sarantatessera Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Ελπίζω να κάνεις χιούμορ και να απαντάς κυριολεκτικά στον τίτλο του θέματος. Σε κάθε περίπτωση, Ροθ και Χάξλεϊ αγαπάμε και έχουν πολλές προτάσεις μέσα στα βιβλία τους να παραθέσουμε. Και μια πρόταση βιβλίου προς ανάγνωση: The Girl with the Dragon Tattoo από τον Stieg Larsson, υπάρχουν και άλλα δύο στην ίδια σειρά από τον ίδιο συγγραφέα. Δεν κάνω χιούμορ και ναι απαντάω στον τίτλο του θέματος. Δεν πρόσεξα τα προηγούμενα posts -αν αυτό εννοείς-, απλά έγραψα κάποια βιβλία ως προτάσεις ανάγνωσης. Έχω διαβάσει Το κορίτσι με το τατουάζ το οποίο μου άρεσε περισσότερο από το δεύτερο της σειράς: Το κορίτσι με που έπαιζε με τη φωτιά, αλλά να σου πω την αλήθεια το τρίτο δεν θα το διαβάσω καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 βασικά, τώρα διαβάζω Το κορίτσι με που έπαιζε με τη φωτιά και πια ξέρω τι να περιμένω, αλλά ούτως ή άλλως τρώω συγκεκριμένα κολλήματα με ήρωες και συγγραφείς, επομένως μόλις πέσει και η τιμή του τρίτου θα το διαβάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Σε σχέση με τις ταινίες τι λέει; Παρεμπιπτόντως, κάποιος ελεεινός εδώ μέσα πρότεινε το Prey του Crighton. Δε θυμάμαι ποιος, αλλά θα τον βρω. Ήρθε προχθές το πρωί, το ξεκίνησα χθες το απογευματάκι, πριν κάνα 2ωρο το τέλειωσα και έχω σύνδρομα στέρησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Έπεσε το μάτι μου σε αυτό το ebook του Βαλέριου Κασιμάτη. Ο τίτλος του είναι Αφροδίσια σεξουαλικά νοσήματα - σεξολογία, είναι γραμμένο σε απλή γλώσσα χωρίς πολύ ορολογία κ αρκετά ενδιαφέρον. Καλό είναι να υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Πάω να πάρω αυτό για το τραίνο, έχετε και 20 λεπτά να επιχειρηματολογήσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Σε σχέση με τις ταινίες τι λέει; [...] δεν ξέρω τις ταινίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Σε σχέση με τις ταινίες τι λέει; Απο τις ταινίες λείπουν πολλά πράγματα, τα οποία όμως και στο βιβλίο κουράζουν. Όπως π.χ στην πρώτη ταινία κάνει μια πολύ μικρή αναφορά στην υπόθεση που είχε αυτός πριν ασχοληθεί με το main story αλλά στο βιλίο ξοδεύει πολλά κεφάλαια πάνω σε αυτό. Η Γεωργία πάντως κουράστηκε απο το βιλίο και έχει διαβάσει ΚΑΙ Κοέλο. Τα συμπεράσματα δικά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 το λεξιλόγιο και η περιγραφική του ικανότητα είναι κορυφαία, αξίζουν το χρόνο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Αυτό το έχει διαβάσει κανένας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Τα τελευταία δυο χρόνια διάβασα αρκετά του Mπουκόβσκι.Απλά εξαιρετικός. Γνωρίζετε κάποιον Ελληνα ή άλλον ξένο συγγραφέα που είναι στο στυλ του? Σε λίγο θα ξεκινησω το 1984 ο Μεγάλος Αδελφός του Οργουελ.Ελπίζω να είναι αντάξιος των προσδοκιων που μου καλλιέργησαν κάποιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Πρόσφατα ανακάλυψα τον Κουβανό καραφλοδαίμονα Pedro Juan Gutierrez. Γράφει για τη ζωή στην Κούβα σε αυτό το βρωμερό, γαμάτο, Μπουκοφσκικό στύλ. Δηλαδή λαχείο. Διάβασε εδώ 2 διηγήματα στα αγγλικά, ωστόσο τα κυριότερα έργα του έχουν εκδοθεί στα ελληνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Στο εδώ του από πάνω, ζαλίζομαι από το background, αλλά ωραία τα γράφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Στο εδώ του από πάνω, ζαλίζομαι από το background, αλλά ωραία τα γράφει. Αυτό με τη ζαλάδα ναι, αυτό με το ωραίο όχι. Τουματσίλα ιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sylvia88 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Πρόσφατα ανακάλυψα τον Κουβανό καραφλοδαίμονα Pedro Juan Gutierrez. Γράφει για τη ζωή στην Κούβα σε αυτό το βρωμερό, γαμάτο, Μπουκοφσκικό στύλ. Δηλαδή λαχείο. Διάβασε εδώ 2 διηγήματα στα αγγλικά, ωστόσο τα κυριότερα έργα του έχουν εκδοθεί στα ελληνικά. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ....Τα έχω αγοράσει όλα ...είναι καταπληκτικός και αυτό το βρωμερό στυλ του ρε παιδί μου σου κόβει την ανάσα ..ένας αλλόκοτος ερωτισμός θα έλαγα...!!!Το καλύτερό του είναι η βρώμικη τριλογία της Αβάνας...είναι και αρκετό αυτοβιογραφικό όπως είχε πει ο ίδιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas1966 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Ενω διαβαζα το η δυναμη και η δοξα του Graham Greene -πορωμενος καθως ημουνα απο τα Ένα όπλο για πούλημα και Το τέλος μιας σχέσης - μια φιλικη οικογενεια μου δανεισε το νουμερο 31328 του Ηλια Βενεζη. Απο σεβασμο και υποχρεωση να το γυρισω πισω οσο το συντομοτερο,εκανα κατι που δεν συνηθιζω καθολου:τα διαβαζα παραλληλα. Ευτυχως οχι για πολυ... ...Ο παγκοσμια αναγνωρισμενος Γκρην,αυτος που μολις ειχε πετυχει ηδη δυο φορες κεντρο στις προτιμησεις μου...πηγε στο ραφι ημιτελης,αδιαβαστος!!! Ειναι,βλεπετε,η θεματολογια. Το οδοιπορικο ενος κυνηγημενου,με ψυχικα διλημματα παπα σε ενα ερημο,ξερο και μιζερο μεξικο δεν μου ειπε πολλα πραγματα. Ο Βενεζης απο την αλλη βγαζει την ψυχη του σε ενα ημερολογιο βιωματων,σε αληθινα γεγονοτα. Με πραγματικα προσωπα. Προκειται για ενα συγκλονιστικο χρονικο για τη σαρκα που σταζει το αιμα της και πλημμυριζει τις σελιδες του.Πραγματικα! Το τελειωσα μονορουφι σε 2 μερες.Οι εκπληξεις δεν ελειψαν ουτε και η αγωνια. Δεν θα μακρυγορησω αλλο,η 43η εκδοση που κρατησα στα χερια μου (2002) μιλαει απο μονη της,δειχνει το ποσο δημοφιλες βιβλιο ειναι. Φυσικα εως σημερα εχουν βγει κι αλλες εκδοσεις ενω μεταφραστηκε,δεν ξερω σε ποσες χωρες. Στο τελος θα το αγορασω κι απο πανω. Θεωρω οτι δεν πρεπει να λειπει απο κανενα Ελληνικο σπιτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα