Lucifer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Sweet, ακόμα να μετανοήσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sylvia88 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ναι έ ; άκουσα καλά λόγια γι'αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SweeT_DreamS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Έπρεπε να διαβάσω και το τελευταίο του βιβλίο για ν'αλλάξω γνώμη για τον Κοέλιο, Λούσιφερ. Του είχα στείλει και e-mail κάποτε θυμάμαι πάνω στον ενθουσιασμό μου. Σύλβια, έχει περάσει αρκετός καιρός που το διάβασα. Αν θέλεις να διαβάσεις οπωσδήποτε Κοέλιο, διάβασε αυτά που σου είπα. Τα υπόλοιπα κυμαίνονται στο ίδιο επίπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Sweet, ακόμα να μετανοήσεις; Μιάς και είσαι Buff του WWII (θα στο χαλάσω το 3ο ράιχ έχασε) σου προτείνω το "Οι Επτά Ηγέτες του Πολέμου" του Μάρκ Φερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sylvia88 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Σύλβια, έχει περάσει αρκετός καιρός που το διάβασα. Αν θέλεις να διαβάσεις οπωσδήποτε Κοέλιο, διάβασε αυτά που σου είπα. Τα υπόλοιπα κυμαίνονται στο ίδιο επίπεδο. θα κοιτάξω τα υπόλοιπα και θα δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Παιδιά εγώ με τη σειρά μου θα σας προτείνω το «Βαλίτσες και φύγαμε» από Γιάννη Μανάλη και Χάρη Παπαδόπουλο, εκδόσεις Λιβάνη. Πρόκειται για ανάλαφρο βιβλίο, ότι πρέπει τώρα για το καλοκαίρι, ταξιδιάρικο με αρκετό γέλιο και πολλές ατάκες. Αφορά ένα γκρουπ νεοελλήνων που πηγαίνουν ταξίδι στην Κούβα μες στον Αύγουστο και εκεί διαδραματίζονται σκηνικά απείρου κάλλους. Οι συγγραφείς είναι προσωπικοί μου φίλοι, οπότε αν κάποιος από εσάς το διαβάσει θα ήθελα να μου πει τη γνώμη του να τους την μεταβιβάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOMIKOS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Παιδιά εγώ με τη σειρά μου θα σας προτείνω το «Βαλίτσες και φύγαμε» από Γιάννη Μανάλη και Χάρη Παπαδόπουλο, εκδόσεις Λιβάνη.Πρόκειται για ανάλαφρο βιβλίο, ότι πρέπει τώρα για το καλοκαίρι, ταξιδιάρικο με αρκετό γέλιο και πολλές ατάκες. Αφορά ένα γκρουπ νεοελλήνων που πηγαίνουν ταξίδι στην Κούβα μες στον Αύγουστο και εκεί διαδραματίζονται σκηνικά απείρου κάλλους. Οι συγγραφείς είναι προσωπικοί μου φίλοι, οπότε αν κάποιος από εσάς το διαβάσει θα ήθελα να μου πει τη γνώμη του να τους την μεταβιβάσω. Οκ.θα το τσεκάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Του είχα στείλει και e-mail κάποτε θυμάμαι πάνω στον ενθουσιασμό μου. Και τι, απάντησε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SweeT_DreamS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Και τι, απάντησε; Όχι. Εννοείται πως όχι Με γείωσε μία Felicidade (on behalf of P.Coelho βεβαίως-βεβαίως). Άλλωστε δεν περίμενα απάντηση. Απλά ήθελα να γράψω πόσο σουπερ-ο-φανταστικοτέλειος συγγραφέας είναι. Ήταν. Κάποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Όχι. Εννοείται πως όχι Με γείωσε μία Felicidade (on behalf of P.Coelho βεβαίως-βεβαίως). Άλλωστε δεν περίμενα απάντηση. Απλά ήθελα να γράψω πόσο σουπερ-ο-φανταστικοτέλειος συγγραφέας είναι. Ήταν. Κάποτε. Επόμενο ήταν, ΑΦΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Ξαναρχισα να το διαβαζω για δευτερη φορα, μετα απο καμποσα χρονια, και ειπα να το βαλω και εδω. Το υφαντο της Φιοναβαρ "Αντιγραφη" του Αρχοντα, αλλα αρκετα καλη ωστε να την τιμησουν οσοι τους αρεσει η λογοτεχνια του φανταστικου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Λοιπόν, ως γνωστόν αποφεύγω την ποιότητα και γουστάρω αστυνομικά. Το πρόσφατο κόλλημα ο Frederick Forsyth. Είναι πολύ πιθανό να ξέρετε κάποια από τα έργα του, από τις ταινίες που έχουν βασιστεί πάνω τους, όπως το day of the jackal και το the odessa file. Είναι μαέστρος του λόγου και είναι φανερό πως έχει επηρεάσει πολλούς κατοπινούς του στον τρόπο γραφής. Τον προτείνω και το σ/κ θα ξεκινήσω το Afghan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxeth Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Ξαναρχισα να το διαβαζω για δευτερη φορα, μετα απο καμποσα χρονια, και ειπα να το βαλω και εδω. Το υφαντο της Φιοναβαρ "Αντιγραφη" του Αρχοντα, αλλα αρκετα καλη ωστε να την τιμησουν οσοι τους αρεσει η λογοτεχνια του φανταστικου. Είναι αντιγραφή του Άρχοντα το υφαντό της Φιονοβάρ; Έχουν περάσει βέβαια αρκετά χρόνια από τότε που το διάβασα αλλά δεν θυμάμαι να έχει τόσο μεγάλη σχέση με τον άρχοντα, ώστε να μπορούμε να πούμε ότι είναι αντιγραφή του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sylvia88 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 πάει το χασάμε με την ζέστη γράφω σε λάθος τόπικ και δεν μιλάει κανείς μπράβο γουρουνάκια Here again...κάνα απογορευμένο βιβλίο ΕΚΤΟΣ TO MEIN KAMPF ;τώρα που το θυμάμαι αυτό το necronomicon τι σκατά είναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Ανύπαρκτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα