Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εναλλακτικά, μπορείς να καταφύγεις στη λύση του insomniak. Κατεβάζεις το Ψυχ από εδώ, αγοράζεις το Bororo και χαμογελάς σκεπτόμενος πως τους πήρες 2 βιβλία και πλήρωσες μόνο το ένα.

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εναλλακτικά, μπορείς να καταφύγεις στη λύση του insomniak. Κατεβάζεις το Ψυχ από εδώ, αγοράζεις το Bororo και χαμογελάς σκεπτόμενος πως τους πήρες 2 βιβλία και πλήρωσες μόνο το ένα.

Δημοσ.

Μπορώ να τρίβω και τα χέρια μου ενώ γελάω σατανικά?

Δημοσ.

• Moderators
Δημοσ.
Διάβασε κανείς "Το Ίχνος" (The Strain) των Guillermo Del Toro κ Chuck Hogan;

Φοβερο βιβλιο, απιστευτο σασπενς, γενικα ατμοσφαιρικο...

Με ενα μονο αρνητικο για την ωρα. Αποτελει το πρωτο μερος τριλογιας της οποιας τα αλλα δυο δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα. Αν νομιζεις πως θα αντεξεις την αναμονη, ορμα.

• Moderators
Δημοσ.
Διάβασε κανείς "Το Ίχνος" (The Strain) των Guillermo Del Toro κ Chuck Hogan;

Φοβερο βιβλιο, απιστευτο σασπενς, γενικα ατμοσφαιρικο...

Με ενα μονο αρνητικο για την ωρα. Αποτελει το πρωτο μερος τριλογιας της οποιας τα αλλα δυο δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα. Αν νομιζεις πως θα αντεξεις την αναμονη, ορμα.

Δημοσ.

Μόνο εάν έχεις φορέσει το σαρδόνιο βλέμα σου πρωτίστως.

Συνάδει.Ασορτί.

Δημοσ.

Μόνο εάν έχεις φορέσει το σαρδόνιο βλέμα σου πρωτίστως.

Συνάδει.Ασορτί.

• Moderators
Δημοσ.

Eλεος, παλι την πατησα με τριλογια. Διαβασα το Αριστερο Χερι του Θεου το οποιο ηταν αρκετα καλογραμμενο, και μου κρατησε το ενδιαφερον μεχρι την τελευταια σελιδα. Και εκει πηρα την απογοητευση μου, οταν συνειδητοποιησα πως προκειται για αλλη μια τριλογια της οποιας τα αλλα δυο δεν εχουν κυκλοφορησει. :P

Παντως ειναι επικο το πρωτο μερος, αν και το δευτερο συνεχισει στο ιδιο μοτιβο (γιατι οχι αλλωστε), ισως ξεπερασει στο μυαλο μου την τριλογια του Pullman.

http://www.dioptra.gr/page.aspx?itemID=PPG178_1306

• Moderators
Δημοσ.

Eλεος, παλι την πατησα με τριλογια. Διαβασα το Αριστερο Χερι του Θεου το οποιο ηταν αρκετα καλογραμμενο, και μου κρατησε το ενδιαφερον μεχρι την τελευταια σελιδα. Και εκει πηρα την απογοητευση μου, οταν συνειδητοποιησα πως προκειται για αλλη μια τριλογια της οποιας τα αλλα δυο δεν εχουν κυκλοφορησει. :P

Παντως ειναι επικο το πρωτο μερος, αν και το δευτερο συνεχισει στο ιδιο μοτιβο (γιατι οχι αλλωστε), ισως ξεπερασει στο μυαλο μου την τριλογια του Pullman.

Δημοσ.

Αν έχει ενδιαφέρον και τραβαει τον αναγνωστη,συμφωνα με τα στανταρτς που αυτος εχει θεσει,τοτε δεν συντρεχει κανενας λογος λοιδορίας.

Παντως,βλεπω οτι οι τιμες πατησαν και ξεπερασαν τα 20 ευρω.

Αυτο με στενοχωρει και με εξοργιζει.

Σε εποχη κρισης που οι τιμες ολων των αγαθων ειναι σταθερες ή πεφτουν- ή ετσι τουλαχιστο δειχνουν βασει προσφορων,εκπτωσεων,συμφωνιων κλπ- το βιβλιο παιρνει σταθερα την ανηφορα.Τι περιεργο ομως,μονο στην Ελληνικη αγορα.

Ξερετε τι νομιζω;Οτι αυτο συμβαινει διοτι δεν εχουν δεχτει-εγχωρια-το σκαμπιλι της πειρατιας.Τα ebooks στα ελληνικα ειναι σπανιο ειδος.

Ποιος ξερει;Ισως οταν καθιερωθουν στην αγορα τα ereaders, η αγορα του βιβλιου να δεχτει χτυπημα εκ των εσω,κατι σαν την πωληση mp3 που κοστιζουν ελαχιστα σεντς ας πουμε.

Μεχρι τοτε εγω αποφευγω τις νεες κυκλοφοριες,θεωρωντας μεγαλη κοροϊδία να δινω μισο μεροκαματο για ~200 φυλλα τυπωμενου χαρτιου.

Διαβαζω τωρα τον "Πύργο" του Φ.Κάφκα(μόλις 2€) με επομενο στοχο το

"Δύσκολα χρόνια" - Κ.Ντίκενς επίσης σε αυτή την τιμή

(που πηγαν αληθεια οι εκδοσεις των εφημεριδων ; Τα χρονια ειναι δυσκολα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...