Vintage Jewel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 το τελος μιας σχεσης που σου ειπε η φραντσεσκα θα αγορασεις! πωωω τελεια επιλογη! μπραβο μπραβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 :eek::eek: Υ.Γ. Για την θεματολογία του βιβλίου πάει ο εμετός. Μην παρεξηγηθώ. Υ.Γ.2 Η κοπέλα μου με βάζει να βλέπω τέτοιου θέματος ταινίες... Δεν μπορώ άλλο.:cry: Αλλα μετα τις βάζω εγω τις δικές μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vintage Jewel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Πωωω RT τι της βαζεις να βλεπει δλδ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ίδιο στυλάκι με την υπογραφή μου και πολιτικές (+πολιτικά ντοκυμαντέρ). Επίσης ότι προκαλεί κατάθλιψη και κρύο ιδρώτα (Εγω έχω πάθει ανοσία, λόγω οικογενειακών προβολών). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vintage Jewel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ίδιο στυλάκι με την υπογραφή μου και πολιτικές (+πολιτικά ντοκυμαντέρ). Επίσης ότι προκαλεί κατάθλιψη και κρύο ιδρώτα (Εγω έχω πάθει ανοσία, λόγω οικογενειακών προβολών). τελεια τοτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tracer27 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασε το "Ο καλός Δήμαρχος" απο Andrew Nicoll και δεν θα χάσεις.....Είναι απλά απίστευτο βιβλίο με εκπληκτικές περιγραφές και απόδοση συναισθημάτων....Δεν ξέρω εμένα ίσως με άγγιξε ιδιαίτερα επειδή η ιστορία του βιβλίου ταίριαζε απόλυτα με αυτά που βίωνα την περίοδο που το διάβαζα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 :eek::eek: Υ.Γ. Για την θεματολογία του βιβλίου πάει ο εμετός. Μην παρεξηγηθώ. Υ.Γ.2 Η κοπέλα μου με βάζει να βλέπω τέτοιου θέματος ταινίες... Δεν μπορώ άλλο.:cry: Αλλα μετα τις βάζω εγω τις δικές μου ααα! εγώ για κοπέλα το πρότεινα! για άντρα δε θα διάλεγα ποτέ κάτι τόσο αργό και βασανιστικό ... υπάρχουν τόσοι άλλοι τρόποι να τους τυραννήσει κανείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ολο το twilight. πολυ μελο δραση κτλ και μπολικα βιβλια μην φανεις και τσιπης ρε παιδι μου :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 το τέλος μιας σχέσης του γκράχαμ γκρήν με τα μάτια της ψυχής του όμηρου αβραμίδη ψάχνοντας για κοχύλια της ρόζαμουντ πίλτσερ το τελος μιας σχεσης που σου ειπε η φραντσεσκα θα αγορασεις!πωωω τελεια επιλογη! μπραβο μπραβο. Σας το αγόρασε κάποιος ή μόνες σας τα αγοράσατε; Αδερφέ, άκου τον παλιό. Θα πάρεις τη Μαργαρίτα, κάπου προς τη μέση λέει κάτι στα σουαχίλι, "σε αγαπώ", "σε ποθώ" κάτι τέτοιο, βρες το και γράψτο στη χειρόγραφη αφιέρωση στην πρώτη σελίδα. θα ψαρώσει άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas1966 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Το τέλος μιας σχέσης Συγγραφέας: Γκράχαμ Γκρην Εκδότης: Μεταίχμιο Σελίδες: 296 Τιμή:15,44 € (Πρωτοπορία) Αγωνία:8 Αν και δεν είναι θρίλερ,θα το ζήλευαν τα θρίλερ!