Humphrey Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Καλημέρα Θα μου προτείνατε γενικά Thomas Wolfe και συγκεκριμένα The Bonfire of the Vanities για καλοκαιρινό ανάγνωσμα; Grazie
Toufas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 οποιος εχει διαβασει το kitchen confidential του Anthony bourdain, εχει βγει και συνεχεια (medium raw) που ηταν αψογο και αυτο.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Σήμερα ξεκίνησα το Να σου πω μια Ιστορία του Χορχε Μπουκαϊ. Μ' άρεσε πολύ το 1ο μισό που διάβασα και έχω την εντύπωση ότι έχει να σου δώσει μια απάντηση ή μια κατεύθυνση διαφορετική ανάλογα τη φάση που περνάς στη ζωή σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι πάντα θα έχει να σου δώσει κάτι.
Freakster Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Chris! πιάσε κόκκινο! αυτό ξεκίνησα και εγώ χτες! δώρο μου το φέραν
klainmaingr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 To διάβαζα πέρσι τέτοιο καιρό αυτό. Ευχάριστο ανάγνωσμα παραλίας ήταν. Μια χαρά. Τώρα τελειώνω while σε ξαπλώστρα το Something to tell you, του Hanif Kureishi. Το είχα ξεκινήσει καιρό πρίν αλλα τώρα ήταν καιρός να το τελειώσω. Καλούλι και πάλι για παραλία/wc. Έχει κανείς ιδέα τι ακριβώς είναι το "Diary of a wimpy kid"? Το βλέπω παντού στο ίντερνετ με 4-5 αστέρια βαθμολογία και απο όσο καταλαβαίνω είναι ενήλικο "ανάγνωσμα". Χιουμοριστικό; Τι φάση;
Lucifer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Dark Tower παιδιά, εγγύηση, 5 τόμοι σε 8 μέρες.
NOMIKOS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Dark Tower παιδιά, εγγύηση, 5 τόμοι σε 8 μέρες. με έβαλες σε πειρασμό.
wizzy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 To διάβαζα πέρσι τέτοιο καιρό αυτό.Ευχάριστο ανάγνωσμα παραλίας ήταν. Μια χαρά. Τώρα τελειώνω while σε ξαπλώστρα το Something to tell you, του Hanif Kureishi. Το είχα ξεκινήσει καιρό πρίν αλλα τώρα ήταν καιρός να το τελειώσω. Καλούλι και πάλι για παραλία/wc. Έχει κανείς ιδέα τι ακριβώς είναι το "Diary of a wimpy kid"? Το βλέπω παντού στο ίντερνετ με 4-5 αστέρια βαθμολογία και απο όσο καταλαβαίνω είναι ενήλικο "ανάγνωσμα". Χιουμοριστικό; Τι φάση; Φίλε, είναι το Ημερολόγιο ενός σπασίκλα, σε τέσσερις συνέχειες. Απευθύνεται σε παιδιά/έφηβους κυρίως. Είναι χιουμοριστικό, έχει την πλάκα του, αλλά οι ενήλικες θα το θεωρήσουν πολύ "ελαφρύ" ανάγνωσμα (εξ ιδίας πείρας).
klainmaingr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Α. Οκ. Εφηβικό. Πάσο. Απλά επειδή το έβλεπα παντού, είπα μήπως έχω χάσει κάτι ή ήταν τίποτα Αρκαδίστικο. Θένξ.
Lucifer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Ορίτζιναλ ή μετάφραση λούσι; Το ορίτζιναλ. Σήμερα ξεκινώ τον καινούριο, χουχ. με έβαλες σε πειρασμό. Το νου σου, θα σκαλώσεις.
insomniaK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μετά τον τρίτο τόμο, ένιωθα πως μαστίγωνα τον εγκέφαλο μου... Ας προτείνω ποιότητα: Craig Russell - The Long Glasgow Kiss.
Vintage Jewel Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 εχει καταφερει κανεις να διαβασει το οδυσσεια του τζειμς τζοις?
Brisingr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Ψάχνω για κάποιο βιβλίο να περάσω ευχάριστα την ώρα μου... Τα τελευταία που διάβασα και με κράτησαν πολύ ήταν τα 1984 και η τριλογία Millenium (the girl with the dragon tattoo etc). Στο πάνθεον όμως τοποθετώ τον άρχοντα ... Έχετε να προτείνετε κανένα καλό;
Chrisxxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Αν σου αρέσει η επιστημονική φαντασία τύπου Johny Mnemonic θα πρότεινα το ή καποιο αλλο το gibson. Αν θελεις κατι σε στυλ LoTR θα πρότεινα Gavriel Kay και το Υφαντο του Φιοναβαρ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα