Sellers Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 δεν εχω διαβάσει το λυκόφως, δε με προκάλεσε καθόλου σα βιβλίο. Ούτε τις ταινίες είδα.Πάντως,το αγώνες πείνας, είναι αρκετά ως πολύ καλό, ευκολοδιαβαστο, με πρωτότυπη υπόθεση, και σε κρατάει! Το μόνο κακό ειναι ότι έχουν κυκλοφορήσει τα 2/3 της τριλογίας... Έχει παρόμοια ατμόσφαιρα με το τεστ?
kostas1966 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Έχει παρόμοια ατμόσφαιρα με το τεστ? Αφού διαβάσεις απόσπασμα του τεστ εδώ πράξεις το αυτό και για τους αγώνες πείνας εδώ βγάζεις ααβίαστα και ααβασάνιστα στο χώρο σου τα συμπεράσματα σου. Αν ρωτάς εμένα,τα έχω στοχοποιήσει και τα 2. Πολύ απλά,ο..."πυροβολισμός" δεν χρειάζεται να είναι high priority. Για να πέσει η τιμή τους κάτω από την ενιαία του καταλόγου (-10%),αν με αντιλαμβάνεσαι. Και για να ολοκληρωθεί η τριλογία τους. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2010 από kostas1966
antreaslam Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Έχει παρόμοια ατμόσφαιρα με το τεστ? ναι, αλλά το βρήκα λίγο ανώτερο...
KaizerSoze Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Επειδη ψηνομαι για το Τεστ που λετε ολοι, αν καταλαβα καλα ειναι τριλογια? Ποσα εχουν βγει μεχρι στιγμης?
antreaslam Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Επειδη ψηνομαι για το Τεστ που λετε ολοι, αν καταλαβα καλα ειναι τριλογια?Ποσα εχουν βγει μεχρι στιγμης? δυστυχως,ενα μονο! Δεν ξεκινάς τους αγώνες πείνας, που εχουν βγει τα 2, και το 3ο θα βγει τον οκτωβριο?
KaizerSoze Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μπα...ήδη μπαίνει στην σειρα αφου το εχω παραγγειλει το Five Greatest Warriors να τελειωνω με αυτη την τριλογια και μετα ελεγα να πλακωσω κατι βιβλια Φυσικης
Sellers Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 ...και μετα ελεγα να πλακωσω κατι βιβλια Φυσικης Για πες να πάρω καμιά ιδέα.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δεν τα θυμαμαι, στις αρχες του τοπικ του FlashForward νομιζω το συζητουσαμε, ενοτητα κινηματογραφου
kostas1966 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Έπειτα από ενδελεχή έρευνα και ατέλειωτο διάβασμα σε φόρουμς,blogs,άρθρα και κριτικές πάσης φύσης,κατέληξα στα παρακάτω βιβλία. Η τρέχουσα οικονομική μου δυνατότητα μου επιτρέπει την αγορά τριών ή το πολύ τεσσάρων από αυτών. Εκτός αυτού,ίσως να μην αξίζουν τελικά και όλα (παρά τις πολύ θετικές κριτικές). Το αναγνωστικό μου προφίλ-επί του παρόντος-εστιάζεται στην κατηγορία αγωνίας-μυστηρίου. Σκέφτομαι να δώσω την παραγγελία μου στην «Πολιτεία» που δείχνει να έχει τις πιο προσιτές τιμές. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.Εσείς ποιά από αυτά θεωρείτε ως καλύτερα;
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Το Παιχνιδι Των Κρυφων ευχων ειναι πολυ δυνατο και παιζει αρκετα με το μυαλο του αναγνωστη. Σε σημεια θα σε εκνευρισει αφανταστα η εξελιξη. Το προτεινω! Να σου προτεινω επισης και αυτο http://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=2751674 απο τα λιγα βιβλια που με εχουν αφησει αφωνο οταν καταλαβα που το παει ο συγγραφεας και αισθανθηκα να με χλευαζει (ο συγγραφεας)!
*georgia* Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Τον Άρχοντα των Μυγών το τέλειωσα προχθές. Είναι πολύ ωραίο βιβλίο και με ένα φινάλε με πολύ ωραίο μήνυμα πιστεύω...
Lucifer Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Τον Μπουλγκάκοφ ξέχασέ τον. Αριστούργημα, τέλειο, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνεις.
wizzy Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δική μου πρόταση: "Το Καταραμένο Παιχνίδι", "Η Λέσχη Δουμάς" και "Το Σκακιστικό Αυτόματο". Επίσης, δες και τιμές στο βιβλιοπωλείο "Πρωτοπορία", νομίζω συναγωνίζονται αυτές της "Πολιτείας". Υ.Γ.: Εναλλακτικά, αντικατέστησε το τρίτο με το "Άρωμα του Ονείρου".
nikos21aek Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 H λέσχη Δούμας έχει γίνει και ταινία.9η πύλη με Ντεπ και αρκετά καλή μεταφορά κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα