Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις βιβλίων

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι μαλάκες είστε;;; των Luci και Status. Κλαίω.

Πάρτης κάποιο του Dan Brοwn γράφει Φανταστικά Βιβλία τα καλυτερότερα, θα γουστάρει σίγουρα στην παραλία, πχ αν της αρέσουν και οι υπολογιστές όπως το κοριτσι με το τατουαζ, μία καλή επιλογή είναι το digital fortress.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators

Διαβασα στις διακοπες Το Σμηνος το οποιο ηταν πραγματικα φοβερο βιβλιο αν και στην αρχη νομιζα πως θα με κουρασει, οχι λογω ογκου, αλλα λογω πληροφοριων.

Βρηκα πως ο συγγραφεας εχει γραψει και αυτο, http://www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id=198203 το εχετε διαβασει? Στο ιδιο υφος ειναι?

που μπορω να βρω το βιβλιο του λεο μπουσκαλια, ο πατερασ μου η ο πατερασ . επισης αν αξιζει γιατι το ψαχνω και οπου εχω ρωτησει δεν το εχω βρει

Εκτός απο το Λοστρέ και τα Χαστουκόψαρα για πείτε ένα βιβλίο του Χρηστίδη να διαβάσω.

Εκτός από Χαστουκόψαρα, έχω διαβάσει μόνο το Ψυχ αλλά το βρήκα αρκετά συμπαθητικό.

Εκτός απο το Λοστρέ και τα Χαστουκόψαρα για πείτε ένα βιβλίο του Χρηστίδη να διαβάσω.

Εκτός από Χαστουκόψαρα, έχω διαβάσει μόνο το Ψυχ αλλά το βρήκα αρκετά συμπαθητικό.

Ανάμεσα σε αυτό και το Bororo είμαι. Θα καταφύγω στην λύση του φοιτητή, όποιο είναι πιο φθηνό δηλαδή.

Ανάμεσα σε αυτό και το Bororo είμαι. Θα καταφύγω στην λύση του φοιτητή, όποιο είναι πιο φθηνό δηλαδή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...