Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Θα μου προτείνατε γενικά Thomas Wolfe και συγκεκριμένα The Bonfire of the Vanities για καλοκαιρινό ανάγνωσμα;

Grazie

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οποιος εχει διαβασει το kitchen confidential του Anthony bourdain, εχει βγει και συνεχεια (medium raw) που ηταν αψογο και αυτο.

Δημοσ.

Σήμερα ξεκίνησα το Να σου πω μια Ιστορία του Χορχε Μπουκαϊ. Μ' άρεσε πολύ το 1ο μισό που διάβασα και έχω την εντύπωση ότι έχει να σου δώσει μια απάντηση ή μια κατεύθυνση διαφορετική ανάλογα τη φάση που περνάς στη ζωή σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι πάντα θα έχει να σου δώσει κάτι.

Δημοσ.

To διάβαζα πέρσι τέτοιο καιρό αυτό.

Ευχάριστο ανάγνωσμα παραλίας ήταν. Μια χαρά.

Τώρα τελειώνω while σε ξαπλώστρα το Something to tell you, του Hanif Kureishi. Το είχα ξεκινήσει καιρό πρίν αλλα τώρα ήταν καιρός να το τελειώσω. Καλούλι και πάλι για παραλία/wc.

Έχει κανείς ιδέα τι ακριβώς είναι το "Diary of a wimpy kid"?

Το βλέπω παντού στο ίντερνετ με 4-5 αστέρια βαθμολογία και απο όσο καταλαβαίνω είναι ενήλικο "ανάγνωσμα". Χιουμοριστικό; Τι φάση;

Δημοσ.
To διάβαζα πέρσι τέτοιο καιρό αυτό.

Ευχάριστο ανάγνωσμα παραλίας ήταν. Μια χαρά.

Τώρα τελειώνω while σε ξαπλώστρα το Something to tell you, του Hanif Kureishi. Το είχα ξεκινήσει καιρό πρίν αλλα τώρα ήταν καιρός να το τελειώσω. Καλούλι και πάλι για παραλία/wc.

Έχει κανείς ιδέα τι ακριβώς είναι το "Diary of a wimpy kid"?

Το βλέπω παντού στο ίντερνετ με 4-5 αστέρια βαθμολογία και απο όσο καταλαβαίνω είναι ενήλικο "ανάγνωσμα". Χιουμοριστικό; Τι φάση;

Φίλε, είναι το Ημερολόγιο ενός σπασίκλα, σε τέσσερις συνέχειες. Απευθύνεται σε παιδιά/έφηβους κυρίως. Είναι χιουμοριστικό, έχει την πλάκα του, αλλά οι ενήλικες θα το θεωρήσουν πολύ "ελαφρύ" ανάγνωσμα (εξ ιδίας πείρας).

Δημοσ.
Ορίτζιναλ ή μετάφραση λούσι;

Το ορίτζιναλ. Σήμερα ξεκινώ τον καινούριο, χουχ.

με έβαλες σε πειρασμό.

Το νου σου, θα σκαλώσεις.

Δημοσ.

Μετά τον τρίτο τόμο, ένιωθα πως μαστίγωνα τον εγκέφαλο μου...

Ας προτείνω ποιότητα: Craig Russell - The Long Glasgow Kiss.

Δημοσ.

Ψάχνω για κάποιο βιβλίο να περάσω ευχάριστα την ώρα μου...

Τα τελευταία που διάβασα και με κράτησαν πολύ ήταν τα 1984 και η τριλογία Millenium (the girl with the dragon tattoo etc).

Στο πάνθεον όμως τοποθετώ τον άρχοντα ...

Έχετε να προτείνετε κανένα καλό;

Δημοσ.

Αν σου αρέσει η επιστημονική φαντασία τύπου Johny Mnemonic θα πρότεινα το b6016.jpg ή καποιο αλλο το gibson. Αν θελεις κατι σε στυλ LoTR θα πρότεινα Gavriel Kay και το Υφαντο του Φιοναβαρ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...