insomniaK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Τι μαλάκες είστε;;; των Luci και Status. Κλαίω. Πάρτης κάποιο του Dan Brοwn γράφει Φανταστικά Βιβλία τα καλυτερότερα, θα γουστάρει σίγουρα στην παραλία, πχ αν της αρέσουν και οι υπολογιστές όπως το κοριτσι με το τατουαζ, μία καλή επιλογή είναι το digital fortress. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magoufisa Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 α σευχαριστω πολυ!αν και εψαξα για το digital fortress και δεν το βρισκω στα ελληνικα!ξερεις αν υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Το ψηφιακό οχυρό. Πάρτο στα αγγλικά, δεν αξίζει 20 ευρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 ειναι και μικρο μακρια απο deception point Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Moderators Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Διαβασα στις διακοπες Το Σμηνος το οποιο ηταν πραγματικα φοβερο βιβλιο αν και στην αρχη νομιζα πως θα με κουρασει, οχι λογω ογκου, αλλα λογω πληροφοριων. Βρηκα πως ο συγγραφεας εχει γραψει και αυτο, http://www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id=198203 το εχετε διαβασει? Στο ιδιο υφος ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazak-hool Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 που μπορω να βρω το βιβλιο του λεο μπουσκαλια, ο πατερασ μου η ο πατερασ . επισης αν αξιζει γιατι το ψαχνω και οπου εχω ρωτησει δεν το εχω βρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Εκτός απο το Λοστρέ και τα Χαστουκόψαρα για πείτε ένα βιβλίο του Χρηστίδη να διαβάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Εκτός απο το Λοστρέ και τα Χαστουκόψαρα για πείτε ένα βιβλίο του Χρηστίδη να διαβάσω. Εκτός από Χαστουκόψαρα, έχω διαβάσει μόνο το Ψυχ αλλά το βρήκα αρκετά συμπαθητικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Εκτός απο το Λοστρέ και τα Χαστουκόψαρα για πείτε ένα βιβλίο του Χρηστίδη να διαβάσω. Εκτός από Χαστουκόψαρα, έχω διαβάσει μόνο το Ψυχ αλλά το βρήκα αρκετά συμπαθητικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Αυτό διάβασα χθες. Μικρούλι αλλά πανέμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Αυτό διάβασα χθες. Μικρούλι αλλά πανέμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 To οποίο είναι και free ως ebook από τον εκδότη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 To οποίο είναι και free ως ebook από τον εκδότη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Εκτός από Χαστουκόψαρα, έχω διαβάσει μόνο το Ψυχ αλλά το βρήκα αρκετά συμπαθητικό. Ανάμεσα σε αυτό και το Bororo είμαι. Θα καταφύγω στην λύση του φοιτητή, όποιο είναι πιο φθηνό δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Εκτός από Χαστουκόψαρα, έχω διαβάσει μόνο το Ψυχ αλλά το βρήκα αρκετά συμπαθητικό. Ανάμεσα σε αυτό και το Bororo είμαι. Θα καταφύγω στην λύση του φοιτητή, όποιο είναι πιο φθηνό δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα