Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις βιβλίων

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

vampire diaries, beautiful dead τετοια πραγματα! βασικα 8ελω να μην εχει επιπροσ8ετα εξοδα αποστολης(γιατι το amazon ειχε)! 8α κοιταξω αυτα που μου δωσατε! :-) thanx!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σας μεταφερω την -νωπη ακομα-εμπειρια μου απο την ενασχοληση μου με το "κλασικο on the road μυθιστορημα" (οπως αυτοχαρακτηριζεται στο εξωφυλλο) "Η αιθουσα με τους καθρεφτες".

Δυο κοινωνικα κατακαθια, ο αλκοολικος Ράινχαρτ και η καταρρακωμενη Τζεραλντίν,ψαχνοντας για δουλεια γνωριζονται μεταξυ τους.

Ενα φλυαρο οδοιπορικο,μια αδιαφορη περιπλανηση και η αναγνωση γινεται αγγαρεια.

Αυτοι ειναι-δυστυχως-οι αμερικανοι συγγραφεις (αναφερομαι και στον Τζων Σμολενς με τις "ψυχες στον παγο"),αυτα ειναι τα εργα της κλασικης αμερικανικης λογοτεχνιας.

Κριμα τα δεντρακια που θυσιαζονται για τετοια-ο Θεος να τα κανει-βιβλια.

Καταφερα να το φτασω μεχρι την 226 σελιδα,οπου παραιτηθηκα χωρις αποζημιωση,ξοδευοντας καθε ικμαδα υπομονης και ψυχικου σθενους που διεθετα.

Μεινετε μακρια γιατι θα υποφερετε.

Συμπάθα με, αλλά με το γενικό συμπέρασμα διαφωνώ. Αν σήμερα έχουμε σε κάτι ελπίζουμε για τη λογοτεχνία, αυτό είναι οι αμερικάνοι ή αμερικανοτραφείς συγγραφείς.

• Moderators

Να ρωτησω, εχει διαβασει κανεις αυτο το βιβλιο?

http://www.amazon.co.uk/Dice-Man-Luke-Rhinehart/dp/0006513905

Το ειχα διαβασει πριν αρκετους μηνες και το ειχα βρει αφενος ψυχεδελικο, αφετερου αρωστημενο και στο τελος δεν μπορεσα να καταληξω αν μου αρεσε ή οχι και μαλλον προς το δευτερο τεινω, αλλα ενας φιλος που του το εδωσα ξετρελαθηκε. Αποψεις?

Επόμενη αποστολή: Το Φάντασμα Της Όπερας.

Τελικά, μετά το βιβλίο "Το Φάντασμα της Όπερας" διάβασα στα καπάκια και το "Αθώο Αίμα" του Graham Masterton. Όσον αφορά στο πρώτο, μου άρεσε. Δείγμα συγγραφικής τέχνης μιας άλλης εποχής, οι κύριοι ήρωες αναπτύσσονται ικανοποιητικά και η ιστορία τελειώνει χωρίς να αφήνει σκοτεινά σημεία και ανεξήγητα γεγονότα. Μου άρεσε.

Το δεύτερο το βρήκα πολύ αδύναμο. Μέτρια πλοκή, μέτρια ανάπτυξη χαρακτήρων, no major twist και ίσως ήταν το πρώτο μυθιστόρημα του Masterton που είχα υποψίες για τον κύριο ένοχο/δολοπλόκο από τα πρώτα 4-5 κεφάλαια. Το κατατάσσω στα βιβλία που γράφτηκαν απλά για να βγάλει την υποχρέωση ο συγγραφέας. Αγγαρεία σκέτη, συγγραφική και αναγνωστική.

Να ρωτησω, εχει διαβασει κανεις αυτο το βιβλιο?

http://www.amazon.co.uk/Dice-Man-Luke-Rhinehart/dp/0006513905

Το Dice Man το διάβασα πριν αρκετά χρόνια. Η εντύπωση που μου έδωσε είναι πάνω κάτω αυτή που περιγράφει ο freedubus. Ή θα σου αρέσει πολύ ή θα το μισήσεις. Εμένα μου άρεσε πολύ. Η ιδέα γύρω από την οποία κινείται το βιβλίο είναι καταπληκτική - αν και όχι τόσο υλοποιήσιμη κατά τη γνώμη μου στην πραγματική ζωή. Το συστήνω ανεπιφύλακτα πάντως!

• Moderators
'Η που θα γουστάρεις, ή που θα το κάψεις. Είναι βιβλίο των άκρων. Δε χωρούν "δε μπορώ να καταλήξω" οπότε αποφάσισε.

Τι να σου πω ρε freedubus, ειλικρινα δεν μπορω να αποφασισω. Μου αρεσε η πρωτοτυπια του σιγουρα. Αλλα στο τελος καηκα απο την παρανοια του τυπακου. Παντως ειναι σιγουρα των ακρων. Εσενα πως σου ειχε φανει;

edit: Wizzy σιγουρα μη υλοποιησιμη. Ευτυχως δηλαδη..

Τι να σου πω ρε freedubus, ειλικρινα δεν μπορω να αποφασισω. Μου αρεσε η πρωτοτυπια του σιγουρα. Αλλα στο τελος καηκα απο την παρανοια του τυπακου. Παντως ειναι σιγουρα των ακρων. Εσενα πως σου ειχε φανει;

Πολύ γαμάτο και με επηρέασε έντονα. Η μαλακία είναι οτι το είχα στα ελληνικά, χάθηκε σε μια μετακόμιση πριν 5 χρόνια, και δεν το βρίσκω πουθενά τώρα, σταμάτησε να εκδίδεται.

• Moderators

Wizzy μολις μπηκε στην λιστα μετα απο το Φλορενς Ναΐτινγκεηλ, η νοσοκομα της καρδιας μας (οχι, δεν ειναι Αρλεκιν, ιστορικο ειναι) που διαβαζω τωρα :-)

freedubus και εγω στα ελληνικα το εχω διαβασει αλλα δεν εβρισκα λινκ. Εκδοσεις Εσοπτρον ειναι, αν σε ενδιαφερει ειμαι διπλα τους, αυριο πεταγομαι να ρωτησω αν το εχουν ή αν μπορουν να το βρουν απο κανενα στοκ τους ξερωγω..

freedubus και εγω στα ελληνικα το εχω διαβασει αλλα δεν εβρισκα λινκ. Εκδοσεις Εσοπτρον ειναι, αν σε ενδιαφερει ειμαι διπλα τους, αυριο πεταγομαι να ρωτησω αν το εχουν ή αν μπορουν να το βρουν απο κανενα στοκ τους ξερωγω..

Γιατί όχι; Gratitude.

The Ηitchhiker's Guide To The Galaxy, το'χει διαβάσει κανείς;

Κι αν ναι μεταφρασμένο ή στην αγγλική;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...