zeus_my_man Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Είναι κάτι σαν κωδικός. Κάθε βιβλίο έχει και τον δικό του μοναδικό κωδικό και μπορείς να το βρεις κι έτσι π.χ αν τον ξέρεις. Να, ρίξε μια ματιά. Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση φιλε!!! Το εψαξα με αυτον τον αριθμο απο το google και το βρηκα μονον εδω Τι παιζει με υατες τις σελιδες? Στην μια δεν μπορεις να το παραγγηλεις και στην αλλη δεν εχει τιμη και λεει παρε τηλεφωνο not awesome http://www.pediabooks.gr/pr/224654 http://www.captainbook.gr/shop/index.php?main_page=product_book_info&cPath=1259428820&products_id=149703&zenid=2644f0509036ca0bcb86428c8f2db944
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Εφόσον έχεις το ISBN, επικοινώνησε με κάποιο μεγάλο βιβλιοπωλείο (Πολιτεία, ας πούμε) και δες αν το έχουν ή αν μπορούν να το προμηθευτούν. Τα site που αναφέρεις δεν τα γνωρίζω.
zeus_my_man Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Ευχαριστω παρα πολυ! Τα βιβλιοπωλεια αυτα ουτε εγω τα γνοριζω το γουγκλε τα εβγαλε. Ξερεις καποιο βιβλιοπωλειο που να κανει αποστολες και στο εξωτερικο?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Η Πολιτεία αναφέρει ότι κάνει, θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους, να τους δώσεις το ISBN και θα σου πουν αν το βρίσκουν και πόσο θα στοιχίσει. Μπορείς να δοκιμάσεις και άλλα μεγάλα βιβλιοπωλεία, όπως Πρωτοπορία και Ελευθερουδάκης ή Παπασωτηρίου. Στη χειρότερη των περιπτώσεων, επικοινώνησε με το Ποντίκι, μάθε αν έχουν αντίτυπα. Αν έχεις κάποιον στην Αθήνα, το παίρνει εύκολα από εκεί, αλλά εικάζω πως θα γίνει η παραγγελία μέσω κάποιου βιβλιοπωλείου και δε θα χρειαστεί αυτό.
zeus_my_man Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Οκ ευχαριστω, εστειλα μυνημα στην πολιτεια ακι περιμενω απαντηση! Οπως και να εχει, χιλια ευχαριστω για την βοηθεια και την υπομονη !!!
KaizerSoze Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Mιας και ειπατε για Ποε, θυμηστε μου πως λεγοταν εκεινη η ιστορια που περιεγραφε την (πραγματικ ασθενεια που ειχε ο Ποε) κατσταση που ηταν σαν νεκρος αλλα ζουσε και οι αλλοι τον κλεισανε σε φερετρο(ή ετσι νομιζε)... ΤΙ ΑΘΛΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? Τι ανωμαλος μπορει να το εγραψε? Με ειχε πιασει ασφυξια οταν την διαβαζα, χρειαστηκε να κλεισω το βιβλιο και να ανοιξω το τζαμι. Βλαμενε Ποε ΥΓ. Φοβερη ιστορια παντως... ΥΓ2. Και το Pit and the Pendulum πολυ καλο, γενικα τα αστυνομικα του δεν μου αρεσαν, τα μυστηριου καιτρομου ομως ρισπεκ'
Members gsarig Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 γενικα τα αστυνομικα του δεν μου αρεσαν, τα μυστηριου καιτρομου ομως ρισπεκ' κι εμένα το ίδιο
Sellers Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Mιας και ειπατε για Ποε, θυμηστε μου πως λεγοταν εκεινη η ιστορια που περιεγραφε την (πραγματικ ασθενεια που ειχε ο Ποε) κατσταση που ηταν σαν νεκρος αλλα ζουσε και οι αλλοι τον κλεισανε σε φερετρο(ή ετσι νομιζε)... Το πρώτο σκέλος της περιγραφής σου μου θυμίζει το ''Τα Γεγονότα Στην Υπόθεση Του Κ. Βαλντεμαρ''. Αλλά δεν τον κλείσαν σε φέρετρο ζωντανό. Απλά λίγο πριν πεθάνει τον είχαν υπνωτίσει και έτσι παρέμενε ζωντανός-νεκρός μέχρι να τον ξε-υπνωτίσουν. Ή μπερδεύεσαι, ή λες άλλη ιστορία.
Lucifer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Arthur Gordon Pym λέμε και ο Ιούλιος Βερν κάνει αλλαγή με αμυντικό.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Μήπως ήταν το The Facts in the Case of M. Valdemar; Ωπ, με πρόλαβε ο Sellers. edit: Εκτός του προφανούς Premature Burial, αναφορές σε άτομα που τάφηκαν ζωντανά υπάρχουν και στα: Berenice, the Cask of Amontillado και The Fall of the House of Usher. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2010 από Snoob
otherside88 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Παιδια για πειτε κανα καλο βιβλιο θριλερ- μυστηριου να διαβασω τωρα που εχω ελευθερο χρονο... πειτε απο κανα συγγραφεα που δεν ειναι πολυ γνωστος... να δουμε κ πραμα διαφορετικο δλδ.. ευχαριστωω!!!
foetuse Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μυστηρίου καλό είναι το κορίτσι με το τατουάζ του στιγκ λάρσον και το δεύτερο της σειράς, το κορίτσι που έπαιζε με τη φωτιά. Διαδραματίζονται στη Σουηδία και έχει να κάνει με ένα ανεξιχνίαστο έγκλημα τριών δεκαετιών σε ένα νησί της χώρας.
status Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Αυτόν τον καιρό διαβάζω αυτά: Διασκέδαση μέχρι θανάτου Μια σύγκριση των κοινωνιών του «Γενναίος Νέος Κόσμος» κ του «1984» Και επίσης Οι υπολογιστές στην δεκαετία του 80 Έχει κανείς ιδέα για το «Το είναι και το φαίνεσθαι» του Γουέλς; ---------- Προσθήκη στις 05:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:42 ---------- Παιδια για πειτε κανα καλο βιβλιο θριλερ- μυστηριου να διαβασω τωρα που εχω ελευθερο χρονο... πειτε απο κανα συγγραφεα που δεν ειναι πολυ γνωστος... να δουμε κ πραμα διαφορετικο δλδ.. ευχαριστωω!!! Ανατριχίλες Δεν είναι καθόλου άσχημα βιβλία, ακόμα κ για ενήλικους.!
liopyr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Mιας και ειπατε για Ποε, θυμηστε μου πως λεγοταν εκεινη η ιστορια που περιεγραφε την (πραγματικ ασθενεια που ειχε ο Ποε) κατσταση που ηταν σαν νεκρος αλλα ζουσε και οι αλλοι τον κλεισανε σε φερετρο(ή ετσι νομιζε)... ΤΙ ΑΘΛΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? Τι ανωμαλος μπορει να το εγραψε? Με ειχε πιασει ασφυξια οταν την διαβαζα, χρειαστηκε να κλεισω το βιβλιο και να ανοιξω το τζαμι. Βλαμενε Ποε ΥΓ. Φοβερη ιστορια παντως... ΥΓ2. Και το Pit and the Pendulum πολυ καλο, γενικα τα αστυνομικα του δεν μου αρεσαν, τα μυστηριου καιτρομου ομως ρισπεκ' Γελάω κάνα δεκάλεπτο τώρα με το "Βλαμενε Ποε"..
Sellers Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Ανατριχίλες Δεν είναι καθόλου άσχημα βιβλία, ακόμα κ για ενήλικους.! Ντρέπομαι για αυτό που θα πω, αλλά... την έχω όλη την σειρά. Ήμουνα μικρός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα