Sylvia88 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 τι σε κάνει τόσο σίγουρο ; αν καταλάβα καλα υπάρχει ένα βιβλίο που ισχυρίζεται ότι υπάρχει και όχι ότι είναι αυτό ακριβώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 τι σε κάνει τόσο σίγουρο ; αν καταλάβα καλα υπάρχει ένα βιβλίο που ισχυρίζεται ότι υπάρχει και όχι ότι είναι αυτό ακριβώς... Δεν υπήρξε ποτέ(ς) νεκρονόμικον, δημιούργημα τη φαντασίας του Λαβκραφτ ήταν. Τώρα το ότι ο κάθε εκδοτικός οίκος έχει και δικιά του έκδοση του νεκρονόμικον, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sylvia88 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 αα καλά τότες πολύ ούρμπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Σύλβια, αν θες μπορώ να ψάξω την ίδια τη δήλωση του HP που ξεκαθαρίζει πως το βγαλε από το κεφάλι του και πως δε βασίστηκε κάπου παρά στο γενικότερο μύθο του "forbidden knowledge". Αλλά επειδή είσαι Γερμανόφωνη και ομορφόπαιδο δε θα με παιδέψεις και απλώς θα με εμπιστευτείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sylvia88 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Σύλβια, αν θες μπορώ να ψάξω την ίδια τη δήλωση του HP που ξεκαθαρίζει πως το βγαλε από το κεφάλι του και πως δε βασίστηκε κάπου παρά στο γενικότερο μύθο του "forbidden knowledge". Αλλά επειδή είσαι Γερμανόφωνη και ομορφόπαιδο δε θα με παιδέψεις και απλώς θα με εμπιστευτείς! :o σε εμπιστεύομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverCloak Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Όχι, υπάρχει το Necronomicon. Είχα γνωρίσει και τον Mad Arab [δεν θυμάμαι πως τον λένε]. Καλό παιδί κατά βάθος. Δεν είχε γράψει τίποτε άλλο, όμως, κρίμα. Μα τι μανία είναι αυτή με τη μελέτη των εξτρεμιστών; Ας πω και εγώ ένα λοιπόν. Δεν έχω διαβάσει τι έχει λεχθεί, οπότε αν υπάρχει μη βαράτε. Cory Doctorow - Little Brother (ελληνικά - γενιά X-net. Εγκρίνεται Snoob; ) Είναι κάτι σαν cyberpunk . Μιλάει για τις καταπιεσμένες ελευθερίες στον σημερινό ψηφιακό κόσμο μέσα από ένα καταιγιστικό μυθιστόρημα. Ο κεντρικός ήρωας είναι έφηβος, όποτε μια ταύτιση ενδεχομένως θα δημιουργηθεί σε αυτή την ηλικιακή ομάδα. Είχα να ξενυχτίσω με βιβλίο από το 1984. (Το βιβλίο α; ) Έχει βγάλει και άλλα βιβλία - δείτε το site του. Α ξέχασα, τα βιβλία αν δεν θέλετε να τα αγοράσετε τα δίνει για download με CC άδεια. Δωρεάν. Α και φυσικά το Logicomix. Και αν αρχίσω δεν θα τελειώνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sylvia88 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 πάντος δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι εκδοτικοί οίκοι μεταφράζουν ένα μέρος από την δουλειά συγγραφέων και όχι όλα ...π.χ από τους αγαπημένους μου,τον P.J.Gutierrez,λείπουν ακόμα δυο/τρία βιβλία που τα έχει μόνο στα Ισπανικά :mad: οπως επίσεις κανά δυο από τον άλλον () αγαπημένο μου Bill Bryson,που τα έχει μόνο στο Αγγλικά.Με τις βασικές γνώσεις μου στα ίνγκλις θα κάνω ένα χρόνο να το διαβάσω Ευτυχώς η τελευταία στην λίστα των αγαπημένων μου είναι η Heidenreich που είναι Γερμανίδα και μπορώ να τα διαβάσω Και όπως είπαμε κάτι ποστ πριν-θέλουμε επιτέλους μετάφραση το πράσινο σημειοματάριο του Ernestito του Guevara :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOMIKOS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 άντε να σας φτιάξω, έπρεπε να περιμένω κανά μισάωρο να αρχίσει ο αγών τους, επομένως χώθηκα σε βιβλιοπωλείο (απέφυγα τα αστυνομικά) και τράβηξα ένα που ήταν ανάποδα πάνω σε ένα πάγκο. Ήταν αυτό! Βιογραφία είναι, αλλά κάποιον ο βίος και ο τρόπος περιγραφής του, γαμεί και δέρνει. Πήγα στο 30΄ για τον αγώνα... Avoid Boring People: Lessons from a Life in Science ενδιαφέρον φαίνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
algait Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Γνωρίζει κανείς τι παίζει φέτος στον Αρμενιστή από χρεώσεις? Δηλαδή ένα ζευγάρι με μια μέση σκηνή (Ιγκλου 4 ατόμων) τι πληρώνει την ημέρα? Το αυτοκίνητο υπάρχει χώρος να το αφήσεις έξω? Πρέπει να κλείσεις για να βρεις θέση? Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Γνωρίζει κανείς τι παίζει φέτος στον Αρμενιστή από χρεώσεις? Δηλαδή ένα ζευγάρι με μια μέση σκηνή (Ιγκλου 4 ατόμων) τι πληρώνει την ημέρα? Το αυτοκίνητο υπάρχει χώρος να το αφήσεις έξω? Πρέπει να κλείσεις για να βρεις θέση? Ευχαριστώ... http://www.armenistis.com.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=38 Max ενα δεκαρι το ατομο βγαινει.. Το αμαξι το εχεις διπλα στη σκηνη σου αλλά αν θελεις το βαζεις και εξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aitherovamwn Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Το τοπ μου "Η Πανούκλα'' του Αλμπερ Καμι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μολις τελειωσα το βιβλιο Κοντα Στα Ορια του Πετερ Χοε. http://www.psixogios.gr/site/Books/show?cid=21231 Αν και η μεταφραση πρεπει να ειχε καποια κενα, ή ο συγγραφεας σε καποια σημεια εξ΄αρχης δεν ειχε συνοχη, το βιβλιο ηταν γροθια στο στομαχι οσον αφορα το εκπαιδευτικο συστημα της Δανιας. Δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι ακριβης η περιγραφη (Lucifer?), αλλα σε καθε περιπτωση σε συνδυασμο με την γραφη του Χοε ηταν σε σημεια ασφυκτικο με εναν περιεργο τροπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crazy Diamond Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Σκέφτομαι να ξεκινήσω Terry Pratchett, έχει διαβάσει κανείς σας; Λέει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Σκέφτομαι να ξεκινήσω Terry Pratchett, έχει διαβάσει κανείς σας; Λέει; Από τους αγαπημένους μου συγγραφείς: χιούμορ και άφθονες σύγχρονες/φιλοσοφικές/ιστορικές/πολιτιστικές αναφορές μέσα σε ένα ελαφρώς (έως πολύ) surreal fantasy πλαίσιο. Εκτός της βασικής σειράς βιβλίων, που διαδραματίζονται στο Discworld, υπάρχουν και διάφορα παρακλάδια, αλλά δε θα πρότεινα να ξεκινήσεις με αυτά γιατί στις ήδη πυκνές αναφορές προστίθενται και αναφορές στον ίδιο τον Discworld. Οπότε, ξεκινάς με το The Color of Magic. Εναλλακτικά, αν θέλεις μία από τις σχετικά πρώτες "αυτόνομες" ιστορίες (πάντα μέσα στον κόσμο του Discworld, αλλά αν εξαιρέσεις το Θάνατο δεν έχεις χαρακτήρες με "παρελθόν" ώστε να πεις πως χάνεις κάτι αν δεν τους πιάσεις από την αρχή΄) θα πρότεινα το Small Gods. Εξαιρετικό επίσης το Jingo, αλλά εκεί διαδραματίζεται στην Ankh-Morpork οπότε καλό θα ήταν να έχεις background στον κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μολις τελειωσα το βιβλιο Κοντα Στα Ορια του Πετερ Χοε. http://www.psixogios.gr/site/Books/show?cid=21231 Αν και η μεταφραση πρεπει να ειχε καποια κενα, ή ο συγγραφεας σε καποια σημεια εξ΄αρχης δεν ειχε συνοχη, το βιβλιο ηταν γροθια στο στομαχι οσον αφορα το εκπαιδευτικο συστημα της Δανιας. Δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι ακριβης η περιγραφη (Lucifer?), αλλα σε καθε περιπτωση σε συνδυασμο με την γραφη του Χοε ηταν σε σημεια ασφυκτικο με εναν περιεργο τροπο... 'εν το 'χω διαβάσει και από Δανία ξέρω κυρίως από πανεπιστημιακή εκπαίδευση (και δεν έχεις να πεις πολλά κακά εκεί). Τα λίγα που ξέρω για πρωτοβάθμια, είναι όντως φρικαλέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα