Satanic Πάριος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν, άσχετο μεν με την ερώτηση του παραπάνω και συγγνώμη, αλλά ανακάλυψα ένα ωραίο βιβλιαράκι ονόματι "Μα τι πράγμα είναι αυτός ο έρωτας" του Ακίλε Καμπανίλε. Δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τον τίτλο του, αλλά μιλάμε για καταπληκτικό χιούμορ, κάτι το οποίο είναι ακόμα πιο θαυμαστό αν αναλογιστεί κανείς πως το βιβλίο γράφτηκε το 1927 ή κάπου εκεί. Προσωπικά εγώ άρχισα να γελάω από την 2η σειρά της πρώτης σελίδας και συνεχίζω ακάθεκτος.
DoctorWho Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Φανταστικό thread! Για κριτικές βιβλίων (λίγες αλλά καλές) έχω να σας προτείνω αυτό το σίτε: http://www.vivliokritiki.gr/vivliokritikes.php ---------- Προσθήκη στις 15:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:40 ---------- Έχω ακούσει ότι είναι καλά και τα βιβλίου του Ίρβιν Γιάλομ (Όταν έκλαψε ο Νίτσε, η θεραπεία του Σόπεναουερ, κτλ) ---------- Προσθήκη στις 15:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:42 ---------- ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ 2010 http://www.sekb.gr/ Αξίζει πολύ επειδή βρίσκεις βιβλία σε εξευτελιστικές τιμές!
Lucifer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Γαμώ τις περιγραφές, ψήθηκα άγρια και ενημερώθηκα εκτενώς.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Να σου πω, από την αναμάσηση των blurbs του "Πορεία Ζωής", καλύτερα μια φωτό του Logicomix. Επί της ουσίας: στο Logicomix o Δοξιάδης πλέκει μια ιστορία γύρω από κάποιους (μαθηματικής και φιλοσοφικής προέλευσης) προβληματισμούς του. Σε κάποια σημεία δυσκολεύτηκα να το παρακολουθήσω (δε θα το έλεγα "δήθεν", ίσως να φταίνει και οι μετριότατες σχέσεις μου με τη φιλοσοφία των μαθηματικών) αλλά γενικά είναι πάρα πολύ προσεγμένη δουλειά και οι πωλήσεις της (σε κατηγορία εξαιρετικά δύσκολη) δείχνουν πως υπάρχει κοινό που το εκτίμησε, όχι μόνο στην Ελλάδα. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος καλύτερος από εμένα στο να περιγράψει τις αρετές του βιβλίου. Περισσότερες πληροφορίες (μαζί με μια σύντομη περίληψη της υπόθεσης) εδώ.
insomniaK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Πέρσι τέτοια εποχή είχε γίνει εδώ στο φόρουμ μία συζήτηση σχετικά με το που φτάνει η επιστήμη και που η φιλοσοφία και πως αυτές διαπλέκονται, δεν τη βρίσκω όμως. Με αυτο το ερώτημα καταπιανεται και το logicomix, ουσιαστικά ο αναγνώστης ακολουθεί τον Ράσελ, σε ένα ημι-φανταστικό ταξίδι, αλληλεπίδρασης επιστημόνων/φιλοσόφων,των οποίων οι απόψεις παρουσιάζονται σε 2-3 σελίδες. Από εκεί και πέρα, λίγο να γουστάρεις φυσική/μαθηματικα, φιλοσοφία και κόμιξ σου γεμίζει όμορφα κάποιες ώρες.
Sellers Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Αυτός είναι που έγραψε και τον θείο Πέτρο ε? Να πω την αλήθεια, ο θείος Πέτρος δεν με ενθουσίασε όσο περίμενα, και το θεώρησα και λίγο κακογραμμένο. Όχι τόσο βέβαια για να το παρατήσω. Θα το διαβάσω όμως το Logicomix και θα ποστάρω εντυπώσεις.
Lucifer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ακολουθεί τον Ράσελ ακολουθεί τον Ράσελ ακολουθεί τον Ράσελ ακολουθεί τον Ράσελ ακολουθεί τον Ράσελ Έφυγεεεεεεεεε.
steve62742 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 παιδια βλεπω οτι εχουν κυκλοφωρησει διαφορα βιβλια για το star wars.τα εχει διαβασει κανενας?επειδη βλεπω διαφορους τιτλους προφανως υπαρχουν διαφορα saga?μπορει καποιος να με διαφωτισει και να μου πει απο που να ξεκινησω?
pixies451 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 το βαζω εδω που θα πιασει τοπο: ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ 2010 15 Ιανουαρίου - 24 Ιανουαρίου 2010 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ 15 Ιανουαρίου - 24 Ιανουαρίου 2010 Για να μην «σκοτώνονται» τα βιβλία, όταν «γεράσουν», το «ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ», για δέκα ημέρες, θα είναι και πάλι κοντά μας, στις 15 έως και 24 Ιανουαρίου 2010. Σύνθημα προς τους βιβλιόφιλους: «Υιοθετήστε ένα βιβλίο, για να μην πολτοποιηθεί!» Από Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, μία έκθεση βιβλίου, διαφορετική από τις καθιερωμένες, μία μεγάλη Γιορτή γνωριμίας με το Βιβλίο, για 15η συνεχή χρονιά, από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ, σε συνεργασία με τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. Οι τιμές, όπως πάντα, με την εγγύηση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ, θα σας εκπλήξουν: 1,00 1,50 2,00 3,00 3,50 4,00 4,50 κ.ο.κ. Το ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ 2010, 15 έως 24 Ιανουαρίου 2010, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 21:45 το βράδυ.
Garnele Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για νεότερη ελληνική ιστορία, βγάζει το Βήμα -ευτυχώς δεν είναι απαραίτητη η αγορά και της εφημερίδας =ρ- κάθε παρασκευή ένα βιβλίο με 5.5 ευρώ. Αυτή την εβδομάδα έχει του Κάτρη, τη "γέννηση του νεοφασισμού στην Ελλάδα".
freedubus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Επιβεβαιώνω για το αποπάνω, αν και δε θυμάμαι πολλά- από τότε που τοχα διαβάσει μονοκοπανιά στη βιβλιοθήκη της Παντείου πάνε κι 7 χρόνια τώρα- πάντως μου άφησε καλές εντυπώσεις.
Garnele Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Καλός είναι ο Κάτρης -αν και δημοσιογράφος- και το συγκεκριμένο βιβλίο κατά βάση αποστειρωμένο από προσωπικές απόψεις και τέτοια. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε το "από τον Εμφύλιο στη Χούντα", εξίσου αξιόλογο, αν το πετύχετε πουθενά.
freedubus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Καλός είναι ο Κάτρης -αν και δημοσιογράφος- και το συγκεκριμένο βιβλίο κατά βάση αποστειρωμένο από προσωπικές απόψεις και τέτοια. Και κολλητός του Αντρέα ε, αλλά ναι, κρατά ουδέτερη στάση.
Nauseas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Πέρασα σήμερα μια βόλτα απο τον Ιανό στην αριστοτέλους και ενημερώνω οτι έχει έναν πάγκο με κάποια καλά βιβλία σε εκπτώσεις.Ενδεικτικά αναφέρω την Βρόμικη Τριλογία της Αβάνας στα 9,5€ Ο γούντι άλεν για τον γούντι άλεν στα 11€ και Η ιστορία του Punk στα 20€ ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση, ουδεμία σχέση έχω με το κατάστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα