Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις βιβλίων

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εκτός της κατηγορίας των μυθιστορημάτων, σας αρέσουν τα βιβλία/εγχειρίδια της σειράς "For Dummies"; Εγώ τα βρίσκω πολύ εύκολα και μία καλή εισαγωγή για το θέμα που αναλύει. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά διάβασα ένα απίστευτο βιβλίο "Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει¨. Λογικά το ξέρετε αλλά αν όχι διαβάστε το

τρομερο!εγκρινω

Τέλειωσε η τριλογία του stieg larsson, αν εξαιρέσουμε ότι μου άφησε μία μανία για σάντουιτς και καφέ, μετά από ένα σημείο έγινε βαρετή και προβλέψιμη. Και εκτός αυτού, πόσους πια χρειάζεται για να γίνει τζέρτζελο;;; Σιχτίρισα στο σημείο που περιγράφει με λεπτομέρειες έναν μπάτσο που μόνο σε εκείνο το σημείο εμφανίζεται...

Το επόμενο για διάβασμα είναι το 61 hours ή blocks δε θυμάμαι του lee child. Βία. Σεχ. Καφές. Βία.

Ένα must-have για την κάθε βιβλιοθήκη είναι η Πολιτεία του Πλάτωνα.

Από τα σημαντικότερα κείμενα που έχουν γραφτεί στην ιστορία. Απαραίτητο να διαβαστεί για όσους ασχολούνται με κοινωνικές, πολιτικές και ανθρωπιστικές επιστήμες.

Το "Ο θειος Πετρος και η εικασια του Γκολντμπαχ" το διαβασα και μου αρεσε πολυ.Το ''8'' αν και ειχε πολυ καλη πλοκη με κουραζε με τοσες λεπτομερειες.

Εχω να προτεινω το ''Σκακιστικη Νουβελα''.Φοβερο!;)

Όχι άλλο Κωέλιο.

χαχα σωστός, αλλά από την άλλη δεν είναι και άσχημος. Το η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει ας πούμε δίνει μια όμορφη οπτική για τη ζωή. Ζήσε τη στιγμή κτλ. Απλά είναι αυτό που λες, νυσάφι πια με τον Κοέλιο. :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά προτείνετε την καλύτερη κατά την γνώμη σας έκδοση του The Count of Monte Cristo του Alexandre Dumas στα Ελληνικά ή Αγγλικά.

Επεξ/σία από timekeeper

Μεταφράσεις θα είναι και τα δυο (το αυθεντικό είναι στα γαλλικά), πάρε το στη γλώσσα που ευχαριστιέσαι να διαβάζεις

Το ξέρω φίλε μου, αλλά παίζουν τρελές διαφορές από έκδοση σε έκδοση. Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σε αυτή την έκδοση http://www.amazon.com/Count-Monte-Cristo-Penguin-Classics/dp/0140449264/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1275809437&sr=8-1 για τους λόγους που αναφέρει εδώ: http://www.amazon.com/Count-Monte-Cristo-Penguin-Classics/product-reviews/0140449264/ref=cm_cr_dp_synop?ie=UTF8&showViewpoints=0&sortBy=bySubmissionDateDescending#R222QA1SEOPTQY

---------- Προσθήκη στις 13:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:10 ----------

Τελικά το βιβλίο το παρήγγειλα από εδώ http://www.bookdepository.co.uk/ Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει δωρεάν αποστολή σε όλο τον κόσμο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...