Κρατήστε την καρδιά σας! Αισθηματικό:9 Κάργα,όσο δεν πάει!Αλλά άφησα λίγο χώρο,ίσως να υπάρχουν και καλύτερα,πιο φλογερά. Μυστήριο:6 Θέτει ερωτήματα.Υπαρξιακά και όχι μόνο. Πλοκή:9 Άμα το πιάσεις δεν τ'αφήνεις,τέλος. Συγκίνηση:10 Άμα κλαις ακόμα και στην κινηματογραφική του μεταφορά,πας,τελείωσες!Ακόμα το θυμάμαι και θολώσανε τα γράμματα στο μόνιτορ.μα καλά ούτε ίχνος ντροπής σε τέτοια ηλικία; Τρόμος:4 Δεν είναι paranormal,όμως ... Φαντασία:1 Γιατί μοιάζει με παραμύθι μα μέχρι εκεί. Φιλικότητα:9 Τι να πει κανείς για τον Γκράχαμ Γκρην.Απλά αφήνω τα 10ρια για τους Έλληνες συγγραφείς που είναι καλύτεροι από τους Έλληνες μεταφραστές,δεν νομίζετε; Χιούμορ:7 Υπάρχει.Πέραν και από τα όρια του αυτοσαρκασμού. Άποψη-Συμπεράσματα: Απλά δεν παίζεται.Θα το ρουφήξετε.Μετά θα δείτε και την ταινία The End of the Affair (1999) με Ralph Fiennes - Julianne Moore και θα θέλετε κι άλλο!Άλλο όμως εγώ δεν θα πω παρά μόνο αυτό:Πως άμα στην imdb παίρνει ως ταινία μέσον όρο βαθμό 7 (εκ των ~10.000 ψήφων)τότε το βιβλίο θα πάρει... Βαθμός απολυτηρίου:9 Κόσμημα βιβλιοθήκης!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Έχει διαβάσει κανείς ή διαβάζει τώρα "το εγάλο σχέδιο" ή αλλιώς στα αγγλικά "The grand design" του Stephen Hawking? Το προτείνεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Το τέλος μιας σχέσης Συγγραφέας: Γκράχαμ Γκρην Εκδότης: Μεταίχμιο Σελίδες: 296 Τιμή:15,44 € (Πρωτοπορία) Αγωνία:8 Αν και δεν είναι θρίλερ,θα το ζήλευαν τα θρίλερ!Κρατήστε την καρδιά σας! Αισθηματικό:9 Κάργα,όσο δεν πάει!Αλλά άφησα λίγο χώρο,ίσως να υπάρχουν και καλύτερα,πιο φλογερά. Μυστήριο:6 Θέτει ερωτήματα.Υπαρξιακά και όχι μόνο. Πλοκή:9 Άμα το πιάσεις δεν τ'αφήνεις,τέλος. Συγκίνηση:10 Άμα κλαις ακόμα και στην κινηματογραφική του μεταφορά,πας,τελείωσες!Ακόμα το θυμάμαι και θολώσανε τα γράμματα στο μόνιτορ.μα καλά ούτε ίχνος ντροπής σε τέτοια ηλικία; Τρόμος:4 Δεν είναι paranormal,όμως ... Φαντασία:1 Γιατί μοιάζει με παραμύθι μα μέχρι εκεί. Φιλικότητα:9 Τι να πει κανείς για τον Γκράχαμ Γκρην.Απλά αφήνω τα 10ρια για τους Έλληνες συγγραφείς που είναι καλύτεροι από τους Έλληνες μεταφραστές,δεν νομίζετε; Χιούμορ:7 Υπάρχει.Πέραν και από τα όρια του αυτοσαρκασμού. Άποψη-Συμπεράσματα: Απλά δεν παίζεται.Θα το ρουφήξετε.Μετά θα δείτε και την ταινία The End of the Affair (1999) με Ralph Fiennes - Julianne Moore και θα θέλετε κι άλλο!Άλλο όμως εγώ δεν θα πω παρά μόνο αυτό:Πως άμα στην imdb παίρνει ως ταινία μέσον όρο βαθμό 7 (εκ των ~10.000 ψήφων)τότε το βιβλίο θα πάρει... Βαθμός απολυτηρίου:9 Κόσμημα βιβλιοθήκης!!! οκ ρε , μάλλον με ψήνεις, αν και δε μου αρεσουν τα συναισθηματικά καθόλου! το πολύ πολύ , να στο φερω στο κεφάλι μετά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 δεν ξερω αν με θυμαστε ειμαι το παιδι που ρωταγε για Ρωμη λοιπόν, για ξενοδοχεία δε μπορώ να πω πολλά γιατί έμεινα ελάχιστα και πολύ παλιά. πάντως η ζώνη του τέρμινι είναι λίγο σαν την ομόνοια, θέλει προσοχή. πάντα. από αξιοθέατα θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να περάσεις από την πλατεία Ματέι, είναι στο κέντρο αλλά λιγότερο γνωστή (ίσως) και είναι η ομορφότερη μικρή πλατεία που έχω δει (και η fontana delle tartarughe όλα τα λεφτά). αν μπορείς να περπατήσεις λίγο στη via Giulia που θεωρείται αριστούργημα ολόκληρη σίγουρα δε θα χάσεις. από πάρκα αξίζει να δεις τη villa borghese με την υπέροχη λιμνούλα της και το ομώνυμο μουσείο. πρέπει να ανηφορίσεις λίγο στο λόφο aventino και να φτάσεις στον κήπο με τις πορτοκαλιές (giardino degli aranci) για να δεις τη ρώμη από ψηλά - ΤΟ πανόραμα λέμε. αν η θέα σε μαγέψει από κει και έχεις χρόνο, τότε να πάρεις ένα ταξί και να πας στην απέναντι πλευρά στο zodiaco για καφεδάκι ... εκεί νομίζεις ότι είσαι σε αεροπλάνο. από φαγητά, αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι ντόπιο, ζήτα σε bar tramezzini (τα τοπικά σάντουιτς), cornetti (τα κρουασάν), suppli' (κροκέτες με ρύζι και παρμεζάνα) και από παγωτά ό,τι θέλεις! αν θυμηθώ κι άλλα θα σου στείλω πμ. ζηλεύωωωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ξεκίνησα χτες "Το Ίχνος" των Guillermo Del Toro / Chuck Hogan . Αν και στην αρχή ακόμα, μπορώ να πω, πως είναι καθηλωτικό και άκρως κινηματογραφικό. Η έναρξη του βιβλίου μου θύμισε αρκετά J.J. Abrams (1o επεισόδιο Fringe στο πιο "soft" τουλάχιστον μέχρι ώρας ), ελπίζω το τέλος ωστόσο να μην μου τον θυμίσει καθόλου Όταν η πτήση 753 από το Βερολίνο προσγειώνεται σύμφωνα με το πρόγραμμα στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, κανένας δεν μπορεί να φανταστεί τη φρίκη που προμηνύεται. Η κατάρρευση των συστημάτων επικοινωνίας του υπερσύγχρονου Μπόινγκ σημαίνει συναγερμό στον πύργο ελέγχου, ενώ οι θύρες του αεροσκάφους παραμένουν ερμητικά κλειστές. Όλοι οι επιβαίνοντες φαίνεται να είναι νεκροί, χωρίς εμφανή τραύματα, και οι επιδημιολόγοι του Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων καλούνται να διαπιστώσουν τι συνέβη. Προς μεγάλη τους ανακούφιση, ανακαλύπτουν τέσσερις επιζώντες, που όμως δε θυμούνται τίποτα. Ένα εβένινο κιβώτιο γεμάτο χώμα που βρίσκεται μυστηριωδώς στο φορτίο του αεροπλάνου, για να εξαφανιστεί αργότερα ως διά μαγείας, όπως και η παράξενη οργανική ουσία που καλύπτει σχεδόν από άκρη σε άκρη το εσωτερικό του Μπόινγκ δημιουργούν μεγάλα ερωτηματικά. Απ' ό,τι φαίνεται, όμως, ένας ηλικιωμένος έμπορος, άλλοτε καθηγητής λογοτεχνίας και λαογραφίας της Ανατολικής Ευρώπης, ο Αβραάμ Σετρακιάν, έχει τις απαντήσεις, αν και η ιστορία με τα βαμπίρ που διηγείται ακούγεται αρχικά εξωπραγματική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Αγοράστηκε. THX chill. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα