capten- Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ τον freedubus και Sylvia88.Θα τον έχω υπόψη και κυρίως την τριλογία της Αβάνας.Εικάζω ευκολα ή δύσκολα να βρω κάποιο έργο του σε βιβλιοπωλείο. Οσο για τον Βενέζη το νούμερο 31328 το χω διαβάσει απο την εφηβεία μου όντως εξαιρετικότατος. Για τον Εμπειρίκο τι λέτε?Ολο το αναβάλλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Εξαρτάται, μιλάμε για το Μέγα Ανατολικό (και τα λοιπά πεζά) ή τα ποιήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Εξαρτάται, μιλάμε για το Μέγα Ανατολικό (και τα λοιπά πεζά) ή τα ποιήματα; Βασικά ποιήματα ξέρω για τον εν λόγω συγγραφέα. Το Μεγάλο Ανατολικό τι είναι?Δεν θυμάμαι να έγραψε κάποιο μυθιστόρημα ο Εμπειρικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Έχει γράψει τέσσερα πεζά, ο Μέγας Ανατολικός είναι το διασημότερό του. Τα ποιήματά του εμένα προσωπικά μου αρέσουν, έχουν ωραίο καταιγισμό εικόνων και μου αρέσει η γλώσσα του, αλλά παραμένουν υπερρεαλιστικά. Σε σχέση με τον Εγγονόπουλο, τον βρίσκω πολύ πιο "έλεγκαντ" στις εικόνες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 όντως εκεί που περιγράφει την κοπρολαγνία/ κοπροφαγία, καταλαβαίνεις τις εκλεπτυσμένες εικόνες του... Το σχόλιο ήταν για τον Μέγα Ανατολικό κι όχι για τα ποιήματα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μόλις τελειώσω το 1984 θα ψάξω για την τριλογία της Αβάνας. Για τον Μεγα Ανατολικό θα το ψάξω για καλοκαιράκι σε κάποια παραλία. Αν σας αρέσουν πολύ τα ακραία αλλά και με χιούμορ{?]είναι τα γνωστά του Μαρκήσιου Ντε Σαντ 120 μέρες των Σοδομων ή Ζυστίν είτε η φιλοσοφία του Μπουντουάρ κλπ που δεν θυμάμαι τους τίτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Τέτοια φάση είναι και ο Ανατολικός, αλλά χωρίς βασανιστήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxeth Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Θα διαβάσεις τον Μεγάλο Ανατολικό στην παραλία; Χμμμ... ναι... το καραβάκι στο εξώφυλλο θα ταιριάζει... Παρεμπιπτόντως αποτελείται από 8 τόμους (ή 9 ) και είναι γραμμένος στην καθαρεύουσα. Εγώ προτιμώ τα ποιήματα του Εμπειρίκου αλλά ομολογώ ότι σε μια φάση της ζωής μου διάβασα και τον Μεγάλο Ανατολικό. Γιατί δεν θυμάμαι κοπρολαγνείες/ κοπροφαγίες; (Παίζει βέβαια να τα έχω διαγράψει αυτά από την μνήμη μου...) Κατά τα άλλα εγώ έχω απέναντι μου τους Στυλοβάτες της Γης του Ken Follett που με φωνάζουν, αλλά με πιάνει ένας ίλιγγος με τις σχεδόν 1300 σελίδες τους και δεν το αποφασίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*georgia* Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Σήμερα τρεις διαφορετικοί άνθρωποι μου έκαναν δώρο το "100χρόνια μοναξιά". Από ένα σημείο και μετά κατάντησε εκνευριστικό να ανοίγω τη σακούλα και να ξέρω τι θα δω. Καμία πρωτοτυπία. Τέλος πάντων... Εγώ προτιμώ τον Έρωτα στα χρόνια της χολέρας. Αν δεν το έχει διαβάσει κανείς ας του ρίξει μια ματιά. Είναι πολύ όμορφο βιβλίο.Αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Θα διαβάσεις τον Μεγάλο Ανατολικό στην παραλία; Χμμμ... ναι... το καραβάκι στο εξώφυλλο θα ταιριάζει... Παρεμπιπτόντως αποτελείται από 8 τόμους (ή 9 ) και είναι γραμμένος στην καθαρεύουσα. Εγώ προτιμώ τα ποιήματα του Εμπειρίκου αλλά ομολογώ ότι σε μια φάση της ζωής μου διάβασα και τον Μεγάλο Ανατολικό. Γιατί δεν θυμάμαι κοπρολαγνείες/ κοπροφαγίες; (Παίζει βέβαια να τα έχω διαγράψει αυτά από την μνήμη μου...) Κατά τα άλλα εγώ έχω απέναντι μου τους Στυλοβάτες της Γης του Ken Follett που με φωνάζουν, αλλά με πιάνει ένας ίλιγγος με τις σχεδόν 1300 σελίδες τους και δεν το αποφασίζω... Ειναι οκτω οι τομοι και μαλλον εχεις διαγραψει τις λεπτομερειες διοτι παιζουν αυτα και πολλα αλλα Παντως σιγουρα για παραλια δεν θα το επελεγα με τιποτα ομως, δεν ειναι τοσο αναλαφρο για τετοιον χωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Με τα ξέκωλα, τα ανήλικα και τα σκυλοκούραδα στην άμμο, μια χαρά κατάλληλο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Με τα ξέκωλα, τα ανήλικα και τα σκυλοκούραδα στην άμμο, μια χαρά κατάλληλο είναι. Πολλα distractions τα παραπανω για να διαβασεις κατι τετοιο, ασε που αν σε ρωτησει και καποιο (απο τα distractions), "Τι διαβαααααζεις", θα φυγει τρεχοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 "Το μέλλον σου" ρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarantatessera Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Σήμερα τρεις διαφορετικοί άνθρωποι μου έκαναν δώρο το "100χρόνια μοναξιά". Από ένα σημείο και μετά κατάντησε εκνευριστικό να ανοίγω τη σακούλα και να ξέρω τι θα δω. Καμία πρωτοτυπία. Τέλος πάντων... Εγώ προτιμώ τον Έρωτα στα χρόνια της χολέρας. Αν δεν το έχει διαβάσει κανείς ας του ρίξει μια ματιά. Είναι πολύ όμορφο βιβλίο.Αυτά... Συμφωνώ κι εγώ για τον "έρωτα στα χρόνια της χολέρας". Τώρα τελειώνω τα "100 χρόνια μοναξιά" -είναι καλό- αλλά ο έρωτας μου άρεσε πολύ περισσότερο. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2010 από sarantatessera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerinamei Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 εγώ μόλις τελείωσα "τα κοινόχρηστα" της Κωνστανίνας Τασσοπούλου και ήταν τέλειο! διαβάστε το!!!! κ τωρα διαβάζω τα διαφορα posts σας για να βρω το επόμενο...πείτε κανένα καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα