Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις βιβλίων

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ανακάλυψα το τόπικ και είπα να προτείνω κι εγώ κάτι :

Ιντιθ Γουόρτον - Η λυδία λίθος

http://http://www.bibliopolio.gr/%CE%BB%CF%85%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CE%BB%CE%AF%CE%B8%CE%BF%CF%82-p-169878.html

Η υπόθεση : (έχω αφαιρέσει το τέλος, αλλά εάν ανοίξετε το σύνδεσμο θα το ανακαλύψετε)

"Ο Γκλέναρντ είναι ένας φτωχός δικηγόρος που δεν έχει τα οικονομικά μέσα να παντρευτεί την επίσης φτωχή εκλεκτή της καρδιάς του Αλέξα Τρεντ. Αποφασίζει λοιπόν να πουλήσει τα γράμματα που τού είχε στείλει η διάσημη συγγραφέας κυρία Όμπιν, η οποία έχει πεθάνει, προκειμένου να εξασφαλίσει τα απαραίτητα χρήματα για το γάμο τους. Η κυρία Όμπιν ήταν ένα σπουδαίο μυαλό, αλλά είχε μέτρια εμφάνιση, και ο Γκλέναρντ δεν ανταπέδωσε ποτέ το ερωτικό πάθος της. Με την πράξη που κάνει ο Γκλέναρντ -δηλαδή να δώσει βορά στο κοινό κάτι τόσο προσωπικό όσο η ερωτική αλληλογραφία της κυρίας Όμπιν- χάνει τον αυτοσεβασμό του, αλλά και την αγάπη του για τη γυναίκα για χάρη της οποίας είχε κάνει αυτή τη φαουστική συναλλαγή."

Το είχε κάποτε το ποντίκι (η εφημερίδα) δώρο, μικρούλη είναι, σε ένα απόγευμα διαβάζεται.

Μην το χάσετε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανακάλυψα το τόπικ και είπα να προτείνω κι εγώ κάτι :

Ιντιθ Γουόρτον - Η λυδία λίθος

http://http://www.bibliopolio.gr/%CE%BB%CF%85%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CE%BB%CE%AF%CE%B8%CE%BF%CF%82-p-169878.html

Η υπόθεση : (έχω αφαιρέσει το τέλος, αλλά εάν ανοίξετε το σύνδεσμο θα το ανακαλύψετε)

"Ο Γκλέναρντ είναι ένας φτωχός δικηγόρος που δεν έχει τα οικονομικά μέσα να παντρευτεί την επίσης φτωχή εκλεκτή της καρδιάς του Αλέξα Τρεντ. Αποφασίζει λοιπόν να πουλήσει τα γράμματα που τού είχε στείλει η διάσημη συγγραφέας κυρία Όμπιν, η οποία έχει πεθάνει, προκειμένου να εξασφαλίσει τα απαραίτητα χρήματα για το γάμο τους. Η κυρία Όμπιν ήταν ένα σπουδαίο μυαλό, αλλά είχε μέτρια εμφάνιση, και ο Γκλέναρντ δεν ανταπέδωσε ποτέ το ερωτικό πάθος της. Με την πράξη που κάνει ο Γκλέναρντ -δηλαδή να δώσει βορά στο κοινό κάτι τόσο προσωπικό όσο η ερωτική αλληλογραφία της κυρίας Όμπιν- χάνει τον αυτοσεβασμό του, αλλά και την αγάπη του για τη γυναίκα για χάρη της οποίας είχε κάνει αυτή τη φαουστική συναλλαγή."

Το είχε κάποτε το ποντίκι (η εφημερίδα) δώρο, μικρούλη είναι, σε ένα απόγευμα διαβάζεται.

Μην το χάσετε.

Ας μην είναι μεγάλα , ας μην είναι μικρά , ας είναι σειρά ολόκληρη , ας είναι μόνο ένα , ας είναι τόμοι αλλά θέλω βιβλίο(-α) που σε κρατάνε σε αυτό , να το κλείνω απο τον φόβο μου αλλά να το ξανανοίγω επείδη θέλω να δς τι γίνεται. Να τρομοκρατούμαι όσο δεν πάει άλλο. Να μου φτάνει το σκατό στην κάλτσα:whistle:. Επειδή είμαι 15χρόνος να μην είναι τεράστιο και να μην πλατιάζει. Ας έχει οποιοδήποτε θέμα φαντάσματα , γενικα φαντασία ή ας ειναι ρεαλιστικό. Αλλά θέλω να φοβηθώ η τουλάχιστων για να μην ζητάω πολλά ασ με κρατάει σε αγωνια.Ας είναι και μόνο μυστηρίο αλλα τουλαχιστων ας βρω κάτι!:shifty::shifty:

Ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις!(Κάτι ακόμα - είμαι μεγαλος για ανατριχίλες?)

Ένα όνομα μου έρχεται στο μυαλό αλλά καμία αξιόλογη μετάφρασή του.

Αν ψήνεσαι ΜΟΝΟ στα Αγγλικά, HP Lovecraft και ξεκινάς με Strange Case of Charles Dexter Ward.

Θα το διαβάσεις, θα πεις "τι γαμάτο", δε θα έχεις τρομάξει ιδιαίτερα.

Και μια-δυο νύχτες μετά θα αρχίσεις να το βλέπεις στον ύπνο σου.

το ''αρωμα του ονειρου'' πολυ καλο βιβλιο, γελασα αρκετες φορες με τις περιγραφες του τυπου. πολυ καλο βιβλιο που διαβασα προσφατα ειναι το ''ευαγγελιο του σατανα'' του πατρικ γκραχαμ. σε κραταει σε αγωνια απο την αρχη μεχρι το τελος με την συνεχομενη δραση

Ένα όνομα μου έρχεται στο μυαλό αλλά καμία αξιόλογη μετάφρασή του.

Αν ψήνεσαι ΜΟΝΟ στα Αγγλικά, HP Lovecraft και ξεκινάς με Strange Case of Charles Dexter Ward.

Θα το διαβάσεις, θα πεις "τι γαμάτο", δε θα έχεις τρομάξει ιδιαίτερα.

Και μια-δυο νύχτες μετά θα αρχίσεις να το βλέπεις στον ύπνο σου.

Μακάρι να είναι τόσο κάλο αλλα πας τρίτη γυμνασίου και απο αγγλίκα είμαι σε αρκετα καλο επίπεδο(έχω παρει lower , και συνεχίζω) αλλα θα το βγάλω στα αγγλικά το βιβλίο? Το μεταφρασμένο χάνει ...?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...