Moderators stormrain Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 The Ηitchhiker's Guide To The Galaxy, το'χει διαβάσει κανείς;Κι αν ναι μεταφρασμένο ή στην αγγλική; Στα αγγλικα (για να μην χανεται το χιουμορ του συγγραφεα) και το συνιστω ανεπιφυλακτα! Ολοκληρη την πενταλογια δηλαδη. Μαλιστα την εχει ο Παπασωτηριου σε box με 17 ευρω (την πηρα για δωρο σε εναν φιλο την περασμενη εβδομαδα). Οπως και ολα τα βιβλια του ειναι πολυ καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Το Liakopaido μου έδωσε ιδέα για το επόμενο βιβλίο. Το έχω στα ελληνικά (Γυρίστε το Γαλαξία με Ωτοστοπ), αλλά ΟΚ, για ευχάριστη ανάγνωση προορίζεται οπότε δεν νομίζω να "χάσω" και πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Στα αγγλικα (για να μην χανεται το χιουμορ του συγγραφεα) και το συνιστω ανεπιφυλακτα! Ολοκληρη την πενταλογια δηλαδη. Μαλιστα την εχει ο Παπασωτηριου σε box με 17 ευρω (την πηρα για δωρο σε εναν φιλο την περασμενη εβδομαδα). Οπως και ολα τα βιβλια του ειναι πολυ καλα. Ψήθηκα να το ψωνίσω. Θα πάω κάποια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pixies451 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 εχω και τα 5 βιβλια και στα ελληνικα και στα αγγλικα. τα 3 πρωτα τα εχω διαβασει πανω απο 5 φορες αλλα μονο το ελληνικο. η μεταφραση ειναι πολυ καλη. το αγγλικο δε το καταφερα γιατι εχει δυσκολο λεξιλογιο και δεν εχω συνηθισει να διαβαζω αγγλικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Η συνεχομενη & επιμονη ερευνα μου με οδηγησε και σε 2-3 ακομα,ας τα προσθεσω,ισως καποιος να τα γνωριζει: Το Τεστ οπου οι κριτικες του ειναι...δειτε μονοι σας "..."Τo "Tεστ" του James Dashner είναι μια γρήγορη και τρομακτικά περιπετειώδης ιστορία που είναι βέβαιο πως θα απολαύσουν οι θαυμαστές των Αγώνων Πείνας και του Άρχοντα των Μυγών." (Kyla Paterno) "Tο "Τεστ" είναι ακαταμάχητο... Η συναρπαστική κεντρική ιδέα φέρνει στο νου την τηλεοπτική σειρά Lost (για τον Lucifer αυτο). O συγγραφέας καταφέρνει όχι μόνο να δώσει μπόλικη πλοκή με καταπληκτικό ρυθμό, αλλά και ολοκληρωμένους χαρακτήρες που θέλεις να υποστηρίξεις". (TeenReads.com) "Αγωνιώδεις ανατροπές και εκπλήξεις κάνουν την πλοκή αυτού του εξαιρετικού βιβλίου ακόμη καλύτερη, καθώς κινείται με σταθερό αλλά συναρπαστικό ρυθμό..." σε ακουσα...το πήρα... το διαβασα σε 2 ημερες....και τωρα σε βρίζω, όπως βρίζω και τα καθίκια τους φίλους μου που με εβαλαν να δω το λοστ, και περιμένω 6 χρονιές, για να δω τι θα γινει στο τέλος! Το βιβλίο αυτό είναι μέρος τριλογίας (το 1ο)...Καθαρή επιστημονική φαντασία φυσικά, αλλά πολύ καλογραμμένο, έξυπνη ιδέα, σε κρατάει, σε τραβαει. Το 2ο θα βγει νομίζω 12.2010!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Freedubus δυστυχως οντως δεν υπαρχει πουθενα το βιβλιο, το κοιταξαν και στις αποθηκες τους... Κριμα. Παρεμπιπτοντως επισης πολυ καλο βιβλιο που φλερταρει με την παρανοια ειναι Το Σπηλαιο Των Ιδεων (νομιζω το ειχα προτεινει και παλιοτερα). Το βιβλιο ειναι με μια λεξη καψιμο του εγκεφαλου διχως να ειναι δυσνοητο. Ιδιαιτερο σιγουρα, και ειναι στην λιστα μου με τα 5 καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Freedubus δυστυχως οντως δεν υπαρχει πουθενα το βιβλιο, το κοιταξαν και στις αποθηκες τους... Κριμα. . Ο,τι μου είχαν πει κι εμένα δλδ. Να 'σαι καλά που ξαναρώτησες. Είναι βλάκες πάντως. 'Ενα καλό βιβλίο, σε σχέση με τις συνήθεις μπούρδες τους, έβγαζαν κι αυτό το σταμάτησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Βασικά δεν είναι βιβλίο, εικόνες είναι , είναι όλα τα , χαρτονομίσματα της δραχμής, είναι usermade από συλλέκτη. Ρίξτε του ένα μάτι. εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ο,τι μου είχαν πει κι εμένα δλδ. Να 'σαι καλά που ξαναρώτησες. Είναι βλάκες πάντως. 'Ενα καλό βιβλίο, σε σχέση με τις συνήθεις μπούρδες τους, έβγαζαν κι αυτό το σταμάτησαν. +1. Ελπίζεις σε επανέκδοση αν και όταν αποφασιστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas1966 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 σε ακουσα...το πήρα... το διαβασα σε 2 ημερες....και τωρα σε βρίζω, όπως βρίζω και τα καθίκια τους φίλους μου που με εβαλαν να δω το λοστ, και περιμένω 6 χρονιές, για να δω τι θα γινει στο τέλος!Το βιβλίο αυτό είναι μέρος τριλογίας (το 1ο)...Καθαρή επιστημονική φαντασία φυσικά, αλλά πολύ καλογραμμένο, έξυπνη ιδέα, σε κρατάει, σε τραβαει. Το 2ο θα βγει νομίζω 12.2010!!! Χμμ...να το θεωρησω αυτο αποτροπη; Τις αυτες αποψεις πρεσβευω κι εγω,για τουτο: Σε δικαιωνω για τις "βρισιες" (=μομφές) σου.Δεν ειναι δικαιολογια μου οτι δεν το εχω διαβασει το συγκεκριμενο ουτε οτι ξεγελιεται ο καθενας απο τις εγκωμιαστικες κριτικες. Σε αδικω ως προς την αντιληψη-μεθοδο που εχεις για τις σειρες.Το λοστ πχ,το κονιορτοποιησα και το εβλεπα μαζικα τα Σ/Κ.Σημερα πραττω το ιδιο με το The Wire,στο μελλον θα προβω μαζικα στην αγορα της τριλογιας που συζηταμε.Η μεθοδος τυπου "φαι σε κονσερβα για να μην πεινασω" δεν ειναι πανακεια,ομως με προστατευει απο τα δικα σου στερητικα συνδρομα.Η μονη αντιδραση μου ειναι η προληψη σε εναν προαναγγελθεντα εθισμο.Αφου δεν υπαρχει αναχαιτηση μετα... Και τωρα ας επανελθω στο θεμα,το τοσο δημοφιλες και προσφιλες. Σε μια προσπαθεια α)Να συγκεντρωσω-συμπυκνωσω τις βιβλιοπροτασεις που μαζεψα κατα την ενασχοληση μου δικτυακα και οχι μονο, β)Να βοηθησω οσους συνηθιζουν να προβαινουν σε μαζικες αγορες βιβλιων αλλά και γ)ολους εμας τους υπολοιπους αναποφασιστους(αεναη οικονομικη κριση γαρ) να ...ξεκινησουμε, εφτιαξα ενα πινακακι με τη βοηθεια του excel. Φυσικα δεν προκειται για τιποτε το σπουδαιο ουτε για καμμια προτροπη σε οποια αγορα.Ειναι απλα ενημερωτικο. Βεβαια,τα 30 και κατι βιβλια που περιεχονται ειναι σταγονα στον ωκεανο.Για το λογο αυτο,οποιος θελει,μπορει να το εμπλουτισει με τις δικες του προτασεις-στοχοποιησεις.Θα παρακαλουσα μοναχα,να κρατησει την ταξινομηση κατα κοστος σελιδας,οπως φαινεται ηδη.Ειναι ευπροσδεκτος να προσθεσει,εκτος απο τιτλους,και καταστηματα.Αν θεωρει,φυσικα,οτι ειναι ανταγωνιστικα στα 3-4 δικα μου. Δυστυχως το σκρουτζ αποδειχτηκε ξικικο ως εργαλειο αναζητησης βιβλιων. biblia.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Χμμ...να το θεωρησω αυτο αποτροπη; αναλογα, τι "τύπος" εισαι! πχ, τον μαυρο πύργο, του κινγκ, τον ξεκίνησα όταν είχα βγει τα πρώτα 4 βιβλία. Μετά, ήξερα ότι ακολουθούν και αλλα, αλλα παρολαυτα, τα περιμενα! Ετσι λοιπόν,αν δε σε ενοχλεί να περιμένεις, διαβάζοντας κάτι αλλο, ειναι οκ! το τέλος του βιβλίου, θα μπορούσε να θεωρηθεί και τέλος, αν δεν εγραφε οτι ειναι μερος τριλογίας... Σε δικαιωνω για τις "βρισιες" (=μομφές) σου.Δεν ειναι δικαιολογια μου οτι δεν το εχω διαβασει το συγκεκριμενο ουτε οτι ξεγελιεται ο καθενας απο τις εγκωμιαστικες κριτικες. οι κριτικές δεν εχουν πολύ άδικο, ειναι καλογραμμένο, και εξυπνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 'Εχει διαβάσει κανείς τα μεταφρασμένα στα αγγλικά (Blood of the Elves, The Last Wish) από το The Witcher Saga του Α. Sapkowski ; Λέω μέσα στη βδομάδα να τα παραγγείλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Το Liakopaido μου έδωσε ιδέα για το επόμενο βιβλίο. Το έχω στα ελληνικά (Γυρίστε το Γαλαξία με Ωτοστοπ), αλλά ΟΚ, για ευχάριστη ανάγνωση προορίζεται οπότε δεν νομίζω να "χάσω" και πολλά. To τελείωσα χτες. Πολύ ευχάριστο ανάγνωσμα, καλή η μετάφραση, θεωρώ ότι κατάφερε να αποδόσει σωστά τα νοήματα του πρωτότυπου. Κάποια στιγμή θα διαβάσω και το "Ρεστωράν στο τέλος του Σύμπαντος". Επόμενη αποστολή: θα κάνω edit μόλις αποφασίσω! Edit: "Brave New World" Aldous Huxley (στα ελληνικά). Επεξ/σία 19 Απριλίου 2010 από wizzy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*georgia* Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Έχει διαβάσει κανείς το οι 120 μέρες των Σοδόμων?Είναι στο ίδιο μοτίβο με το Η φιλοσοφία στο μπουντουάρ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Παίζει κανείς που να έχει τσεκάρει το ΙΕΡΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ???? http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0036451&u=%C9%C5%D1%C5%D3-%C2%CB%C1%CA%C5%C9%C5%D3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα