Sellers Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέρεις αν είναι τριλογία κι έτσι? Ή τελειώνει με την μία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Το Ιχνος, απο τον Gulliermo Del Toro (αυτος που σκηνοθετησε τον Λαβυρινθο του Πανα), το διαβασατε? Ιδιαιτερα καλογραμμενο, και πρωτοτυπο θεμα στην ουσια του. Το μονο που με χαλασε ειναι πως ανακαλυψα οτι προκειται για τριλογια αφου το διαβασα και τωρα θα πρεπει να περιμενω πολυ για το επομενο (οκτωβρης του 2010 νομιζω). Ξέρεις αν είναι τριλογία κι έτσι? Ή τελειώνει με την μία? Aν ισχυει αυτο που ειχα γραψει τοτε για την ημερομηνια ειμαστε σε αναμονη του δευτερου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Σωστός ο σέλλερζσέλλερζείναιοκαλύτεροςσέλλερζ. Τριλογία είναι, το 3ο σκάει μύτη το 11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ε ρε γαμώ τις τριλογίες, δεν μπορώ να περιμένω. Ήδη είμαι στην αναμονή για την συνέχεια του ΤΕΣΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Για πείτε κάνα τέτοιο. Φτηνοσασπένς fiction φάση, swarm, second angel, michael crighton, τέτοια σκηνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Αγοράστηκε. THX chill. np Ξέρεις αν είναι τριλογία κι έτσι? Ή τελειώνει με την μία? Αυτοτελές είναι. Το επόμενο που θα πιάσω είναι τριλογία - ανολοκλήρωτη ακόμα βέβαια. Γι' αυτό και αν έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά το τρενάρω όσο μπορώ για να πάρω και το δεύτερο τόμο που κυκλοφορεί τον Δεκέμβρη. Aν ισχυει αυτο που ειχα γραψει τοτε για την ημερομηνια ειμαστε σε αναμονη του δευτερου. Τότε, γράψτε λάθος στο παραπάνω. Το είχα για unique.....Με χάλασες και μένα stormrain αλλά τώρα το ξεκίνησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ΩΩΩΩ εχει βγει το δευτερο??? http://www.amazon.com/Fall-Book-Two-Strain-Trilogy/dp/0061558222/ref=pd_bxgy_b_text_b Το παραγγελνω αυριο αν δεν το βρω σε κανεναν Ελευθερουδακη/Παπασωτηριου. Ελεος παντως με τις τριλογιες, ολο την παταω τελευταια. Περιμενω να βγει και το δευτερο μερος του βιβλιου το Αριστερο Χερι Του Θεου, το πρωτο ηταν πολυ δυνατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ...Αν το πρώτο ήταν το αριστερό χέρι, το τρίτο τι θα είναι...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ...Αν το πρώτο ήταν το αριστερό χέρι, το τρίτο τι θα είναι...; Δεν θελω καν να το φανταστω. Αν και ετσι οπως τα χωνει στην εκκλησια δεν θα με εκπληξει αν το παει και προς τα εκει. Τσεκαρε το παντως, εχει το σασπενς που θελεις. Επισης η τριλογια The Hunger Games ειναι πολυ καλη με σασπενς, future fiction κλπ. Αυριο ξεκιναω το τριτο μερος της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ΩΩΩΩ εχει βγει το δευτερο??? http://www.amazon.com/Fall-Book-Two-Strain-Trilogy/dp/0061558222/ref=pd_bxgy_b_text_b Το παραγγελνω αυριο αν δεν το βρω σε κανεναν Ελευθερουδακη/Παπασωτηριου. Ελεος παντως με τις τριλογιες, ολο την παταω τελευταια. Και να το βρεις Ελλάδα φαντάζομαι πως η τιμή του θα είναι απαράδεκτη Υπάρχει μέγα θέμα με τις τιμές των βιβλίων δυστυχώς. Σε προηγούμενο post κατάλαβες ποιος άλλος την πάτησε με τριλογία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ξεκίνησα χτες "Το Ίχνος" των Guillermo Del Toro / Chuck Hogan . Αν και στην αρχή ακόμα, μπορώ να πω, πως είναι καθηλωτικό και άκρως κινηματογραφικό. Η έναρξη του βιβλίου μου θύμισε αρκετά J.J. Abrams (1o επεισόδιο Fringe στο πιο "soft" τουλάχιστον μέχρι ώρας ), ελπίζω το τέλος ωστόσο να μην μου τον θυμίσει καθόλου Θα παω αυριο να τσιμπησω τα 2. Thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ξεκίνησα χτες "Το Ίχνος" των Guillermo Del Toro / Chuck Hogan . Αν και στην αρχή ακόμα, μπορώ να πω, πως είναι καθηλωτικό και άκρως κινηματογραφικό. Η έναρξη του βιβλίου μου θύμισε αρκετά J.J. Abrams (1o επεισόδιο Fringe στο πιο "soft" τουλάχιστον μέχρι ώρας ), ελπίζω το τέλος ωστόσο να μην μου τον θυμίσει καθόλου Καλά το βιβλίο δίνει πολύ πόνο και πιο τούμπανο βαμπίρ δεν έχω ξαναδεί, δεν ψοφάνε με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Διαβάζω τώρα την Αίσθηση της Ευτυχίας του Κρισναμούρτι στα αγγλικά έχει κυκλοφορήσει με τον τίτλο Think of these things. Δεν θα πω πολλά για το βιβλίο παρά μόνο ότι είναι κάποια αποσπάσματα από ομιλίες του Κρισναμούρτι κατά τη διάρκεια των περιοδειών του ανά τον κόσμο και ουσιαστικά αποτελεί την εισαγωγή στη διδασκαλία αυτού του μεγάλου φιλοσόφου. Προς τιμήν του ο Κρισναμούρτι λίγο πριν το θάνατο του το 1986 είπε: "Δεν υπάρχει διάδοχος μου ή εκπρόσωπος μου που θα συνεχίσει τη διδασκαλία τώρα ή οποτεδήποτε στο μέλλον, στο όνομα μου... Δε χρειάζονται ερμηνευτές... Κάθε άνθρωπος θα πρέπει να παρατηρεί κατευθείαν τις δικές του δραστηρίοτητες κι όχι μέσω κάποιας θεωρίας ή αυθεντίας..." ώστε να αποφύγει κάθε προσπάθεια δημιουργίας φιλοσοφικού ρεύματος ή θεοποίησης του. Περισσότερα: http://klibrary.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ξεκίνησα χτες "Το Ίχνος" των Guillermo Del Toro / Chuck Hogan . Αν και στην αρχή ακόμα, μπορώ να πω, πως είναι καθηλωτικό και άκρως κινηματογραφικό. Η έναρξη του βιβλίου μου θύμισε αρκετά J.J. Abrams (1o επεισόδιο Fringe στο πιο "soft" τουλάχιστον μέχρι ώρας ), ελπίζω το τέλος ωστόσο να μην μου τον θυμίσει καθόλου Το ξεκινησα κ γω. Η αρχη ειναι πολυ J.J.Abrams indeed. Καλο μου φαινεται, για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jorio Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Θα μου προτεινε κανεισ να διαβασω τα βιβλια του σαλβοτορ? http://en.wikipedia.org/wiki/R._A._Salvatore#The_Icewind_Dale_Trilogy Απο οτι διαβασα κατι περιγραφες με τραβαει η ιστορια...υπαρχει καποιος που να τα εχει διαβασει ή να μπορει να μου πει μερικα πραγματα για αυτα??(εαν αξιζουν τον χρονο και τα λεφτα να τα αγορασω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα