wizzy Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 (επεξεργασμένο) Κινούμαι στο χώρο της λογοτεχνίας τρόμου - κυρίως σύγχρονοι συγγραφείς - και για όσους δεν έχουν ιδέα και θέλουν να αποκτήσουν προτείνω για αρχή: Graham Masterton - Ο Παρίας Graham Masterton - Η Τετραλογία του Μανιτού (Το Μανιτού/Η εκδίκηση του Μανιτού/Ενταφιασμός/Αίμα για το Μανιτού) Laurel K. Hamilton - Ένοχες Απολαύσεις Thomas Tessier - Εκκρεμείς Υποθέσεις Clive Barker - Hellraiser Για όσους ενδιαφέρονται για πιο "σκληρά" βιβλία στο χώρο, εδώ είμαι! Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2009 από wizzy
Nagini's poison Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Εγώ σας προτείνω ανεπιφύλακτα τα βιβλία του Patrick Suskid! Το Άρωμα Το κοντραμπάσο Τρεις Παλιές Ιστορίες Για τον Έρωτα και το Θάνατο Το Περιστέρι Το καλοκαίρι του κυρίου Ζόμερ Το Περιστέρι και το Για τον έρωτα και το Θάνατο δεν τα έχω διαβάσει, τον τελευταίο καιρό είναι συγκεκριμένα βιβλία που πρέπει να διαβάσω, αλλά φαντάζομαι είναι και τα δύο τόσο καλά όσο και τα άλλα. Το αγαπημένο μου είναι το Τρεις Παλιές Ιστορίες... ;-)
Fan Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μα καλά δεν έχετε γράψει ακόμα το Νο1 Best Seller των New York Times? Wheel Of Time από Jordan. Βέβαια είναι 13 τόμοι από 1000 σελίδες ο ένας αλλά είναι ότι πιο εθιστικότερο έχει κυκλοφορίσει ποτέ. Το μείον είναι ότι πρέπει να ξέρεις καλά αγγλικά για να το καταλαβαίνεις καλά
paschalia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Επ'ευκαιρία της έκθεσης βιβλίου , τι θα προτείνατε για αγορά ? Είτε βιβλίου , είτε σειράς -στυλ εγκυκλοπαίδειας .
paschalia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μμ , ναι . Κάτι άλλο - αυτοβιογραφιών ? (Λουσι μη μου πετάξεις τπτ από Νίτσε)
Akujin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ''το βιβλίο της ανησυχίας'' του Bernardo Soares (F. Pessoa)
Lighter122 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μα καλά δεν έχετε γράψει ακόμα το Νο1 Best Seller των New York Times? Wheel Of Time από Jordan. Βέβαια είναι 13 τόμοι από 1000 σελίδες ο ένας αλλά είναι ότι πιο εθιστικότερο έχει κυκλοφορίσει ποτέ. Το μείον είναι ότι πρέπει να ξέρεις καλά αγγλικά για να το καταλαβαίνεις καλά Διαβασα τους 2 πρωτους και οταν εναγωνιως πηγα σε γνωστο βιβλιοπωλειο να αγορασω το 3ο, μου ειπαν οτι ειχε τελειωσει... Πρεπει μετα την εξεταστικη να παω παλι και αυτην την φορα θα παρω οσα βρω
charmed Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Βάση σχεδίου. δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή συγγραφέα αλλα είναι ελληνίδα
pixies451 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 100 χρονια μοναξια-μαρκες 1984-Orwell farenheit 451-Ray Bradbury λοστρε/χαστουκοψαρα/ο τυχερος αριθμος του δρ μπου-χρηστιδης
chill Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Schatzing Frank - Το σμήνος. Απλά άπαιχτο.
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 ''το βιβλίο της ανησυχίας'' του Bernardo Soares (F. Pessoa) ακουγίν, χαρίζεται η ώρα του διαβόλου. όποτε τον διαβάζω τον τιποτένιο φορτώνω.
Akujin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 ακουγίν, χαρίζεται η ώρα του διαβόλου. όποτε τον διαβάζω τον τιποτένιο φορτώνω. από αυτά που έχω διαβάσει: το βιβλίο της ανησυχίας>>ο αναρχικός τραπεζίτης>η ώρα του διαβόλου τώρα για την έκθεση βιβλίου, γιατί όχι ήρθε η ώρα να διαβάσουμε επιτέλους τον κύριο T. Pynchon. μάλλον για Gravity's Rainbow πάμε. κλασσικά. κανένας πιστός?
jtsc21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 το βιβλιιο ιστοριας της 6ης δημοτικου!!!ειναι πολυ διασκεδαστικο με αυτα που λεει μεσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα