως. Θα περιμένω μετάφραση καλύτερα, δεν είμαι τόσο άνετος με τα αγγλικά. Αν και καλό θα ήταν να έκανα και λίγο πρακτις. Γενικά διαβάζεται εύκολα στα Αγγλικά? Η υπόθεση συνεχίζει απο εκεί που σταμάτησε το πρώτο ακριβώς?
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Η υπόθεση συνεχίζει απο εκεί που σταμάτησε το πρώτο ακριβώς? Ακριβως εκει που τελειωνει το πρωτο Ευκολα διαβαζεται και εχοντας διαβασει το πρωτο στα Ελληνικα πιανεις και την κουλη αργκο που χρησιμοποιει ανα διαστηματα. Ανεφερα πως ο τυπος παιρνει ναρκωτικα?
..MementoMori.. Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Πολυ καιρο πριν, ενα μελος ειχε προτεινει ενα βιβλιο, αλλα δεν μπορω να το βρω με τιποτα. Η υποθεση ειχε να κανει με τον Διαβολο που του δινει ο Θεος 1 μηνα ζωης στην Γη, με ορο να μην κανει καμια κακη πραξη. Κατι σαν στοιχημα μαλλον. Υποτιθεται οτι θα γυριζοταν και ταινια. Θυμιζει τιποτα σε καποιον?
..MementoMori.. Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Πολυ καιρο πριν, ενα μελος ειχε προτεινει ενα βιβλιο, αλλα δεν μπορω να το βρω με τιποτα. Η υποθεση ειχε να κανει με τον Διαβολο που του δινει ο Θεος 1 μηνα ζωης στην Γη, με ορο να μην κανει καμια κακη πραξη. Κατι σαν στοιχημα μαλλον. Υποτιθεται οτι θα γυριζοταν και ταινια. Θυμιζει τιποτα σε καποιον?
Sellers Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Με χασατε. Για το τεστ λετε η το στρεϊν? Για το τεστ. Ακριβως εκει που τελειωνει το πρωτο Ευκολα διαβαζεται και εχοντας διαβασει το πρωτο στα Ελληνικα πιανεις και την κουλη αργκο που χρησιμοποιει ανα διαστηματα. Ανεφερα πως ο τυπος παιρνει ναρκωτικα? Με έψησες, μπορεί και να το πάρω στα Αγγλικά. Το Τεστ το είχα τελειώσει σε ένα 8ωρο (δεν πληρώθηκα ομως), αυτό θα με βασανίσει που θα είναι στα αγγλικά αλλά δεν βαριέσαι. Άσχετο τώρα, θυμήθηκα την αίσθηση που μου είχε προκαλέσει το πρώτο. Πολύ ωραίο βιβλίο...
Sellers Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Με χασατε. Για το τεστ λετε η το στρεϊν? Για το τεστ. Ακριβως εκει που τελειωνει το πρωτο Ευκολα διαβαζεται και εχοντας διαβασει το πρωτο στα Ελληνικα πιανεις και την κουλη αργκο που χρησιμοποιει ανα διαστηματα. Ανεφερα πως ο τυπος παιρνει ναρκωτικα? Με έψησες, μπορεί και να το πάρω στα Αγγλικά. Το Τεστ το είχα τελειώσει σε ένα 8ωρο (δεν πληρώθηκα ομως), αυτό θα με βασανίσει που θα είναι στα αγγλικά αλλά δεν βαριέσαι. Άσχετο τώρα, θυμήθηκα την αίσθηση που μου είχε προκαλέσει το πρώτο. Πολύ ωραίο βιβλίο...
Kasrith Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Τελειωσα μολις το Strain. Πολυ καλο, αλλα ρε γ***ο το τελος μας αφηνει πολυ γκαου-μπιου Θελω αυριο να παω να παρω το Fall, αλλα κανει τωρα κανα $25 γιατι ειναι μονο το hardcover ενω το Strain ηταν $10... Τζαμπα +150%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα