otherside88 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Ανατριχίλες Δεν είναι καθόλου άσχημα βιβλία, ακόμα κ για ενήλικους.! Μα καλα για ασχετο απο βιβλια με περασες??? λες να μην εχω διαβασει ανατριχιλες?? :mad::mad: Νομιζω πως θα ψαξω κανα του Στεφεν κινγκ για αρχη.. μεχρι να βρω κανα καλο αλλου συγγραφεα!
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Status να μην επαναληφθει! Αλλη φορα ονυχομαντεια πρωτα πριν προτεινεις οτιδηποτε! Να προτεινω Clive Barker, ή θα τα ακουσω και εγω? λολ
status Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μα καλα για ασχετο απο βιβλια με περασες??? λες να μην εχω διαβασει ανατριχιλες?? :mad::mad:Νομιζω πως θα ψαξω κανα του Στεφεν κινγκ για αρχη.. μεχρι να βρω κανα καλο αλλου συγγραφεα! Ε,όχι και Κινγκ, πλέον γράφει μ@λ@κ13$ Που θες να ξέρω αν τα έχεις διαβάσει ρε αμερικανάκι ή όχι; Ρ Διάβασε τα άπαντα του Lovecraft. Status να μην επαναληφθει! Αλλη φορα ονυχομαντεια πρωτα πριν προτεινεις οτιδηποτε! Να προτεινω Clive Barker, ή θα τα ακουσω και εγω? λολ Νεξτ τάϊμ των ποδιών θα μυρίσω! Μπάρκερ δεν έχω διαβάσει χμ!
status Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Έχει διαβάσει κανείς το «Αγοράστε το Δία» μήπως;
kostas1966 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 ...Να προτεινω Clive Barker, ή θα τα ακουσω και εγω? λολ Εχω ακουσει πολλα καλα λογια γι'αυτον.Χανομαι ομως στα τοσα εργα του: Το ημερολόγιο ενός δαίμονα Clive Barker’s Hellraiser Collected Best Το μεγάλο μυστικό θέαμα Ι Ο κλέφτης του πάντοτε Hellraiser Το καταραμένο παιχνίδι Abarat II (Άμπαρατ ΙΙ) Το αρχαίο μυστήριο Αείπολη Το μεγάλο μυστικό θέαμα Τα μυστικά της Βαβυλώνας Οι στάχτες της ψυχής μας Abarat Ιμάτζικα Υφαντόκοσμος Τρέμω στο άγγιγμα σου Ι Καμπάλ η γενιά της νύχτας Τα βιβλία του αίματος III Τα βιβλία του αίματος I Σκοτεινά οράματα Ι Τα βιβλία του αίματος II Τρέμω στο άγγιγμά σου Pocket Τα βιβλία του αίματος VI Τα βιβλία του αίματος V Τα βιβλία του αίματος IV Σκεφτομαι να αρχισω με τον υφαντοκοσμο γιατι ειδα διθυραμβικες κριτικες στο greekbooks(και οχι μονο εκει),δειτε κι εσεις: Χρύσα, 13/09/2007 Σε καθηλώνει πραγματικά, όσο το διαβάζεις νομίζεις οτι ζείς 2 πραγματικότητες ταυτόχρονα...ένας μαγικός κόσμος ξεδίπλώνεται που θες και εσύ να είσαι μέρος του, ένας ύμνος στο οτι μπροστά σε αυτό που αγαπάς και πιστέυεις μπορείς να ανακαλύψεις έναν άλλον εαυτό με άλλες δυνατότητες και αντοχές! Ηλιας, 23/02/2010 Για το τι εντυπωση μου εκανε το βιβλιο δε θα σας πω, θα σας πω ομως τα εξης: Το εχω διαβασει 3-4 φορες, το εχω συστησει σε αλλους καμια δεκαπενταρια, εψαξα και το αγορασα στη Γερμανικη του εκδοση και το εκανα δωρο στην -τοτε- Γερμανιδα κοπελα μου και μεχρι σημερα το εχω κανει δωρο σε καμια δεκαρια φιλους ακομα. Νομιζω αυτα αρκουν... Ομως ειναι ενα τουβλο 700+ σελιδων.Σοκ & Δεος με πιανει μονο που το θωρω...
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Τα αγαπημενα μου ειναι το Αειπολη και ο Υφαντοκοσμος. Με αυτην τη σειρα. Μην σε τρομαζει το μεγεθος, διαβαζεται ευκολα και σε καθηλωνει οντως...
Members gsarig Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ηλιας, 23/02/2010 Για το τι εντυπωση μου εκανε το βιβλιο δε θα σας πω, θα σας πω ομως τα εξης: Το εχω διαβασει 3-4 φορες, το εχω συστησει σε αλλους καμια δεκαπενταρια, εψαξα και το αγορασα στη Γερμανικη του εκδοση και το εκανα δωρο στην -τοτε- Γερμανιδα κοπελα μου και μεχρι σημερα το εχω κανει δωρο σε καμια δεκαρια φιλους ακομα. Νομιζω αυτα αρκουν... Ομως ειναι ενα τουβλο 700+ σελιδων.Σοκ & Δεος με πιανει μονο που το θωρω... Ε όχι και τούβλο οι 700 σελιδούλες (μετά το "πόλεμος και ειρήνη" και τους αδερφούς καραμαζόφ που διάβασα μέσα στο τελευταίο εξάμηνο, αυτό μου φαίνεται μικρό )
labros1988 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Διαβάζω τις τελευταίες μέρες το βιβλίο "Ιστορία (κωμικοτραγική) του Νεοελληνικού Κράτους 1830-1974". Πραγματικά πολύ καλό βιβλίο. Ασκεί καυστική κριτική με το χιούμορ του που εμένα προσωπικά μου αρέσει. Πραγματικά οι "ελληνάρες" καλό είναι να το αποφύγουν(αν και θα το έκαναν ετσι κι αλλιώς). Μόνο παράπονο ότι δεν έχει βιβλιογραφία και έτσι δεν είμαι 100% σίγουρος ότι αυτά που γράφει είναι ακριβή(και σίγουρα όπως και να το κάνουμε μερικά δεν θα 'ναι). Κρίμα, δεδομένου ότι στο "Η μεγάλη περιπέτεια του μαρξισμού"(νομίζω) που ξεφύλισα είδα ότι έχει τουλάχιστον 10 σελίδες με βιβλία. Το άλλο βιβλίο που διαβάζω είναι το "A Clash of Kings" του George R R Martin που είναι το 2ο βιβλίο της σειράς A song of Ice and Fire. Και όπως και το 1ο βιβλίο, είναι εξαιρετικό! Έρχεται τώρα και η σειρά από το HBO με Sean Bean κλπ και δεν μπορώ να περιμένω 1 χρόνο ακόμα μέχρι να τη δω. Πιστεύω ότι σε όποιον αρεσει το fantasy αξίζει να ρίξει μια ματιά στη σειρά. Και καλύτερα είναι να πάρει τα βιβλία στα αγγλικά, τόσω λόγω του ότι στα ελληνικά "χάνει" από όσο έχω δει αλλά και για λόγους τιμής. Π.χ για το 2ο βιβλίο έδωσα 7,90€. Αν ήθελα να το διαβάσω στα ελληνικά θα έπρεπε για τους 2 τόμους(το χώρισαν στα 2 οι μ^#^@$ες για να βγάλουν ακόμα περισσότερα λεφτά) να πληρώσω 39,80€!!!:shock: 5 φορές παραπάνω!!! Ούτε τα λεφτά για τα δικαιώματα ούτε το μικρό αγοραστικό κοινό δικαιολογούν τέτοια διαφορά στην τιμη. Τέσπα, με το που θα τελειώσω με του Ραφαηλίδη θα διαβάσω κάποιο του Νίτσε επιτέλους. Ελπίζω να μην προκύψω νέος Χίτλερ...
otherside88 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Status να μην επαναληφθει! Αλλη φορα ονυχομαντεια πρωτα πριν προτεινεις οτιδηποτε! Να προτεινω Clive Barker, ή θα τα ακουσω και εγω? λολ :-):-) Εσυ ενταξει δεν θα τα ακουσεις!! ευχαριστω για την προταση... θα ψαξω να βρω καποιο βιβλιο του να διαβασω!! Ε,όχι και Κινγκ, πλέον γράφει μ@λ@κ13$ Που θες να ξέρω αν τα έχεις διαβάσει ρε αμερικανάκι ή όχι; Ρ Διάβασε τα άπαντα του Lovecraft. Αμερικανακι να πεις το κοπελι που θα κανεις!!! :p Και θα στη ξαναπω γιατι και Lovecraft εχω διαβασει! οχι ολα του βεβαια!! οτι ειχα βρει στην δημοτικη βιβλιοθηκη... :-D
status Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Και θα στη ξαναπω γιατι και Lovecraft εχω διαβασει! οχι ολα του βεβαια!! οτι ειχα βρει στην δημοτικη βιβλιοθηκη... :-D Αν βρεις που είναι η Βικελαία βιβλιοθήκη πλέον, έχει κάπως καλή συλλογή από Λαβκραφτ
paschalia Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Η έκθεση βιβλίου της Αθήνας για την εαρινή περίοδο πότε είναι ?
kostas1966 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Η έκθεση βιβλίου της Αθήνας για την εαρινή περίοδο πότε είναι ? Αυτη την απορια εχω κι εγω,δεν πολυδιαφημιζεται. Αραγε "παιζουν" ολοι οι εκδοτικοι οικοι,μπορουμε να βρουμε τα βιβλια που συζηταμε εδω; Κι αν ναι,αξιζει να ερθει Αθηνα καποιος απο επαρχια,συμφερουν οι τιμες;
freedubus Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Η έκθεση βιβλίου της Αθήνας για την εαρινή περίοδο πότε είναι ? Το Μάιο, όπως πάντα.
wizzy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Επόμενη αποστολή: "The Prince" του Niccolό Machiavelli. Αποστολή εξετελέσθη. "Δύσκολο" βιβλίο, κάποια σημεία ενδιαφέρουν, κάποια όχι και τόσο. Κάνει μια κάποια κοιλιά, αλλά τίποτα το σημαντικό. Πάντως, είναι κομματάκι απίστευτο - έως πολύ ενδιαφέρον - το ότι θεωρίες που αναλύονται στο βιβλίο βρίσκουν (κάπως αλλαγμένες βέβαια) εφαρμογή στη σύγχρονη εποχή. Όπως επίσης και το γεγονός ότι παραμένει "must" ανάγνωσμα σε μαθήματα Ηγεσίας πτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου. Το σύνολο των αποφθευγμάτων του συγγραφέα είναι αρκετά μεγάλο και σχεδόν όλα έχουν κάτι να πουν. Κάποια στιγμή θα το διαβάσω και στην μετάφραση του Καζαντζάκη για να το κατανοήσω καλύτερα. Επόμενη αποστολή: Το Φάντασμα Της Όπερας. /offtopic start/: Ένα περίεργο πράγμα: ακαδημαϊκά βιβλία στα αγγλικά διαβάζω άνετα. Όταν προσπαθώ να διαβάσω λογοτεχνία τα αγγλικά, μου βγαίνει η ψυχή, δυσκολεύομαι αρκετά. Ξέρεις κανείς γιατί; /offtopic end/ Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2010 από wizzy
Lucifer Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 μετάφραση του Καζαντζάκη για να το κατανοήσω καλύτερα. Γελάω λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα